ciprydvd Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Cine doreste asigurare pt orice e binevenit la mine Va pot oferta de la toate firmele de asigurare inclusiv Cel mai mic pret Pt detallii mai bine la telefon intru cam rar pe site 0743180372 Sper ca ma contactati dupa ora 10am pana la 20pm seara daca nu pot sa raspund dau ocupat in rest toate cele bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 La ce companie de asigurări e cea mai ieftină polița RCA pe 6 luni? Pentru o troșcoletă de 600 m-ar interesa, deși nu cred ca conteaza capacitatea sau modelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 io vreau sa`mi fac la Asirom: 180 RON pe un an, si toate tzarile libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 eu la dl Bungau Jean fac asigurarile pe toate vehiculele noastre. tel: 0754030642 sau 0735450916. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Statie ITP- oameni de gasca, pe Onestilor intre cele doua puncte de colectare a fierului Vechi. asigurare nu recomand a se face la BCR linga Piata Mare, doua incompetente, iti spun o valoare si achiti o valaore mai mare decat ceea anuntata ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 fostam,pe onestilor facut sedinta foto la motor,in toate pozitiile,din toate unghiurile ok gasca: vazut moto,platit,stampilat acte,abtibilt la numar si totu la 50lei grei pe kogalniceanu nu mai pot face de ieri itp la moto in schimb am fost si la RAR sa vad pret 73lei,si numai pe programare JAAFFF la drumu mare. se cred buricu' pamantului asig. la asirom cu 88lei pt bugetari, cares norocosi cas bugetari fara sa le mai aducem aminte ca au cu 25la suta mai putin la salar o zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) DE vre-o doua luni RAR a cerut obligativitatea standului de frina moto in statiile ITP, si cum un stand de frina moto e foarte scump,motoarele sunt relativ putine pentru ca service-ul sa fie rentabile, RAMAN DOAR DOUA VARIaNTE de reinoire a ITP-ului. 1 RAR la care tre programare(cum a scris coelgul mai sus) cerinte multe..... 2. Singurul service cu stand de frina pentru moto unde se poate reinoii ITP este pe -strada 1848 O CURTE MAre unde e si o stationare de autobuse ,o sapalatorie, mai in capatul curtii se afla si service-ul ITP. veti fi intimpinati de o Doamna prezentabila, care va va cere hartiile, un domn cu bun simt va spune unde sa lasati mobra, tot ce aveti de facut este sa asteptati 20min. vi recomand cu incredere! pentru gasirea locatiei http://harta.oradea.rou.ro/strada/strada-1848_1696/harta-bing/ Editat Iulie 7, 2011 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) DE vre-o doua luni RAR a cerut obligativitatea standului de frina moto in statiile ITP, si cum un stand de frina moto e foarte scump,motoarele sunt relativ putine pentru ca service-ul sa fie rentabile, RAMAN DOAR DOUA VARIaNTE de reinoire a ITP-ului. 1 RAR la care tre programare(cum a scris coelgul mai sus) cerinte multe..... pana aici sunt de acord, partial 2. Singurul service cu stand de frina pentru moto unde se poate reinoii ITP este pe -strada 1848 O CURTE MAre unde e si o stationare de autobuse ,o sapalatorie, mai in capatul curtii se afla si service-ul ITP. veti fi intimpinati de o Doamna prezentabila, care va va cere hartiile, un domn cu bun simt va spune unde sa lasati mobra, tot ce aveti de facut este sa asteptati 20min. vi recomand cu incredere! pentru gasirea locatiei http://harta.oradea.rou.ro/strada/strada-1848_1696/harta-bing/ cu asta nu mai sunt de acord. ITP moto se face in continuare si la serviceul de pe Borsului, vis-a-vis de vama. Editat Iulie 7, 2011 de i.bod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 i.bod acolo am facut si eu cu 70 lei cu ciubuc cu tot in 20 de minute! Il cunosc pe cipri sau pe Piheni a cui e atelieru. cineva daca are ceva problema cu moto ma anunta pe mine si se poate rezolva baieti de treaba si sambata este deschis;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 asa va sa zica! si Cipri Porumb are STAND FRINA MOTO! E BINE ca stiu. cu mobra cu care am fost azi avea ITP-ul expirat, si cum service-ul e la 600 m de casa nu am riscat sa merg pina pe Borsului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Pana la urma mai functioneaza statia ITP de pe borsului?Maine trebuie sa duc motoarele.Si un pret aprox nu stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Pana la urma mai functioneaza statia ITP de pe borsului?Maine trebuie sa duc motoarele.Si un pret aprox nu stiti? suna-i 0741611846 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Pana la urma mai functioneaza statia ITP de pe borsului?Maine trebuie sa duc motoarele.Si un pret aprox nu stiti? pe kogalniceanu a fost in primavara 40 lei parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 pe kogalniceanu a fost in primavara 40 lei parca acum e 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Pana la urma mai functioneaza statia ITP de pe borsului?Maine trebuie sa duc motoarele.Si un pret aprox nu stiti? Nah, ce ai rezolvat? Unde? Cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Pe Borsului am fost pana la urma,baieti foarte de gasca.70 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Din anu' trecut nu s-a mai intrebat... deci un itp la oradea care e deschis si sambata stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 0359 454175, 0728317484 langa pizzeria oldmill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 0359 454175, 0728317484 langa pizzeria oldmill THX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) De maine incep si eu cu asigurarile! Cine este interesati astept pm sau prin telefon: 0749221511 / 0753544726 ! Preturi promotionale pt motociclisti! Astazi am primit niste informatii neoficiale ca din data de 01.05.2012 RCA obligatorii se scupesc cu 50% ! Cine nu are grabitiva si as da un sfat, cine are posibilitate sa-si faca pe un an RCA. Stiu ca suntem in criza dar anul viitor se acorda un discount mai bun! Editat Martie 19, 2012 de freedomfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Am auzit si eu treaba asta cu scumpirile de RCA, nu stiu din ce data dar probabil din mai cum zici tu...Aproximativ cat costa pe 1 an asigurarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Am auzit si eu treaba asta cu scumpirile de RCA, nu stiu din ce data dar probabil din mai cum zici tu...Aproximativ cat costa pe 1 an asigurarea? Deci pt pret informativ imi trebuie niste date: CNP, nr de inmatriculare, seria de sasiu, kw, ccm exact, de cand ai permis: anul si luna(nu conteaza la ce), si clasa B/M, asta gasiti pe partea alba a foii unde este si valabilitatea. De ex.: B0, B1, B2 etc. si un nr de telefon ca sa va contactezi! Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 salut,tuturor!daca acum 2 ani,puteam sa fac verificare tehnica la orice staie itp... astazi am aflat,ca mai nou nu se face oriunde,pentru motociclete,... am gasit un loc(probabil mai sunt si alte locuri),pe str. 1848,intrare este dupa old mill,in curte,este straduta care leaga strazile kogalniceanu cu sucevei... pretul 70 lei... recomand cu incredere! salut,tuturor!daca acum 2 ani,puteam sa fac verificare tehnica la orice staie itp... astazi am aflat,ca mai nou nu se face oriunde,pentru motociclete,... am gasit un loc(probabil mai sunt si alte locuri),pe str. 1848,intrare este dupa old mill,in curte,este straduta care leaga strazile kogalniceanu cu sucevei... pretul 70 lei... recomand cu incredere!si e deschis si sambata intre orele 9-12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda Repsol Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 pentru orice tip de asigurari apelati cu incredere la Repsolica -> 0745 1546 725 sau repsol_honda_1000cc@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Care ati mai facut ITP-ul in ultima vreme? Preturi? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate