cj44sec Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 de obicei se aprinde daca ii dau treapta inferioara si turatia e mare...... filtrul aer nu l-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 http://www.scribd.com/doc/7344894/GSR600-Service-Manual-Eng-Vanaf-2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Salutare! Am primit recomandare de la medic sa utilizez un vehicul cat mai mare, in principal sa adopt o pozitie de pilotaj cu fundul daca sa poate aflat deasupra genunchilor. Exista vreun kit de ridicare a GSR-ului? Eu sunt foarte inalt (1.9 m) si as dori sa ridic nivelul fundului cat se poate de mult, eventual sa mut si scaritele mai in fata daca se poate. Niste linkuri cu poze m-ar ajuta foarte mult! Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 cam greu sa fie ceva notabil poate ar trebui sa schimbi motorul cu o caprita Daca va intereseaza o plimbare in Samothraki (550 km + bac 2h) pe la inceputul lunii septembrie sa dati de veste 2we + 5 zile concediu, buget pe la 250 - 300E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 are cineva din vreo dezmembrare scarite si suport de scarite de vanzare pentru GSR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marduky Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 revin cu o intrebare.... are cineva owner's manual (si nu service manual) pentru gsr 600, an 2006??? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Asta am cautat si eu, am gasit doar service manual, poate are cineva si user's manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Cum facem sa sune toba asta stock......? Fara a o schimba. E cineva prin cj care se pricepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Nu face asta, o sa se auda urlat si degeaba (am vazut pe cineva care a facut asta la gsr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marduky Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 nimeni cu un owners manual pentru gesereu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Astazi mi-am ridicat si eu permisul (in sfarsit) si am facut deja vreo 150km cu GSR-ul Se mai organizeaza intalniri prin Buc? ca as vrea si eu sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 stai sa treaca perioada de concedii, sa fim mai multi. oricum mai baga kilometri si da-ne un feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 LYM mergi cu grija, poarta protectiile chiar daca e cald si pune crashpaduri la motor Eu ma intalnesc maine pe la 9 fara 15 la arcul de triumf cu unii, daca va intereseaza ne auzim pe acolo! (Ei pe la 9 pleaca spre pitesti - dealul negru si mai departe, eu nu stiu exact ce o sa fac, in functie de cum ma simt ca sunt cam racit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Crashpad-urile sunt urmatoarele pe lista, imi puteti recomanda un model mai ok? @Legnakrad. - 9AM? Daca da, atunci nu ma bag, prea devreme pt mine Pe seara as iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 toate sunt ok, crashpad-uri sa fie. eu am Barracuda de la performance-shop.ro si dupa ce ca arata bestial, protejeaza perfect (testat) + ca daca dai cu ele de asfalt, poti sa schimbi doar 'ciuperca', nu tre sa iei un set nou http://www.performance-shop.ro/crash-paduri-buloane-suzuki/779-suzuki-gsr600-crash-paduri-barracuda.html mai sunt misto si R&G dar nu stiu sa gasesti in magazine la noi, doar sa comanzi de pe ebay.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Mie mi se par cam mici astea, zici ca sunt ok in caz de 'accident'? Vazusem in trafic unele mai lungi, dar nu stiu ce model erau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Dap, dimineata. Lasa ca poate ne auzim pe parcursul zilei daca e. Crashpaduri eu am luat - http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10021640&lang=en . Mie mi s-a parut cam cel mai bun de pe piata calitate/pret si arata foarte misto (cel putin pe gsr-ul meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 arata bine intradevar http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=13760573439180&ls=en&nc=1376057396-9937&rubnum=brands.suzuki.gsr600&artnum=STP.05.590.10200/B&id=64&gesamt_zeilen=50Tshowrub--brands.suzuki.gsr600&typid=107833344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Dap, dimineata. Lasa ca poate ne auzim pe parcursul zilei daca e. Ti-am dat un PM cu nr meu de telefon, daca ai chef sa iesi la o tura da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 (editat) Ca tot veni vorba de crashpad-uri ... vreau sa le schimb, am de la rizoma (erau pe motor cand l-am cumparat) si nu-mi plac deloc. Nu m-am gandit la pret, daca e cineva interesat ......... Cam asa arata, sunt cu capul detasabil pe filet, nu am gasit foto cu gsr Editat August 10, 2013 de Ramirez707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 oare de ce vibreaza mai tare in jur de 5000 rot? Mentionez ca se intampla de 1-2 zile chestia asta.Ce pot sa fac? apropos......am fost acum 3 zile pe un drum pietruit...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Pe la 8-10 mii ii trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 ii trece....dar e normal? sau si altele sunt la fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 E normal fiecare motor are o turatie la care 'intra in rezonanta'. Si masinile mai au asta. Daca ai schimbat capetele de ghidon cu unele aftermarket, se poate si din cauz aasta sa simti vibratia mai tare (capetele alea sunt de plumb ca sa atenueze din vibratii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 cum imi dau seama daca are problem la acei rulmenti din ghidon? cand trec peste denivelari se aude un clantanit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate