flavius.corhei Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Pirelli S.D. am inteles ca nu sunt radial, ci bias ply. Nu stiam se situl asta. Are preturi chiar bune. Fratele meu are Sport Demon (F+R) si nu a avut probleme cu ele, nici pe uscat, nici pe ud. In schimb pe macadam iti da senzatii tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Crede-ma ca nu am nici cea mai vaga idee despre ce vorbesti. Nu mi-am batut capul cu asa ceva pana acum, am avut altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 cred ca azi ploua ... oricum lucrez de la 12 la 22 am fost de cateva ori cu moto la munca saptamana asta ... poate cand va mai strangeti ,locuitorii capitalei ca sa zic asa , nimeresc si eu un liber ... sa vin sa va cunosc . a, era sa uit , cine sta in Cringasi si are un 4tx gri? pe langa bcr-ul de la podul Grand Azi n-a plouat! In Crangasi sta (mai recent) Alex. O sa-i revezi mobra cand va fi gatata de Patrick. Pai da si tu din coate cand se mai organizeaza o intalnire a TDM-istilor bucuresteni si sigur ajungi sa ne cunosti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 nu numai ca n-a plouat dar acum pe seara era chiar placut si senin si eu am fost la munca cu masina Patrick cam cat ma costa o carburatie cu: curatat ,reglat ,sincronizat , etc + garniturile dintre carburi si chiuloasa cu montaj cu tot ...ca luna viitoare se aude ceva cu iz de fosnait ( o mica prima ) si trebuie sa am grija de bubu ... Nu stiam se situl asta. Are preturi chiar bune. Fratele meu are Sport Demon (F+R) si nu a avut probleme cu ele, nici pe uscat, nici pe ud. In schimb pe macadam iti da senzatii tari. Foarte faine review-urile. pai ce cauti cu stradale pe macadam? ale mele sunt cam vechiute cu destula carne pe ele , dar dot vechi , asa si am pus o frana de urgenta cu ele pe ud ,anul trecut , si nu a alunecat fata ... daca fac rost de bani si pentru incaltari noi ...80% tot pe SD o sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 nu numai ca n-a plouat dar acum pe seara era chiar placut si senin si eu am fost la munca cu masina Patrick cam cat ma costa o carburatie cu: curatat ,reglat ,sincronizat , etc + garniturile dintre carburi si chiuloasa cu montaj cu tot ...ca luna viitoare se aude ceva cu iz de fosnait ( o mica prima ) si trebuie sa am grija de bubu ... Carburatia completa e 150 de lei. Galeriile de admisie sunt 90 de euro amandoua, cu tot cu montaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 ... pai ce cauti cu stradale pe macadam?... Se mai intampla sa trebuiasca sa mergi pe un drum pietruit cateodata. Pentru 8-10 km la 2 luni nu cred ca se merita sa-si ia on/off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Se mai intampla sa trebuiasca sa mergi pe un drum pietruit cateodata. Pentru 8-10 km la 2 luni nu cred ca se merita sa-si ia on/off. corect patrick mai vorbim.. leaveyou ai mai fost pe grindul lupilor? crezi ca se poate sa treci cu moto peste ecluza de la canalul 5? daca reusesti , de acolo ajungi la far si apoi la camping ... eu am fost de multe ori la Portita .. s-a stricat mult atmosfera care era pe vremea lu' ceausescu ....si chiar daca s=a construit mult si frumos, poate chiar luxos ATMOSFERA nu mai este aceeasi. poti merge pe acolo cu motorul? ca este rezervatia delta dunarii si din cate stiu eu ,este pichet de ecologisti si politia deltei chiar langa debarcaderul din portita incearca sa te informezi la nr de telefon de pe www gura portitei .ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Acum doi ani (parca) am fost o delegatie serioasa de mobre (cred ca vreo 6 yamaha, din care 4 TDM, un XT si un R6) la Gura Portitei. S-a incercat o trecere pe Grindul Lupilor, dar era dificil, asa ca am ales sa lasam mobrele la Jurilovca si sa traversam lacul Sinoe cu salupa. Anul trecut, am stat mult la Vadu si am incercat sa ajung la Gura Portitei, asa cum ti-am explicat pe TDM Romania. Atunci am trecut cu mobra pe langa masina politiei deltei si nu mi-au facut nimic. Ba mai mult, chiar s-au dat la o parte si mi-au facut loc sa trec. Am stat cu mobra langa campingul ecologistilor. Am stat la discutii cu ei chiar cand monitorizau un grup de cinci pelicani. Deci... Pentru vara asta o sa incerc sa-i intreb si pe cei de la Gura Portitei daca stiu vreun drum de acces pe Grindul Chituc, dar, asa cum ti-am spus dincolo, un pescar din Periboina mi-a spus ca se poate ajunge...Sper ca voi reusi sa deslusesc misterul la vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 oare cat or cere sa ma treaca cu cabara (remorca aia pt pasageri ) de la jurilovca la portita ? eu am mers ani la rand la portita ... doar odata ,inainte de 89 , am vazut mobre acolo. erau niste baieti din calarasi si unul dintre ei avea o yawa la care facuse o remorca home made ,ceva pe o singura roata cu un pivot de dacie (cred) si care se prindea pe un suport prins undeva la axul din spate ... eram copil pe atunci dar ma uitam la tot ce avea doua roti pe google maps poti vedea cam ce este la canalul 5 . incarci vedere din satelit si pui si filtrul cu poze canalul 5 ,este ecluza dintre grindul lupilor si drumul care ajunge la portita ..de la canalul 5 la portita faceam cam o ora de mers pe jos pana la portita cu masina am ajuns pe grindul lupilor pana la canalul 5, deci sigur se poate (tata era pescar(amator) si in portita faceam cam toate vacantele din 86 pana prin 94) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 fratlor dati o geana si pe aici, poate aveti vreun amic care cauta sau cine stie poate va face voua cu ochiul /index.php?/topic/685973-vand-yamaha-tdm-850-1995/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Intrucat s-a sugerat ideea crearii unor autocolante cu sigla TDM Romania, iata ce ne propune Leaveyou :50 sigle TDM Romania (10 cm, diametru) + 50 sigle TDM Romania (4 cm, diametru) = 40 euro => 0,4 euro/sigla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Suna bine. Putem sa vedem un design pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Da, se poate vedea aici si pe FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 vreau si eu 2 mici cum procedez cu plata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 E un tabel pe TDM Romania. Inscrie-te acolo. Vom vedea functie de cati se vor inscrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Si-a pus cineva claxoane biton pe motocicleta? Am luat un set de la fiamm. Trebuie trase cabluri si releu separat, consuma 9A. http://eurohorns.com/am80s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Mi-am cumparat un Wolo Bad Boy (bi-ton + compresor), dar nu am gasit loc pentru montaj. Am pe motor o goarna (low). Abia am avut loc s-o montez si pe aia in asa fel incat sa nu incomodeze. Dupa ce le montezi, te rog sa faci o poza, pentru inspiratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Se iau goarnele originale de pe ford c-max, cu tot cu suport si e ok, nu da in nimic. Dar acopera partea de sus a radiatorului. Ma gandesc ca se trag fire separat de la baterie, si se pune un releu de 20A, si siguranta de 15A pe +. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 salutare.sunt incepator si vreau sa imi iau un tdm.as dori niste sfaturi de la cunoscatori daca este bine sa incep cu tdm si ce modele si din ce an sunt mai reusite.cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Cat esti dispus sa dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) Se iau goarnele originale de pe ford c-max, cu tot cu suport si e ok, nu da in nimic. Dar acopera partea de sus a radiatorului. Ma gandesc ca se trag fire separat de la baterie, si se pune un releu de 20A, si siguranta de 15A pe +. Chiar in fata radiatorului nu am vrut sa le pun, nu vreau sa interfereze cu fluxul de aer. Eu am pus releu de 40A (de asta am avut), siguranta de 30A (am 3 relee cu diferite treburi, iar siguranta este pe firul gros care le alimenteaza), iar firele care vin la claxon le-am pus groase ca sa poata "suge". salutare.sunt incepator si vreau sa imi iau un tdm.as dori niste sfaturi de la cunoscatori daca este bine sa incep cu tdm si ce modele si din ce an sunt mai reusite.cu stima Sunt 3 tipuri principale de TDM: 3VD ('91 - '95), 4TX ('96 - '01), 5PS(900) ('02 - '10). Primele 2 sunt pe carburatie, iar 900-le este pe injectie. Conteaza foarte mult de cati bani dispui, daca te pricepi la mecanica (chestii simple, nu bagat in motor) sau esti dispus sa inveti, daca vrei carburatie sau injectie, etc. Probleme specifice nu au. Ai multe detalii aici (sunt mult mai bine punctate decat ti le-ar putea spune oricine de aici): http://www.jbx9.allalla.com/index.php?page=NEWS (trebuie sa te inregistrezi, dar nu dureaza mai mult de 5 minute si e gratis). Editat Martie 16, 2013 de gms245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 salutare.sunt incepator si vreau sa imi iau un tdm.as dori niste sfaturi de la cunoscatori daca este bine sa incep cu tdm si ce modele si din ce an sunt mai reusite.cu stima Poti sa incepi cu orice. Conteaza doar sa ai mintea in cap si capul pe umeri. Modelele sunt cam reusite. Toate. Ti-a spus Marius prin ce ani au fost create. In rest, depinde ce-ti place si ce buget ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Cu claxoanele am terminat, acum sunt la faruri. Cum stiti, la 3VD avem becuri incandescente BA20, 35/35w. Am gasit becuri cu halogen, pe acelasi fastung. http://www.romimoto-piese.ro/category/10307021500/article/350449?show=gallery Sau mai bine trec pe H4, dar nu stiu cat e de lucru... Oricum, o sa trag fire separat, cu releu sa beneficiez de toata lumina lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Becurile din link au tot 35W, ce rezolvi daca le pui pe astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Aseara nu a mers motociclism.ro, am scris dar se pare ca nu s-a postat. De fapt, am deja conversia facuta pe H4 la faza scurta, si H7 pe faza lunga. Nu am fost curios pana acum de becuri si lumina... Intrebarea e daca mai are sens sa pun releu si fire mai groase pe faza scurta/lunga, sau mai bine o las asa. Eventual imi iau un H4 LED, sa nu fie solicitare mare pe alternator. Cine are 3VD, cum merge faza scurta si lunga, la mine cea scurta se aprinde farul din stanga, iar lunga se stinge stanga si se aprinde dreapta. E normal? Am gasit cu cat trebuie sa bata farurile in jos, la distanta de 7.5 metri in fata (perete) inaltimea farului distanta la 7,5 mUp to 34.5" (80 cm) 3" (76 mm)35" to 39" (89-99 cm) 4" (102 mm)39.5" or higher (100 cm) 4.5" (114 mm) Articolul original http://www.danielsternlighting.com/tech/aim/aim.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate