Raider Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Salutare tutulor TDM isti , daca stiu bine are cineva un camera video mini dv sau asa ceva de vanzare ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Iimi frec mainile de nerabdare. Sa-mi iau motorul, ca din punctul meu de vedere vreme din Bucuresti din ultimele 10 zile permite mersul pe motocicleta in oras. Pana cand ii dau cheie imi manifest (non)talentul oratoriu despre subiect (adica despre TDM, ce altceva ?). Nu aici, ca mi-a iesit un cearsaf prea mare, ci pe forumul dedicat. Multumiri lkui Korben ca ne-a creat un spatiu in care sa ne putem da in barci, ca pe un topic aici nu-mi incapeau toate aberatiile de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Multumiri lui Korben ca ne-a creat un spatiu in care sa ne putem da in barci, Si nu oricum, ci in barci dedicate fiecarui pestisor (sau pasarica, depinde ) Ma bucur ca ai prins ideea, exact pentru asta am facut forumul, sa se poata dezvolta idei dar, mai important, sa poata fi urmarite, nu sa trebuiasca sa cauti prin 600 pagini care e cota unui rulment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Aha, coduri de rulmenti. Corect, de ce sa trebuiasca sa cauti o asemenea informatie pe un topic atat de stufos ? O poti gasi foarte usor pe forumul dedicat. Mai ziceti ce va mai intereseaza, poate mai stiu sau mai aflu cate ceva. Parca am bagat forumul ala la cura de ingrasare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Salut,moto arata foarte bine,fix asa cum am luat-o de la Florin pentru ca nua m apucat sa prea merg cu ea.Eu la ea am mai investit intr-o anvelopa noua pe fata si schimbul de consumabile....ulei si filtre.Pretul este de 2200 eur,adica ce am dat eu pe ea plus cele enumerate mai sus. Multumesc si Switch-ului pentru aprecieri si il astept cu o bere rece ! Trebuie sa rectific cu scuzele de rigoare,numele fostului propietar este Razvan (Cojo aici pe forum) si nu Florin cu am spus mai sus.Am o memorie cam varza a numelor.Anuntul este inca valabil,schimb (cu un TDM) sau vand Fazerul ,pretul este negociabil.Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Mai ziceti ce va mai intereseaza, poate mai stiu sau mai aflu cate ceva.Parca am bagat forumul ala la cura de ingrasare. Orice informatie este utila, nu e doar forum, intentionez sa fie si un "knowledge base" Deci putem demonta TDM-ul si sa deschidem cate un topic pentru fiecare ansamblu sau piesa mai importanta Repet ca nu concurez forumul de fata ci vreau doar sa sistematizam informatiile Daca forumul TDM va fi viabil in timp, cu atat mai bine pentru tedemisti Editat Ianuarie 20, 2011 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) Inainte sa stabilim ce si cum o sa fie cu intalnirea noastra din acest an... http://www.tdm.moto-travel.ro/forum/viewto...p?f=10&t=25 Anul acesta se implinesc 20 de ani de la lansarea primei motociclete Yamaha TDM in 1991! Cu aceasta ocazie, fratii nostrii germani s-au gandit sa transforme intalnirea lor anuala intr-un eveniment la scara mult mai mare, la care sunt invitati sa participe motociclisti din toate tarile. Intalnirea se va tine in perioada 23-26 iunie 2011, in Masserberg, orasel din zona Muntilor Padurea Turingiei. Se pare ca va fi ceva foarte bine organizat iar zona in care se desfasoara intalnirea si perioada sunt ideale. [...] Am mai adus vorba anul trecut de acest eveniment, dar acum se apropie cu pasi repezi. Propun sa discutam pe KTF (Korben's TDM Forum ), ca sa nu aglomeram topicul. Editat Ianuarie 21, 2011 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Am terminat de montat instalatia Xenon. In prima faza am vrut sa pun doar pe faza scurta dar era diferenta mare intre faza scurta si cea lunga, asa ca mi-am comandat un kit si pt faza lunga. Stiti pe cineva care confectioneaza crash baruri ? Nu stiu de ce nu pot sa fac upload la poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Am terminat de montat instalatia Xenon. In prima faza am vrut sa pun doar pe faza scurta dar era diferenta mare intre faza scurta si cea lunga, asa ca mi-am comandat un kit si pt faza lunga. Stiti pe cineva care confectioneaza crash baruri ? Nu stiu de ce nu pot sa fac upload la poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Am terminat de montat instalatia Xenon. In prima faza am vrut sa pun doar pe faza scurta dar era diferenta mare intre faza scurta si cea lunga, asa ca mi-am comandat un kit si pt faza lunga. Stiti pe cineva care confectioneaza crash baruri ? Nu stiu de ce nu pot sa fac upload la poze.. Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truckeru_09 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Salutare lume, are cineva de vanzare un releu de incarcare NOU ( vechi am mai luat ) ori stiti de unde as putea sa iau unul , am gasit in Arad dar e undeva la 70 EUR mobra mea e din 91 3vd eventual sa-mi spuneti daca pretul e ok multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 pretul este ok. poti sa iti comanzi mai bine unu de afara : http://www.electrexworld.co.uk/rr98-regula...ier-3330-0.html o sa fii foarte multumit de el. e mai mare si nu se incalzeste la fel de usor ca cel original, suna-l pe dily ca el aduce asa ceva: 0744164899 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truckeru_09 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 pretul este ok. poti sa iti comanzi mai bine unu de afara : http://www.electrexworld.co.uk/rr98-regula...ier-3330-0.html o sa fii foarte multumit de el. e mai mare si nu se incalzeste la fel de usor ca cel original, suna-l pe dily ca el aduce asa ceva: 0744164899 Multumesc CAVALERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truckeru_09 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 pretul este ok. poti sa iti comanzi mai bine unu de afara : http://www.electrexworld.co.uk/rr98-regula...ier-3330-0.html o sa fii foarte multumit de el. e mai mare si nu se incalzeste la fel de usor ca cel original, suna-l pe dily ca el aduce asa ceva: 0744164899 Multumesc CAVALERE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 salutare , sa va prezint noul meu motor tdm 850 acum astept sa vina vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 salutare , sa va prezint noul meu motor tdm 850 acum astept sa vina vara Foarte faina! S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! De unde ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 multumesc,,,de la un tip din ploiesti care aduce moto si pe comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) As vrea si io un TDM. Crezi ca-mi poti da un nr de tel al tipului din Ploiesti? Editat Ianuarie 22, 2011 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Am terminat de montat instalatia Xenon. In prima faza am vrut sa pun doar pe faza scurta dar era diferenta mare intre faza scurta si cea lunga, asa ca mi-am comandat un kit si pt faza lunga. Stiti pe cineva care confectioneaza crash baruri ? Nu stiu de ce nu pot sa fac upload la poze.. Mesaj completat . dejavu face crashbaruri ....il gasesti cateva posturi mai in spate ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 As vrea si io un TDM. Crezi ca-mi poti da un nr de tel al tipului din Ploiesti? Adresa: Ploiesti, Strada Strandului, Nr. 44 D Coordonate GPS: 44°57'12" (N) 26°02'47" (E) Tel: 0723 177 205 sau 0765 494 625 E-mail: romulus_necsoiu@yahoo.com Yahoo messenger ID: romulus_necsoiu motofly_ro www_motofly_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Adresa: Ploiesti, Strada Strandului, Nr. 44 D Coordonate GPS: 44°57'12" (N) 26°02'47" (E) Tel: 0723 177 205 sau 0765 494 625 E-mail: romulus_necsoiu@yahoo.com Yahoo messenger ID: romulus_necsoiu motofly_ro www_motofly_ro Mii de multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 se pricepe careva la GPS-uri? care e diferenta intre cele dedicate pt moto si cele pt masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 alea moto sunt special concepute pt a fi folosite cu mana inmanusata si difera sistemele de prindere si sunt waterproof. in rest sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 se pricepe careva la GPS-uri? care e diferenta intre cele dedicate pt moto si cele pt masina? cele pt moto is waterproof si rezistente la vibratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 E o treaba cu GPS-urile... Un Mio Moov 500 s-a stricat cand am mers cu masina pe Transfagarasan. Probabil de la vibratii.... Nu am GPS special pt moto, folosesc unul normal. Am incercat cu el in tankbag, ca am buzunar transparent pt harta, dar are o pozitie cam orizontala, si nu vad bine in el [aproape deloc]. Poate comand candva ceva adaptor de la Louis, pt prindere pe ghidon. In alta ordine de idei, se pare ca ne inmultim . Anu' asta am mers cateva zile cu moto, cand au fost 6-10 grade. Acum astept primavara, sau macar iar o vreme cu + ... Wait safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate