ottoMan Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Ca bine zici ! Cum ar fi unul ca asta - /index.php?/topic/726514-tdm-850-4tx-din-1999/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) Arata foarte bine mobra ta... Eu am un Bandit la vanzare ( http://olx.ro/oferta/suzuki-bandit-600-n-ID47MjQ.html#a357d1e7b0 ) a fost si aici, pe motociclism.ro, pus. Am zis ca nu-l mai vand, m-am razgandit, pentru ca ma atrage f mult TDM-ul si inca cateva modele din categoria enduro-touring. Ce sa-i faci....buba la cap si la mine!!! Intrebam aici de 3vd-ul din 92 pentru ca am gasit un tip din Lugoj care vrea sa facem schimb de motorete si imi mai da si un scuter (Malagutti de 100 cmc) ca diferenta... ( http://olx.ro/oferta/yamaha-tdm-3vd-ID3iw8h.html#cc7ce4bf65 ) Nu stiu ce sa fac..... Editat Iunie 17, 2015 de pedrony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Din punctul meu de vedere mai bine astepti sa vinzi mobra ta si iti alegi urmatoarea motocicleta, decat sa iei ce pica la schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Asa am sa fac...! Multumesc mult! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) Salut băieti, caut telescoape pentru un TDM din '99... poate are cineva? Merci! Editat Iunie 17, 2015 de Dragonn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 TDM-iștii bucureșteni nu-s de părere c-ar face bine la digestie să ne-ntâlnim joi, 18 iunie, la ora știută (19) și-n locația de mare răsunet (str. Matei Voievod, nr.67), să mai vorbim despre una, despre alta, despre-un salt cu parapanta? Nu de alta, dar iată că acușica vine INTDMRO 2015 și poate mai punem câte ceva la cale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 (editat) Salutare, am postat cam peste tot unde se poate insa fara nici un raspuns favorabil de aceea m-am gandit sa va intreb si pe voi posesori de TDM daca aveti urmatoarele piese pentru un TDM (evident) modelul 4TX: jug inferior, ghidonul, un parbriz (poate fi si standard nu fac pretentii), si acel plastic de pe bord care tine ceasurile. Merci! Editat Iunie 24, 2015 de Dragonn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 nu stiu daca jugul si ghidonul difera la cele doua modele dar intreaba la ambulanta moto... in link un tip ce dezmembreaza un 3vd http://olx.ro/oferta/dezmembrez-yamaha-tdm-850-3vd-ID3X4U0.html#62fedefd4f » Post actualizat in 24 Jun 2015 10:08user otto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Jugul si furca difera intre 3VD si 4TX. La noi sunt putine la dezmembrat. Pe Ebay sunt mai multe anunturi. De ex: http://www.ebay.co.uk/itm/1996-2000-YAMAHA-TDM-850-4TX-LOWER-BOTTOM-YOKE-/291155318861?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43ca35984d\ Asta e doar un link luat la intamplare, daca-l iei pe Ebay la puricat sunt sigur ca se gasesc multe variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Multumesc mult, sa vad cum ma descurc cu ebay-ul cu engleza mea de 2 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Am schimbat placutele de ambreiaj... nu mai troncane cutia. Mai am furtunele de frana , scaritele pasager , led in bord si un tankpad. Dupa aceea apa paie si bataie » Post actualizat in 26 Jun 2015 16:17 La furtune , merge sa pun doua furtune de la etrieri direct la pompa? Etrieri si pompa r6/ fz6 ...stiti voi aia verzi » Post actualizat in 26 Jun 2015 16:18 Adica sa nu mai trec prin distribuitorul ala de sub far.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 (editat) Poți pune furtunurile direct la etrier. Cred că perechea de furtunuri metalice așa se și face. Vezi că etrierii ăia sunt albaștri, nu verzi! Editat Iunie 27, 2015 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 m-am uitat mai bine la etriere . Dap sunt albastru-verzui .. cine nu ma crede pagina 452 am o poza cu mobreta in parcare si da corect furtunuri ... merci Leaveyou am mai schimbat borcanelul de la pompa fata si toate surubelele de pe la carena .. am gasit si piulite imbracate in cauciuc (aftermarket pe olx ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 (editat) Din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", cam asta se poate intampla daca gropile se acopera cu pietris. Undeva in Deva, inainte de urcarea spre podul in lucru de la capatul autostrazii . Prin urmare va trebui sa repar motocicleta . Stiti vreun TDM la dezmembrat? As cauta carena fata + plasticul din jurul ceasurilor de bord + cadrul metalic pe care e prinsa carena/farul. Ultimele 2 nu s-au accidentat acum, dar daca tot trebuie desfacuta, as rezolva mai multe cu ocazia asta. PS: Ar fi si varianta cu reparat carena undeva... Editat Iulie 12, 2015 de v1n3ri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Se repara lejer si ieftin, nu e nevoie de inlocuire. Cadrul ala metalic, odata indoit, nu il mai aduci ca pe original, insa se poate potrivi sa arate bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 ceva miscare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Din ciclul "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", cam asta se poate intampla daca gropile se acopera cu pietris. Undeva in Deva, inainte de urcarea spre podul in lucru de la capatul autostrazii . Prin urmare va trebui sa repar motocicleta . Stiti vreun TDM la dezmembrat? As cauta carena fata + plasticul din jurul ceasurilor de bord + cadrul metalic pe care e prinsa carena/farul. Ultimele 2 nu s-au accidentat acum, dar daca tot trebuie desfacuta, as rezolva mai multe cu ocazia asta. PS: Ar fi si varianta cu reparat carena undeva... Plasticul care tine ceasurile se numeste panou interior.. mi-a venit si mie astazi dupa 3 saptamani de asteptare si m-a costat 293 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 De unde l-ai comandat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 copilasi... ne vedem la M.A.N? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Salutare baietii, am o trusa de scule de 3VD,m-am gandit sa intreb aici inaintee de a pune anuntul pe bursa.Daca o vrea cineva, sa imi spuneti va rog. PS: Cu parere de rau nu mai activez pe acest topic, am trecut la cel de BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 mai oameni buni...cum se strange cricul lateral.m-am uitat dar nu inteleg nimic ,se da jos galeria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rayman Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 (editat) Schimbul din treapta 1 in treapta a 2-a este de cele mai multe ori foarte urat... CRRRANK! La fel si 2->1. Speram sa se amelioreze problema odata cu schimbul de ulei. Uite ca nu... Maine ma duc intr-o tura mai lunga si o sa incerc sa prind cazurile in care nu face asa, ca nu face intotdeauna. Si la voi se manifesta la fel? tdm 850 4tx, 1997. edit Sorry TDMANDI ca ma bag, nu stiu cu cricul Editat Iulie 31, 2015 de rayman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Si la mine devenise chiar enervant si dureros pt degetul mare de la piciorul stang.. sti tu cu ala schimbam vitezele.. eu am schimbat frumusel placutele de textolit si minune nu mai troncane. Dar trebuie sa vezi daca mai intinzi cablul de ambreiaj poate mai ai totusi viata in ele si nu s-au uzat.... deci incearca sa reglezi cablul de ambreiaj sau daca nu merge schimba macar placutele de textolit din ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rayman Postat August 3, 2015 Share Postat August 3, 2015 Merci de răspuns. Ambreiajul tine sus.. Nu cred ca e de la el. Recunosc ca deși am motorul de 2 ani abia acum am început sa mă dau cu el, încă îl descopăr. Și descopăr diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 mai oameni buni...cum se strange cricul lateral.m-am uitat dar nu inteleg nimic ,se da jos galeria ia vezi te ajuta asta http://files.bs-motoparts.eu/dokumente/anleitungen/sw-motech/hps.06.118.100.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate