Lupu Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Are cineva idee de unde pot sa fac si eu rost de cartea tehnica (manualul) de la Nipru ? Sau niscaiva desene cu sectiune prin motor, etc. Orice ajutor e bine venit! P.S. Catalogul de piese de Nipru il am ! (ala cu desenele pieselor si liste cu ele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 lasa un mail cu peste 10mb si iti trimit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 16, 2004 Autor Share Postat Iunie 16, 2004 Trimite-l la svgarden@pcnet.ro Nu stiu sigur daca merge... dar alta solutie n-am! Thanks a lot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 Daca tot faci un asa pustiu de bine, trimite-l si la hadess18@yahoo.com. Te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mototor Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Tocmai mi-am cumparat un Nipru saptamana trecuta. As fi si eu interesat de manualu' ala... eventual alte resurse privind nipru (aprindere electronica, radiator de ulei, reglaje carburatoare...) mail: vasile.ilie@netconsulting.ro Ar fi de dorit ca aia 10 mega sa fie din 2-3 bucati... Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravi_mike Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 usurel, nu va trebuie 10 mega de mail, va trebuie conexiune buna filele sunt in format *.gif, se downloadeaza una cate una si ... se printeaza. voila, avem un manual. http://www.dnepr.at/e/man_part_mt16.htm ... vreau si eu sa'mi iau si am inceput sa "sap" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 ala e catalogul de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
resimre Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 salut Te rog sa-mi trimiti si mie cartea technica al Niprului la resimre@freemail.hu Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 are 13 mb! Nu catalogul si manualul tehnic in limba romana pe care mi l-a dat sergiu. sunt doua optiuni, eu il pot trimite pe mail dar e cam mare.... dati niste adrese de yahoo si pot sa va dau share la yahoo briefcase. O sa-l bag acolo si speram sa-l puteti lua. Insa imi cer adresele "prietenilor" ca pt share public cer bani aveti alte solutii? pe site nu-l pot pune inca fiindca este prea mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mototor Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 O alta solutie ar fi sa-l spargi in arhive de cate 3 mega (13 : 3 =~ 5 mailuri) si sa faci o lista cu toti doritorii si sa le dai in 2 zile (3 mailuri intr-o zi si 2 a doua zi); eu pot primi 13 mega da' spart cel putin in 2... Sau sa le pui pe un server de ftp... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 Eu am yahoo de 100 de mege si maxim 10 mega un mail. Deci daca il dau pe jumatate il poti trimite. Numai sa nu fie ala de pe dnepr.at ca il am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 20, 2004 Share Postat Iunie 20, 2004 nu este vorba despre catalogul de piese ci despre manualul tehnic in limba romana! amatorii sa-mi zica... da-ti mailul de la yahoo aici (ca are 100 de mb acum) si va trimit. astept mai multi ca sa nu trimit de fiecare data cate 12 mb ca inebunesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mototor Postat Iunie 20, 2004 Share Postat Iunie 20, 2004 sileilie@yahoo.com Ma angajez sa trimit eu si celorlalti care vor mai cere... Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Vreau si eu manualul, va rog! Trimiteti cu incredere la alex.somesan@gmail.com ca am 1 Gb (!) Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
resimre Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 va rog,sa-mi trimiteti si mie la resimre@yahoo.com.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 hadess18@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mototor Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Am primit manualul. Multumesc demostene! Am trimis si la adresele alex.somesan@gmail.com; resimre@yahoo.com; hadess18@yahoo.com dar s-ar putea sa plece din server dupa orele de program. Daca mai vrea cineva sa-mi dea mail si se rezolva (ca tine teava). Am totusi o problema cu pag 10-43 care nu sunt scanate complet. S-ar putea rezolva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Trimite-l, te rog, si la radu_canciulescu@yahoo.com. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 limba romana suna interesant: bdragon_ro@yahoo.com merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 mai pe www.spymac.com va puteti face e-mail de 1Gb si in mod sigur pe ala puteti trimite un e-mail de cateva zeci de mega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 am primit, multumesc celui care mi-a trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Sa ai parte doar de drum uscat si fara probleme! Mersi ptr. manual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Am primit manualul. Multumesc demostene! Am trimis si la adresele alex.somesan@gmail.com; resimre@yahoo.com; hadess18@yahoo.com dar s-ar putea sa plece din server dupa orele de program. Daca mai vrea cineva sa-mi dea mail si se rezolva (ca tine teava). Am totusi o problema cu pag 10-43 care nu sunt scanate complet. S-ar putea rezolva? Trimite te rog si la awonsu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 vreau si eu manualul la uscatu_xxl@yahoo.com regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 . Am totusi o problema cu pag 10-43 care nu sunt scanate complet. S-ar putea rezolva? am scanat din nou. care vrea poza 10-43 o gaseste aici : 10-43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate