Tibi_c Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Mie imi surade ideea,nu stiu care este exact traseul .. dar sper sa pot cu merge CB-ul meu si mie imi surade ideea dar... daca as fi stiut cu cateva zile inainte. dar nu stiu cat de buna ii ideea luand in vedere starea meteo de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Merge cineva la Resita la West European Bike Week? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Merge cineva la Resita la West European Bike Week? Cand o fi asa ceva la Resita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 quote Tija// http://www.autenticpromotion.ro/west-romanian-bike-week-resita-8-10-iulie-2011/ pai cred ca week-endul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 La Resita e West ROMANIAN, nu West EUROPEAN...in fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Acuma ce mi-e Romanian, ce mi-e European...same shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Sorry, ma credeam in UE la ora aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redwolf Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salut, cineva amator de un soft enduro pe duminica? Ma gandesc la ceva de genul Sibiu-Sadu-Voineasa-Obarsia Lotrului-Sugag-Jina-Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Vezi ca vrea sa mearga Vrajitoru pe un traseu asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 dar eu voi fi duminica la ranca. si o sa ma intorc pe traseul Voineasa - Sadu. Probabil in jurul amiezii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Sambata plecam la intrunirea de la Odorhei. Nu avem ora fixa, dar daca mai sunt doritori, putem incerca sa stabilim ceva. Duminica plecam mai departe spre mare, apoi sud - sud-vest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) AVEM O CERERE!!!de participare la nunta unui coleg motociclist. Cred ca e bine sa se prezinte si aici cu cerea in direct. Hai sa dam curs .O citez. ASTEPT CONFIRMARI DE PARTICIPARE.(aici sau la intilnirile de joi sau duminica) Revin cu rugamintea, de data asta oarecum mai oficial. va rog pe dumneavoastra sa sunati adunarea pentru alai. nunta noastra va fi in 20 august. plecarea va fi din turnisor, cu mine calare, la o ora pe care nu am reusit sa o stabilesc inca. nasii ii vom lua tot din turnisor, la 1 min distanta de mine. mireasa ne asteapta pe mihai viteazu. cununia va fi la ora 12:30 la primaria din selimbar. punctul terminus e la biserica din muzeul satului. ne-am gandit ca e destul de lung drumul si ca nu e cazul sa tinem motociclistii blocati si pe durata slujbei (decat daca doresc asta). la biserica trebuie sa ajungem inainte de ora 14:00. stiu ca plimbarea asta va fi un efort, dar sper sa se gasesca oameni care sa imi faca bucuria asta. Editat August 9, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 ce tare ...si eu vreauuu (( dar din pacate am alta nunta in ziua aia ...oricum sper sa se adune cat mai multa lume...sa aiba si ei parte de aceeasi senzatie care am avut-o eu cand v-am vazut cu zecile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Mireasa va merge cu ACHIM cu "GALBENUSUL" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Mireasa va merge cu ACHIM cu "GALBENUSUL" I'm in, asa cum am promis. Dupe aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 I'm in, asa cum am promis. Dupe aia si eu ma bag.....si la bere dupa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Salutare, Duminica 20 octombrie 2011 vreu sa organizez o tura (soft enduro) pe urmatorul traseu: Sibiu - Saliste - Crint - Creasta Porumbelului - Jina - Sibiu. Cine vrea sa-si plimbe calutul pe meleaguri mioritice sa strige "prezent" ca sa putem stabili o ora de plecare. Pana acum se anunta un transalp, un dominator, un newtenere si ... mai asteptam cu drag si pe altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redwolf Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Salutare, Duminica 20 octombrie 2011 vreu sa organizez o tura (soft enduro) pe urmatorul traseu: Sibiu - Saliste - Crint - Creasta Porumbelului - Jina - Sibiu. Cine vrea sa-si plimbe calutul pe meleaguri mioritice sa strige "prezent" ca sa putem stabili o ora de plecare. Pana acum se anunta un transalp, un dominator, un newtenere si ... mai asteptam cu drag si pe altii. Duminica, ora 11 la OMV langa Bricomat (iesire Cristian). Duminica, ora 11 la OMV langa Bricomat (iesire Cristian). No ... am vb cu lumea si ne-am adunat cativa: io-transalp, dani-transalp, luci-dominator, silviu-dominator, corina-honda nx, eugen-tenere, si s-ar putea andrei-transalp si "nu i-am retinut numele"-suzuki dr, cine mai doreste, cine mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Duminica, ora 11 la OMV langa Bricomat (iesire Cristian). No ... am vb cu lumea si ne-am adunat cativa: io-transalp, dani-transalp, luci-dominator, silviu-dominator, corina-honda nx, eugen-tenere, si s-ar putea andrei-transalp si "nu i-am retinut numele"-suzuki dr, cine mai doreste, cine mai pofteste? Editat Octombrie 23, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady21blaga Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Duminica, ora 11 la OMV langa Bricomat (iesire Cristian). No ... am vb cu lumea si ne-am adunat cativa: io-transalp, dani-transalp, luci-dominator, silviu-dominator, corina-honda nx, eugen-tenere, si s-ar putea andrei-transalp si "nu i-am retinut numele"-suzuki dr, cine mai doreste, cine mai pofteste? pozne: http://dl.transfer.ro/creasta_porumbelului_moto-transfer_RO-24oct-dad051.rar Editat Octombrie 24, 2011 de ady21blaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Salutare, Duminica 20 octombrie 2011 vreu sa organizez o tura (soft enduro) pe urmatorul traseu: Sibiu - Saliste - Crint - Creasta Porumbelului - Jina - Sibiu. Cine vrea sa-si plimbe calutul pe meleaguri mioritice sa strige "prezent" ca sa putem stabili o ora de plecare. Pana acum se anunta un transalp, un dominator, un newtenere si ... mai asteptam cu drag si pe altii. Daca mai faceti iesiri de genul pe viitor, sa anuntati si aici pe forum. As fi venit si eu Duminica, mai ales ca a fost o vreme super frumoasa...dar o problema de sanatate m-a tinut acasa dar la iesiri de genul as iesi si eu daca timpul imi permite, eventual combinat si cu o slanina fripta pe undeva pe traseu. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Ia vezi o pagina mai sus... pe mine m-au anuntat joi-vineri... la ora intalnitri picura Daca e senin duminica io as urca pe Cindrel Editat Octombrie 25, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Nu m-am exprimat eu bine. Am vazut ca s-a anuntat. Indemnul meu era sa se anunte si pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Transalpina, sambata - duminica, cu cazare la Obarsia Lotrului sau la Ranca. Sibiu - Jina - Sugag - Obarsia - Ranca si intoarcerea tot pe acolo sau Obarsia - Voineasa - Brezoi - Valea Oltului - Sibiu. Transalpina, sambata - duminica, cu cazare la Obarsia Lotrului sau la Ranca. Sibiu - Jina - Sugag - Obarsia - Ranca si intoarcerea tot pe acolo sau Obarsia - Voineasa - Brezoi - Valea Oltului - Sibiu. Cazare la Pensiunea Bradul - Obarsia: 100 - 110 lei/camera/noapte Cazare Ranca: 65 - 80 lei/camera/noapte Eu as opta pt nani la Ranca Pensiunea Carmen - Ranca: 80 de lei/camera/noapte. La cele mai ieftine nu mai erau locuri. http://www.turistinfo.ro/ranca/cazare-ranca/pensiunea_carmen-c26490.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate