bayer Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Nu-nteleg de ce treaba-i belita Cochil eram cand ma dadeam cu mobra, hoinaru, minsku, parca si un voskod prin coclaurile din spatele casei. Pauza vreo douaj'de ani si iaca intre picioare o alta capra cu alte pretentii. Stai linistit ca nu pun in pericol semenii, inca nu-mi ploua in gat. Caut usor sa experimentez chestii vitale inainte sa m-arunc in traficul din jungla urbana. Despre moto: cine are o toba mai domoale, asta de o am prea oracaie ca nebuna, ma aud aia din satul vecin cand plec de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Salut. Ce parere aveti despre motocicletele Kawasaki Z750 din 2006, ma refer ca si mototoare, consum, fiabilitate etc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Si sti cumva limutata la 25 kw se poate conduce cu a2? Limitata in acte deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Salut, am o Kawasaki Z1000 din 2009, de vreo 2000 de km, si am stat si pe un Z750 din 2008, seile fiind foarte asemanatoare sau chiar identice. Saua este tare, la limita confortului. Daca planuiesti sa mergi cu ea prin afara orasului trebuie sa te gandesti de doua ori. Este posibil sa fie diferenta de la generatie la generatie, du-te si te aseaza pe una, ia-o la plimbare. Sau daca esti din Bucuresti imi dai un mesaj pe privat si daca vrei putem stabili sa o vezi pe a mea, ca sa-ti faci o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Buna ziua tuturor, De ceva timp ma bate un gand sa trec si eu la un zet 750. Nu e problema experientei, conducand inca din 2005 scutere, apoi evoluand pe 125 pana in prezent pe 600. Momentant am un Suzuki Gsxr k1 600 de care sunt mai mult decat multumit insa o data cu anii care au trecut, parca as dori ceva mai confortabil decat un ss ... Iar cum inca nu am 40 ani pentru un tourer ... Ma gandeam la un zet de prin 2007 +(modelul cu facelift ). Acum va rog pe voi posesori de zet'uri ... Impartasiti-mi si mie niste pareri pro / contra despre modelul mai sus mentionat. Singura problema de serie sa ii zic asa stiu ca o are la garnitura capac tacheti ... Spuneti.mi va rog despre ciclistica, frane, motor, pozitia in sea, pozitie pasager, problema vantului peste 100 km/h ... Etc etc ... Stiu ca suspensia fata nu este reglabila ... Ati simtit vreo diferenta fara acestrle reglaje ... Ideea este ca mai tot timpul o sa circul cu pasagera ... Deci s.au dus timpurile cand ma dadeam de nebun singur... De acum o sa am frana de coaste pe seaua spate... Deci o sa merg mai light ... Plimbari mai lejere ...dar totusi poate o sa mai am nebunii cand o sa mai fiu si singur si sa ma pot baza pe puterea motorului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spacezerg Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Salutare, O sa-ti spun parerea mea obiectiva, asupra unei motorete Z750 2009 pe care o detin. Mi-a placut inca de cand a fost lansata, am balit dupa ea mult timp. E motoreta mea de suflet. E si coloritul ala negru verde, foarte reusit din punctul meu de vedere. Cand am prins ocazia, am luat exemplarul si prima chestie pe care am facut-o, a fost sa ii schimb acea garnitura de la capacul de chiulasa. Am schimbat-o, pentru ca avea vreo 2 locuri in care zemuia putin ulei. A costat in jur de 150 lei, garnitura zic. De mers, prima oara cand m-am suit pe ea, mi s-a parut un monstru, o forta bruta. Acum, dupa ce m-am mai acomodat pe ea, nu imi mai pare asa de fioroasa. O chestie buna la motorul ei, este ca are forta de la turatii joase si chiar daca mergi cu pasager trage la fel de bine. Franele mi-au placut si si-au facut treaba bine pana acum. Chiar daca pare destul de grea cand o misti pe loc( e si normal, are vreo 230 kg cu plinurile facute), in momentul in care te sui pe ea la drum, este foarte manevrabila si vireaza foarte usor. Mie-mi pare a fi o super jucarie. Am 20k km cu ea si imi place in continuare, ma simt bine pe ea. Am inaltime de 1.83 si pozitia in care stau pe ea este foarte confortabila, am inteles ca si cei mai mici de inaltime ajung mai usor cu piciorul jos comparat cu alte motociclete. Furca are reglaj de preload(pretensionare a arcurilor) si rebound. Nu pot sa zic ca m-a deranjat acest aspect, am fost pe destul de multe drumuri cu ea, ba chiar si la circuite. Vantul nu mi se pare deranjabil pana in viteze de 140 de km/h, asta vara. Acum la 6 grade nu prea vrei sa mergi mai tare de 80 km/h si asta destul de bine imbracat. Si acum sa incep cu punctele care nu mi plac la ea. Ma enerveaza cricul, care tine aproape dreapta motocicleta, adica o inclina foarte putin. In momentul in care am achizitionat-o am luat-o cu suport numar rabatabil, din acela pus fix sub codita. Partea buna era la aspect, arata parca mai bine, mai agresiva. Partea nasoala ca te stropeai pe spate sau pe pasager ca naiba daca treceai peste un firicel de apa. Pozitia pe sa... Daca merg cateva ore cu ea, ma cam deranjeaza. Nu este cea mai confortabila sa din univers. Pe de alta parte, pentru restul motocicletei parca merita efortul. Si totusi, nu pot sa o recomand in cazul tau, in care vrei sa te plimbi mult cu pasager. Saua de pasager e incomoda numai daca te uiti la ea, d'apai sa faci cateva sute de kilometri. Nu zic ca nu se poate, dar parca e cam aiurea pozitia cand stai pe ea. De fiecare data cand am mers mai mult de 2 ore cu prietena am inceput sa primesc "feedback" negativ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMeCBR Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 (editat) Salutare. Am un Z750 2009 si astazi cand am bagat motorul in garaj , l`am oprit si a inceput sa tiuie la busonul de la rezervor ( ca si cand iesau gazele din rezervor ) ( este prima data cand se intampla chestia asta ). Este ceva normal ori are o problema ??? Multumesc si astept pareri. Editat Noiembrie 1, 2015 de JustMeCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiua Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Se intampla la toate Zet-urile, stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMeCBR Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Mersi frumos Ovidiua (si pe mine tot Ovidiu ma cheama ) ) Dar m`i sa parut ciudat ca din iunie de cand il am , este prima data cand face asa..!! Mersi inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Se intampla la toate Zet-urile, stai linistit. Foarte corect! » Post actualizat in 09 Nov 2015 09:57 Va salut,daca cumva auziti pe cineva ca vrea un Z 750-2008,intretinut maniacal,impecabil,dati-mi de stire va rog. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bayer Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Ceva poze, pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Ceva poze, pret? Cu cea mai mare placere!.Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Si eu vreau sa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Si eu vreau sa o vad Desigur,trimite-mi te rog o adresa de mail pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 http://olx.ro/oferta/vand-kawasaki-z-750-ID4W7QI.html#54256fd383 Baieti, la o prima vedere, merita sau nu? Se spune ca are 25.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Asa la prima vedere pare ok. Dar cel mai bine e sa suni sa ceri detalii, sa nu fi 'omis' ceva prin descriere si sa mergi sa o vezi cu cineva care se pricepe la motoare. De ex un mecanic Ar trebui sa se vada daca a fost lovita sau eventual sa faci o tura cu ea sa vezi daca trage intr-o parte sau in alta daca nu ti mainile pe ghidon(sa nu aiba cadrul stramb). In rest pe parte de motor ar trebui sa se uite unul care cunoaste Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Intre timp am mai gasit si acest anunt tot cu motorul asta. Ciudat e ca in acest anunt avea 16000 km. deci cu 9000 mai putin. Cum e posibil sa faci 9000 km din luna mai pana acum? ) http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=602999&selpic=10&zoom=1#foto Din cate am vazut vanzatorul are user pe acest forum insa nu mai e activ din 2014. Iar cand i-am trimis un mesaj daca mai are si alte poze si eventual un filmulet cu motorul mi-a raspuns cam "dur" : "acesta este numarul meu de telefon. Daca ai intrebari pune mana si suna... Nu fac filmulete, pozici sau nu mai stiu ce vrei tu ... Daca te intereseaza motoru vi si il vezi... Multumesc ! " ) In banii astia mi-am gasit si un fz6n din 2004, si acum stau pe ganduri. Editat Noiembrie 11, 2015 de Seherezadul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 Pai ideea e ca oricum trebuie sa mergi sa le vezi si sa le testezi un pic. Altfel la telefon sau in filmulete se pot ascunde unele aspecte, dar totodata poti sa vezi unele defecte care te deranjeaza si sa nu mai bati drumul degeaba. Daca iti este la-ndemana sa vezi motorul mai bine dai o fuga pe acolo Si FZ6 is faine. Doar ca un pic mai slabute ca putere. Ar fi ok daca le-ai vedea pe amandoua sa vezi si pozitia pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 http://olx.ro/oferta/vand-kawasaki-z-750-ID4W7QI.html#54256fd383 Baieti, la o prima vedere, merita sau nu? Se spune ca are 25.000 km. Eu nu vad sa scrie numarul de km in anunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Mi-a raspuns in mesaj privat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sterea Adrian Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Salut,am manual de reparatii si intretinere pentru;Z750(2004-2008) si Z1000(2003-2008),nu-l vand,e pt motoreta mea din 2004 dar daca cineva doreste sa stie ceva sa spuna si-l ajut cu placere.Manualul e tiparit de cei de la Haynes deci e foarte bun.Seara buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Il ai in format electronic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sterea Adrian Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Il ai in format electronic? Salut,nu e electronic dar daca vrea cineva ceva scanez ce vrea si trimit pe mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bayer Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Am vreo sansa sa reduc inaltimea motocicletei? Se gaseste ansamblul amortizor-arc mai scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 bayer, ceva de genul asta? https://www.louis.de/en/artikel/trw-height-reducer-with-abe/10026230?list=129351140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate