Lone wolf0 Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 La cum il stiu pe domul Adrian, le da pe bere :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 In curand o sa postez fotografii cu mobra mea 50S pe care tocmai am reconditionat-o, trebuie doar asamblata. Mentionez ca de la userul The Lone Wolf am primit piesele lipsa si sfaturi foarte utile, este o persoana de nota 10! » Post actualizat in 01 Apr 2015 12:26Cam asa a aratat la inceput ( intr-o stare cumplita) si usor usor a fost readusa la viata. In total am cumparat 3 motoare complete, multe piese, roti, elemente de caroserie, capace cutii,protectiile dintre carburator si cutiile laterale,pinioane, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 In curand o sa postez fotografii cu mobra mea 50S pe care tocmai am reconditionat-o, trebuie doar asamblata. Mentionez ca de la userul The Lone Wolf am primit piesele lipsa si sfaturi foarte utile, este o persoana de nota 10! » Post actualizat in 01 Apr 2015 12:26Cam asa a aratat la inceput ( intr-o stare cumplita) si usor usor a fost readusa la viata. In total am cumparat 3 motoare complete, multe piese, roti, elemente de caroserie, capace cutii,protectiile dintre carburator si cutiile laterale,pinioane, etc. e bine când membrii unui club sau forum se ajută între ei,mai ales fără vreun mare avantaj financiar! Felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Avantajele financiare pentru colegul nostru , Lone Wolf au fost chiar zero. Si cu toate astea,mai sunt si oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Tin sa spun ca domnul lup singuratic m-a ajutat si pe mine cu piese la Hoinar tot gratis. Si inca ma ajuta cu sfaturi de mecanica si alte cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Tin sa spun ca domnul lup singuratic m-a ajutat si pe mine cu piese la Hoinar tot gratis. Si inca ma ajuta cu sfaturi de mecanica si alte cele Singuratic, singuratic dar cu spirit de haita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 se vând următoarele piese de Mobră 50S:http://i58.tinypic.com/2iawtxf.jpgghidon - 5 leiramă far - 5 leicapac roată - 5 leipinion spate - 10 lei tambur frână (cam uzați) - 5 lei bucataburlane cauciuc (întregi dar rupte puțin) - 5 lei perecheasuspensii (de MZ dar compatibile) - 20 lei- TOATE la 50 leinu trimit prin Poștă pt sume mai mici de 30 lei, mulțumesc pentru înțelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Vasile Toth Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Vreau sa curat un rezervor de hoinar pe interior de rugina prin metoda electrolizei.Ce tensiune si intensitate ar trebui sa folosesc?Ce electrolit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirania Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Buna ziua, vand si eu 2 cauciucuri de Mobra, cine este interesat de mai multe detalii legate de starea lor, poze, etc. etc., astept sa ma contacteze. O zi placuta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 caut și eu (în BUCUREȘTI dacă se poate) piesa de mai jos - dar FĂRĂ crăpătură:http://i61.tinypic.com/b536za.jpg PM me, mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 vasalut cu respect ! Caut de de ceva vreme sa fac un bobber home made ! Am cumparat un cadru mai micut de felul lui si vreau sa adaptez piese de mobra pe el si as fi interesat daca se impiedica cineva de : - Lant transmisie - roti fata spate - furca normala de mobra - ax-ul fata si spate - pinion de atac Daca are cineva si se incurca de ele (pentru ca nu vreau sa aud preturi astronomice, e doar un proiect ), daca fac rost de roti si furca il continui daca nu o sa cada pe locul 3 ! Daca mai este si din bucuresti ne putem vedea de luni pana vineri dupa 18:00 la ori ce statie de metrou iar in weekend la ori ce ora ! Multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Salut domnilor caut si eu o bascula spate cat mai ok de mobra 50 sau super 50 la preturi decente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Era o bascula noua pe olx parca cu vrea 40ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 vasalut cu respect ! Caut de de ceva vreme sa fac un bobber home made ! Am cumparat un cadru mai micut de felul lui si vreau sa adaptez piese de mobra pe el si as fi interesat daca se impiedica cineva de : - Lant transmisie - roti fata spate - furca normala de mobra - ax-ul fata si spate - pinion de atac Daca are cineva si se incurca de ele (pentru ca nu vreau sa aud preturi astronomice, e doar un proiect ), daca fac rost de roti si furca il continui daca nu o sa cada pe locul 3 ! Daca mai este si din bucuresti ne putem vedea de luni pana vineri dupa 18:00 la ori ce statie de metrou iar in weekend la ori ce ora ! Multumesc frumos ! Nimeni nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edi Popescu Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 caut și eu (în BUCUREȘTI dacă se poate) piesa de mai jos - dar FĂRĂ crăpătură: Salut ! Am eu piesa care iti lipsește in stare buna . Ți-o ofer gratis numai sa vi sa o iei 0728010222 - contacteaza-mă http://i61.tinypic.com/b536za.jpg PM me, mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Nimeni nimic ? Salut! Am o roată spate.dacă dorești pun o poză,numai că sunt din Timișoara.Văd că preferi zona Bucureștiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 caut și eu (în BUCUREȘTI dacă se poate) piesa de mai jos - dar FĂRĂ crăpătură: Salut ! Am eu piesa care iti lipsește in stare buna . Ți-o ofer gratis numai sa vi sa o iei 0728010222 - contacteaza-mă PM me, mulțumesc! Salut ! Am eu piesa care iti lipsește in stare buna . Ți-o ofer gratis numai sa vii sa o iei 0728010222 - contacteaza-mă Io v-am sugerat să negociați, dar așa preț mai rar! Bravo, Edi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Nimeni nimic ? furca este dar de hoinar daca te aranjeaza , roti si alte piese » Post actualizat in 10 Apr 2015 09:05 0762277915 Orlando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Salut! Am o roată spate.dacă dorești pun o poză,numai că sunt din Timișoara.Văd că preferi zona Bucureștiului.Iote roata pe privat nu am reușit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Atasat, pozele cu starea actuala, mai am nevoie doar de platina si este si functionala. Dupa cum se vede, si roata fata trebuie intoarsa, astfel incat ferodourile de frana sa fie pe aceeasi parte.Busonul de la rezervor fusese si el vopsit, dar i-am dar jos vopseaua cu... rabdare ) . Burdufurile pe fata sunt de la caseta de directie Dacia care costa ~ 8 lei/bucata.Nu am mai apucat sa fac poza dupa ce i-am pus si carburatorul, este completa, afara de platina.Recunosc , in timpul asamblarii, in timp ce prindea forma, asa cum o stiam in copilarie, au aparut emotii In curand o sa postez fotografii cu mobra mea 50S pe care tocmai am reconditionat-o, trebuie doar asamblata. Mentionez ca de la userul The Lone Wolf am primit piesele lipsa si sfaturi foarte utile, este o persoana de nota 10! » Post actualizat in 01 Apr 2015 12:26Cam asa a aratat la inceput ( intr-o stare cumplita) si usor usor a fost readusa la viata. In total am cumparat 3 motoare complete, multe piese, roti, elemente de caroserie, capace cutii,protectiile dintre carburator si cutiile laterale,pinioane, etc. Editat Aprilie 10, 2015 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edi Popescu Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Io v-am sugerat să negociați, dar așa preț mai rar! Bravo, Edi! pai , in lumea asta de samsarii nu prea mai gasesti un om care sa fie asa . si eu daca la mz-ul meu de exemplu mi-ar trebui o piesa si cineva mi-ar oferio gratis m-as bucura . o vorba buna zice ca : ,, ofera si apoi asteapta sa primesti '' aia e o bucata de fier care pentru mine nu are asa valoare , dar pentru un om piesa ii este de mare folos . da vad ca omu' nu prea e interesat , zis asta din faptul ca nu a dat nici un semn pana acum . toate cele bune ! edi , aka parazitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Am luat legătura acum, m-am mișcat eu mai greu cu sărbătorile astea, mulțumesc Cicloburu & Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Dupa cum se vede, si roata fata trebuie intoarsa, astfel incat ferodourile de frana sa fie pe aceeasi parte Adica trebuie sa inversezi si amortizoarele ca parca numai unul avea ghidaj/proptea pentru platoul cu saboti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Se pare din poza ca amortizorul este bine ,pe partea dreapta are ghidaj pentru boltul de la paltou saboti si surub de blocaj ax roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Atasat, pozele cu starea actuala, mai am nevoie doar de platina si este si functionala. Dupa cum se vede, si roata fata trebuie intoarsa, astfel incat ferodourile de frana sa fie pe aceeasi parte.Busonul de la rezervor fusese si el vopsit, dar i-am dar jos vopseaua cu... rabdare ) . Burdufurile pe fata sunt de la caseta de directie Dacia care costa ~ 8 lei/bucata.Nu am mai apucat sa fac poza dupa ce i-am pus si carburatorul, este completa, afara de platina.Recunosc , in timpul asamblarii, in timp ce prindea forma, asa cum o stiam in copilarie, au aparut emotii Robi, pentru proiectul tau sentimental nu uita ca sant mereu aici cu orice te-as putea ajuta, vad ca incet incet ... capata proporti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate