ottoMan Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Oare scaritele de TDM 900 nu s-or potrivi si pe 850 ? 110 lei perechea, nou-noute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 da multumesc baieti ptr ajutor...sezon ffrumos sa aveti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Salut Nu mai vinde nimeni un TDM 900(am vazut doar 2 anunturi pe bikeshop)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Salut Vlad, Daca vrei un motor stoc ti-l pot oferi eu cu 2650. Nu stiu daca cunosti motorul Daca vrei un motor echipat cu Crashbar, Cutii laterale, Top Case, Prabriz Nou de touriong, Tobe sport, Anvelope Mischelin Pilot Road 3 cu 3000 de km, sha refacuta, scottoiler, cric central, handguards, priza 12 v, filtru k&n, bujii iridium, + inca nemontate: simeringuri furca+ ulei, cablu ambreaj, schimb ulei motul 7100 cu filtru, si inca un set de bujii. Cu toate astea pretul final este de 3700. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 20130510_165452.jpg Salut Vlad, Daca vrei un motor stoc ti-l pot oferi eu cu 2650. Nu stiu daca cunosti motorul Daca vrei un motor echipat cu Crashbar, Cutii laterale, Top Case, Prabriz Nou de touriong, Tobe sport, Anvelope Mischelin Pilot Road 3 cu 3000 de km, sha refacuta, scottoiler, cric central, handguards, priza 12 v, filtru k&n, bujii iridium, + inca nemontate: simeringuri furca+ ulei, cablu ambreaj, schimb ulei motul 7100 cu filtru, si inca un set de bujii. Cu toate astea pretul final este de 3700. Vezi ca eu am pus ulei Motul 7100 si patineaza ambreajul. O sa il schimb c 5100. 7100 e ulei superior celui recomandat de producator si nu e recomandat sa il folosim. Acu am vazut si de ce nu e recomandat Au mai patit si altii asa, inclusiv cu Yamaha Supertenere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Eu pana acum am folosit doar semisintetic, dar am schimbat placutele si arcurile de la ambreaj si ma gandeam sa incerc. Ideea ca nu m-am purtat cu motoru asta de parca l-as vinde vreodata. Multumesc pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 (editat) Intre timp am rezolvat cu TDMul mai repede decat as fi crezut. Astfel, sunt noul proprietar al unui 900 din 2003 cu aproape 47000km. Acum astept sa vina iarasi primavara(momentan la Cluj as zice ca s-a intors o toamna tarzie). Editat Februarie 20, 2014 de Vlad S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 vlad, cannd ajung in cluj poate bem o bere in stup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Intre timp am rezolvat cu TDMul mai repede decat as fi crezut. Astfel, sunt noul proprietar al unui 900 din 2003 cu aproape 47000km. Acum astept sa vina iarasi primavara(momentan la Cluj as zice ca s-a intors o toamna tarzie). Bravo, felicitări pentru achiziție! Să înțeleg că l-ai lăsat pe Ganea cu blana de oaie în brațe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 (editat) vlad, cannd ajung in cluj poate bem o bere in stup Desi am trecut des pe langa n-am intrat niciodata, dar, de ce nu... Bravo, felicitări pentru achiziție! Să înțeleg că l-ai lăsat pe Ganea cu blana de oaie în brațe? Mersi! Nu, boala asta ii grea si am zis sa nu-i cauzez durere mai incolo(mi-am vandut FJRu in septembrie cu gandul la alte nevoi, dar sevrajul nu m-a lasat sa ma vindec). Am luat "dublura" lui Dragosh88. Editat Februarie 20, 2014 de Vlad S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Să te bucuri de mobră! Vezi că mai ai un tedemist cu 900 în Cluj. Edi (de la Desperado). Si nu uita să arunci un ochi și pe tdmromania.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Apropos de scarițe față, ce solutii after market se potrivesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) salut ! daca intereseaza pe cineva , de vanzare de pe 4tx 1999 care devine streetfighter : tobe stock + collector - 150 ron roata fata cu anvelopa + discuri de frana - 200 ron carenaj fata+laterale+codita - sunt colantate in folie de carbon, crapate, merg reparate.- 200 ron etrieri stock sumimoto cu placute 50% - 150 ron parbriz touring mra - 150 ron ansamblu-scarite stanga-dreapta pasager - 100 ron contact la iorguz@yahoo.com ori 0723.851.238 . scuze de deranj, sper ca nu-i cu suparare ca postez aici. Editat Februarie 28, 2014 de Hairy Poker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 salut ! daca intereseaza pe cineva , de vanzare de pe 4tx 1999 care devine streetfighter : tobe stock + collector - 150 ron roata fata cu anvelopa + discuri de frana - 200 ron carenaj fata+laterale+codita - sunt colantate in folie de carbon, crapate, merg reparate.- 200 ron etrieri stock sumimoto cu placute 50% - 150 ron parbriz touring mra - 150 ron ansamblu-scarite stanga-dreapta pasager - 100 ron contact la iorguz@yahoo.com ori 0723.851.238 . scuze de deranj, sper ca nu-i cu suparare ca postez aici. de parbriz eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 cablul de vitezometru? pret ? as vrea si tobele dar momentan nu este buget. oricum pt ele trebuie o poza asta daca nu esti din bucuresti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Vitezometrul la 4TX generatia 99-2001 nu mai e mecanic, e electronic. Cablul in sine nu se potriveste la generatia anterioar de 4TX sau la 3VD. Oricum, cred ca vitezometrul si-l pastreaza, chiar daca dezbraca motorul de carene si de alte lucruri "inutile". Veste buna este ca un cablu de vitezometru nou pentru 3VD este 30 de lei si vine in 3-5 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Vând deflectorul Puig pe care l-am folosit doi ani.Acesta este deflectorul luat de la Louis : http://www.louis.de/_3096ba22fc0ca36b06 ... r=10006546Preț : 160 lei Pentru săptămâna asta, în binecunoscuta zi de joi, se anunță o nouă întâlnire pentru o bere și un pahar de vorbe la locația obișnuită (str, Matei Voievod, nr. 67) și ora obișnuită (19). Cei care vor să mai comande câte ceva de pe Kedo sunt așteptați cu doleanțele scrise (comanda se va da vineri). De asemenea, vom mai discuta chestiuni legate de întrunirea națională și de întrunirea TDM Bulgaria (deja sunt 5 motociclete participante), plus un mini-calendar de plimbări pe anul acesta. Vorba lui Rockeru' : Hai noRock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) merge pe 900? are cineva pe aici motor culorile astea/ Editat Martie 10, 2014 de dromamobilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Merge, Edi. L-a luat Dragoș, tot pentru un 5PS. Se prea poate ca mobra ta să fi ajuns la un băiat de p-aci. O fi Traian sau altul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Da, Traian are culorile astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 M-am lămurit : nu-i mobra lui Traian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Buna ziua, Am nevoie de un disc de frana fata pentru un Fazer si am inteles ca merge de la 3VD Ma poate ajuta cineva? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Si de la 3VD și de la 4TX. Ai putea să încerci la Patrick. Știu că el și-a luat unele chiar de Fazer și nu le folosește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Patrick si-a luat... teapa. Discurile arata excelent, dar au abatere mare. Dat fiind faptul ca au grosime aproape cat cele noi se poate incerca o indreptare pe strung, sa vezi cu cat ramai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Am eu niste discuri de R6 din 1999-2002 in stare foarte buna, aproape noi, insa nu stiu daca se potrivesc pe Fazer. uite aici anuntul daca vrei sa vezi poze http://mercador.ro/oferta/discuri-frana-yamaha-r6-1999-2002-ID1nfnX.html . Daca se potrivesc pe Fazer ma poti contacta prin PM sau prin telefon la nr, din anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate