square Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 am eu crashuri pentru tine. 0765336589 daniel Are cineva crashpad-uri pt Z1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 am eu crashuri pentru tine. 0765336589 daniel am 2 chei brute originale pt kawasaki z 750 z 1000 daca intereseaza pe cineva dati un pm 10 eur bucata , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 un Z frumusel: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barakas Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Salut, Ma intereseaza si pe mine sa imi cumprat un z750 din 2008 incoace dar nu ma pot hotara la culoare asa de usor din poze. Daca este cineva din cluj sau baia mare care are unul pe protocaliu (2008 sau 2010) verde cu negru (2009) sau negru (dupa 2008) si ar vrea sa se intalneasca cu mine dupa ce vine primavara as fi foarte recunoscatorm, as da chiar si o cafea pentru asta intr-o sambata sau duminica Daca are cineva il rog sa imi dea un pm. Merci anticipat! Si hai cu primavara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costibaloi Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) Salutare la toate lumea. Stie cineva unde pot gasi un parbriz mai inalt decat cel standard pentru Z1000 2004? Ceva ca in poza atasata!! Merci Editat Ianuarie 22, 2011 de costibaloi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Salutare la toate lumea. Stie cineva unde pot gasi un parbriz mai inalt decat cel standard pentru Z1000 2004? Ceva ca in poza atasata!! Merci Incearca la PUIG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 am 2 chei brute originale pt kawasaki z 750 z 1000 daca intereseaza pe cineva dati un pm 10 eur bucata , reducere 2 chei kawa 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Cheile au cip programabil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Cheile au cip programabil ? doar loc pt cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K_ticutz99 Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Salut,ma numesc Catalin si sunt si eu posesorul unui z750 din 2008,l-am cumparat cu 2 zile in urma,am mers f putin cu el pt ca nu mi-a permis vremea,dar vreau sa spun ca imi place f mult.Inainte am avut un cbr 600 rr din '03 si inca unu din '05.Am fost f multumit de ele,dar am avut un accident f grav si am zis sa imi iau ceva cu care nu pot merge prea tare(dar se pare ca asta e mai afurisit ca cbr-ul) si mi-am luat zetul asta care imi place f mult.Inainte cand vedeam pe strada nakeduri nu prea ma atrageau,dar acum pot sa spun ca ma atrag mai mult decat sportivele. As vrea sa imi iau un akrapovic full carbon dar am auzit ca cel mai recomandat e leo vince pt z750.Voi ce spuneti?Astept parerile voastre.Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 parbriz [...] ca in poza atasata!! parbrize de la puig vand cei de la motorteam, din bucuresti. sau ai mai putea incerca pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conashu_ban Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Are cineva un far pentru z-etul din 2005 pe care tocmai mi l-am cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Poate vrea careva sa treaca de la naked la super-sport. CBR 600 RR 2004 schimb cu Z 750 2007!!!... Ms si scuzati ca am postat aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobu.bike.alba Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Salutare zetarilor! Puteti sa-mi spuneti si mie ce ulei puneti in armasarii vostri? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Pentru cine doreste am un amortizor spate stock de ninja 636 care se potriveste la fix pe zet,pretul este de 70 de euro. tel 0721198199 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Salut,ma numesc Catalin si sunt si eu posesorul unui z750 din 2008,l-am cumparat cu 2 zile in urma,am mers f putin cu el pt ca nu mi-a permis vremea,dar vreau sa spun ca imi place f mult.Inainte am avut un cbr 600 rr din '03 si inca unu din '05.Am fost f multumit de ele,dar am avut un accident f grav si am zis sa imi iau ceva cu care nu pot merge prea tare(dar se pare ca asta e mai afurisit ca cbr-ul) si mi-am luat zetul asta care imi place f mult.Inainte cand vedeam pe strada nakeduri nu prea ma atrageau,dar acum pot sa spun ca ma atrag mai mult decat sportivele.As vrea sa imi iau un akrapovic full carbon dar am auzit ca cel mai recomandat e leo vince pt z750.Voi ce spuneti?Astept parerile voastre.Multumesc... Salut, Raportul calitate pret e tinut bine de leo vince. Akra e o firma foarte ok, dar platesti firma foarte mult. Acum tu daca dispui de bani, by all means...go get one Eu am un zet din 2004 si am pe el un Mivv GP care isi face treaba de nu iti vine sa crezi. Nu e evacuare full, doar finala....dar se simte puterea mai bine dar in acelasi timp si consumul Editat Aprilie 20, 2011 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Baieti am si eu o rugaminte la voi. Am un prieten care vrea sa-si cumpere un Z1000 din 2003 dar de destul de departe si n-ar vrea sa bata atata drum degeaba si sa descopere ca nu-i place pozitia (prea inalta). Deci, este cineva posesor de Z (750 sau 1000) din Galati, Braila, Focsani, Vaslui, Barlad sau din orase apropiate care poate sa-i rupa cateva minutele intr-o zi sa vedem daca ajunge baiatu asta cu picioarele cum trebuie jos? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Organizam si noi o intalnire a posesorilor de z1000, 750, ...? Editat Aprilie 28, 2011 de catamadan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 salut vad ca nu e topic dedicat de Z1000 asa ca intreb aici: 1. ce ziceti de asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto? pret suspect de mic, cunoasteti motorul cumva? 2. cum e dpdv al cuplului? e controlabila sau "nebuna"? probleme specifice, se gasesc usor piese? cum se comporta la cazaturi? vad ca are capacul de ambreiaj si plasticele de la radiator foarte iesite-n lateral si ma gindesc ca o mai scapi la viteza mica pe nisip sau de-astea si deja scoti vreo suta de euro din buzunar pe capacul ala si plastice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 salut vad ca nu e topic dedicat de Z1000 asa ca intreb aici: 1. ce ziceti de asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto? pret suspect de mic, cunoasteti motorul cumva? 2. cum e dpdv al cuplului? e controlabila sau "nebuna"? probleme specifice, se gasesc usor piese? cum se comporta la cazaturi? vad ca are capacul de ambreiaj si plasticele de la radiator foarte iesite-n lateral si ma gindesc ca o mai scapi la viteza mica pe nisip sau de-astea si deja scoti vreo suta de euro din buzunar pe capacul ala si plastice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 stie intimplator cineva motorul asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ? Mesaj completat stie intimplator cineva motorul asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Pentru cei interesati am 3 evacuari noi pentru Kawasaki Z 750 2007-2011. Am doua Arrow Pro-Racing si un Giannelli GX-ONE. Detalii si poze pe mail. 0720666609-ciprian Mesaj completat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Vand janta putin lovita Pret 80 euro Tel - 0755563541 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 stie intimplator cineva motorul asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ? Mesaj completat stie intimplator cineva motorul asta http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ? Rezervorul parca e indoit ???? Oricum .. nu e forma originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 (editat) Rezervorul parca e indoit ???? Oricum .. nu e forma originala. Rezervorul e de la modelul 2007-2008, iar capacele sunt luate de pe o motocicleta rosie (original sunt in culoarea motocicletei). Mai lipsesc si capetele de ghidon, si exista si o diferenta de culoare intre partea de jos a telescoapelor. Concluzia o trageti singuri. Editat Mai 29, 2011 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate