Korben Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 am vrut sa ajut dar nu am avut cum pentru ca unii tin prea mult la orgiul lor. La urma urmei, nu e lupta noastra Si cum zicea Ishmael mai sus, treaba asta pute, asa ca nu e de noi Presupun ca Raisa nu are vreo obligatie scrisa si ca nu este vreun document scris care sa ateste ca ferotaniile sunt la ea Asa ca foarte bine le poate arunca la gunoi Pe mine nu ma mai intereseaza subiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 se pare ca facerea de bine e fuck*re de mama. No, gresit, asa se intampla cand te bagi ca musca-n dosu calului !!!! Facerea de bine era aia cand luai tobele si cel care trebuia sa le primeasca iti mai zicea si doua de dulce ca ai intarziat cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 No, gresit, asa se intampla cand te bagi ca musca-n dosu calului !!!! Asta e acuzatie sau consolare? Intreb pentru ca eu am venit cu ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Asta e acuzatie sau consolare?Intreb pentru ca eu am venit cu ideea... Consolare, nu imi permit sa acuz pe cineva fara sa-l cunosc, probe etc !!!! Editat Septembrie 9, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 orice ar fi nu am putut ajuta din cauza onor orgolii prea mari. sa fim noi sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 orice ar fi nu am putut ajuta din cauza onor orgolii prea mari. sa fim noi sanatosi exct.tobele ajung inapoi la cel care le-a adus si sa se descurce singuri.problema lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ce telenovela sa mor yo =)) ma bufneste rasu cand ma gandesc la oamenii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ce telenovela sa mor yo =)) ma bufneste rasu cand ma gandesc la oamenii astia Apropo Cavalere, pacat ca nu ne poti onora cu prezenta. Dar sunt de acord cu tine ca mai important este sa-ti pui mobra la punct, sa mearga bine. De intalnit ne-om intalnii noi si cu alte ocazii. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Apropo Cavalere, pacat ca nu ne poti onora cu prezenta. Dar sunt de acord cu tine ca mai important este sa-ti pui mobra la punct, sa mearga bine. De intalnit ne-om intalnii noi si cu alte ocazii. Numai bine da si mie imi pare rau. asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ce telenovela sa mor yo =)) ma bufneste rasu cand ma gandesc la oamenii astia Asta e, mai apar si neintelegeri. Si inca a fost bine in cazul lor... Fata oricum n-are ce vina sa aiba in toata treaba, desi n-ar fi stricat sa mentioneze pe scurt povestea tobelor cand a vrut sa le puna in vanzare. === Ok, sa trecem la chestiuni mai seriose. Intanirea. Ultima lista (postul #2831) arata cam asa: 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardsen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 23. cretzu gigicu (Calin) Deci, daca raman doar cei care "s-au trecut" pe ea minus Cavaleru, am fi: Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia Linx - 2-4 octombrie Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif Viezuresiret - 2-4 oct 1Bandit - oricand E prea mare apatia... Stiu ca s-a mai vorbit, s-a mai votat de vreo 2, 3 ori, dar haideti sa ducem pana la cap lista asta si sa tragem o concluzie finala. Pana duminica ar trebui sa avem un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Cum i-am zis si Cavalerului: Eu nu voi sti daca pot veni decat cu o zi inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok - 25-27 septembrie + (Ze beast) 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardsen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 23. cretzu gigicu (Calin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Asta e, mai apar si neintelegeri. Si inca a fost bine in cazul lor... Fata oricum n-are ce vina sa aiba in toata treaba, desi n-ar fi stricat sa mentioneze pe scurt povestea tobelor cand a vrut sa le puna in vanzare. === Ok, sa trecem la chestiuni mai seriose. Intanirea. Ultima lista (postul #2831) arata cam asa: 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardsen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 23. cretzu gigicu (Calin) Deci, daca raman doar cei care "s-au trecut" pe ea minus Cavaleru, am fi: Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia Linx - 2-4 octombrie Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif Viezuresiret - 2-4 oct 1Bandit - oricand E prea mare apatia... Stiu ca s-a mai vorbit, s-a mai votat de vreo 2, 3 ori, dar haideti sa ducem pana la cap lista asta si sa tragem o concluzie finala. Pana duminica ar trebui sa avem un raspuns. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia Linx - 2-4 octombrie Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif Viezuresiret - 2-4 oct 1Bandit - oricand korben Dallas - 25-27 sept Leonardsen - orcand dar la pensiune daca am completat gresit sa fiu scuzat dar eu asa am retinut Mesaj completat ishmael zi frati-mi si tu ceva. cand ai vrea sa vi ca am inteles ca tu vrei numai la pensiune. asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Eu nu voi sti daca pot veni decat cu o zi inainte. Iar eu nu voi sti daca am fost decat cu o zi dupa 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben - 2 - 4 octombrie, ca e dupa salariu. 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok - 25-27 septembrie + (Ze beast) 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardsen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 23. cretzu gigicu (Calin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 1. Cavaleru - 2-4 octombrie - + Claudia 2. Korben - 2 - 4 octombrie, ca e dupa salariu. 3. Rocker - 25-27 septembrie(preferabil)- + Maia 4. Linx - 2-4 octombrie 5. Fotok - 25-27 septembrie + (Ze beast) 6. Marius'95 7. Dr_dejavu - Spune ca e indiferent.. Sa stie cum sa`si planifice treburile si el face prezentza inpreuna cu Tzuica.. biggrin.gif 8. Viezuresiret - 2-4 oct 9. Leonardsen 10. 1Bandit - oricand 11. Radu_tdm_tm 12. Flavius.corhei 13. Fuschia 14. Yamahaia 15. Ishmael 16. Ratonyx 17. Ravenshield 18. Zsak 19. Basea 20. Stefancst 21. Woosh 22. Loti61 23. cretzu gigicu (Calin)-25-27 septembrie ...sunt un TDM-ist relativ nou, motociclist de asemenea...va salut pe toti...si Sibiul la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) ohoho de cand imi tot povesteste rockeru de tine. ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai postat. bine ai venit. s-o stapanesti sanatos si fara probleme. Editat Septembrie 10, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 haideti fratilor 25-27 septembrie........... cred ca o sa imi tai venele daca nu vin sa beau o gura de tuica de la doktoru si sa va strang mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vad k vom fii putini, si dak tinem in sept, sau 2-4 oct.. Ii aceeasi lucru, doar k vin alte persoane. Ce se intampla dak mai incercam o mutare cu o saptamana in urma? 9-11 oct? Asta doar in cazul in care am veni mai multi.. Cei frigurosi pot sta la pensiune. Iar noi.. Cu tzuica si cu corturile ne campam aproape. :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_tdm_tm Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 prieteni nu va faceti probleme ca nu ma supar pe nimeni dar am vrut sa aflu si eu citeva pareri de la voi. dar parerile au cam intirziat. multumesc pentru indicatii. asfalt uscat. Mesaj completat Vad k vom fii putini, si dak tinem in sept, sau 2-4 oct.. Ii aceeasi lucru, doar k vin alte persoane. Ce se intampla dak mai incercam o mutare cu o saptamana in urma? 9-11 oct? Asta doar in cazul in care am veni mai multi.. Cei frigurosi pot sta la pensiune. Iar noi.. Cu tzuica si cu corturile ne campam aproape. :> imi pare rau dar mam uitat prea tirziu pentru adunare. eu am fost in serbia la kikinda la o adunare moto si seara am venit la sanicolau mare la concertu lui cargo. daca faceti vreo adunare saptamina asta? cind si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vad k vom fii putini, si dak tinem in sept, sau 2-4 oct.. Ii aceeasi lucru, doar k vin alte persoane. Ce se intampla dak mai incercam o mutare cu o saptamana in urma? 9-11 oct? Varianta unu: o lungim pana la Craciun Varianta doi: daca se aduna tedemistii aradeni e gata intrunirea ca suntem majoritari Asa ca putem face o recapitulare/repetitie/antrenament la Pecica: aer curat, tuica buna, si alte chestii favorabile Propun (serios) tedemistilor aradeni si timiseni sa ne deplasam duminica 13 (!) la Zoli sa discutam la un pahar de salam si o felie de tuica Daca nu ne primeste Zoli, ne punem in fata primariei Si finca m-ati enervat, eu vin la Orastie si in septembrie, si in octombrie, si in noiembrie In decembrie nu, ca imi expira RCA-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 prieteni nu va faceti probleme ca nu ma supar pe nimeni dar am vrut sa aflu si eu citeva pareri de la voi. dar parerile au cam intirziat. multumesc pentru indicatii. asfalt uscat. Mesaj completat imi pare rau dar mam uitat prea tirziu pentru adunare. eu am fost in serbia la kikinda la o adunare moto si seara am venit la sanicolau mare la concertu lui cargo. daca faceti vreo adunare saptamina asta? cind si unde? radule vezi pe pagina atentrioara o lista trece in dreptul tau una din cle doua perioade care iti este pe plac. dai copy paste la ultima lista si te treci acolo 25-27 sept sau 2-4 octombrie Mesaj completat astept sa intervina rockeru sa va povesteasca care sunt temperaturile de la el din ograda diminetza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Baieti, ma scuzati ca intervin in mijlocul discutiilor dar ati putea sa ma lamuriti va rog si pe mine ? Tocmai am desfacut carburatoarele, si in camera unde se gasesc flotoarele (cea cu capac din plastic) am ca un fel de jeg verde, ca apa de balta care face mizerie din aia verde. Aveti idee ce e? In cealalta camera cu flotor totul e curat, chiar foarte curat. Ce poate fi ? Si inca o chestie, am facut o poza cu telefonul dar nu e super calitate ca ii facuta la bec (deh, e noapte) la pozitia a treia am bujiile negre, oricum ma duc si peste 3-4000 rpm motorul se plafoneaza, nu trage cum ar trebui. Credeti ca daca mut opritorul spre capatul de sus al tijei (capatul scurt) cu 1 sau 2 pozitii se remediaza problema ? Maine o sa curat carburatoarele cu solutie, si as vrea sa rezolv problema, imi consuma si cam mult. Mersi si ASFALT USCAT ! Va salut cu farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) daca muti la pozitia 1, motorul o sa consume mai putin si o sa traga mai liniar. practic: tai cam 1,5 litri din consum si dispare explozia de putere de dupa 3500rpm chestia verde nu stiu ce e, sa nu fie antigel dar nu stiu cum poate ajunge in carburator, curatele si vezi daca mai apare bujiile sunt negre pt ca ai amestecu prea bogat sau mergi subturat Editat Septembrie 10, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 daca muti la pozitia 1, motorul o sa consume mai putin si o sa traga mai liniar. practic: tai cam 1,5 litri din consum si dispare explozia de putere de dupa 3500rpm Nu dispare explozia de putere pentru ca nu o are Am testat motorul, de la 3000 in sus parca e strans de gat Flavius, pune linistit acele de dozaj pe pozitia 1, adica sa coboare la maxim Si cum zice El Cavaliere, dupa 3500 rpm ar trebui sa sara de sub tine Mai exact la 3755 rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Nu dispare explozia de putere pentru ca nu o areAm testat motorul, de la 3000 in sus parca e strans de gat Flavius, pune linistit acele de dozaj pe pozitia 1, adica sa coboare la maxim Si cum zice El Cavaliere, dupa 3500 rpm ar trebui sa sara de sub tine Mai exact la 3755 rpm la mine cu acele la pozitia 3 cand ajung la 3500 rpm mi se smulge din maine, parca prinde viata si vra sa o ia inainte fara mine. depinde de la mobra la mobra sau de greutatea pilotului desi nu cred ca este asa mare diferenta intre noi doi Mesaj completat cu acele la pozita 1 trage hotarat dar fara explozie de putere explozia de putere o am in treapta 1,2,3 si parca si intr-a 4-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate