shuvyx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) iegzact . carnet in masura in care timpul imi va permite. deocamdata sa am mobrita gigea, sa ma duca iubi la pascut pe undeva cu ea, sa-mi fac damblaua, ca tare dor mi-e sa o tin din nou de coarne , sa aluncam pe damburi... Ce dai?? Pentru intrebarile referitoare la permis: si-l va lua cat de curand...Din nefericire si ea, ca si multi altii, are un job destul de solicitant iar timpul nu ii permite foarte multe..Si nu, permisul nu si-l va lua in 2020 sau in 2050!! Si da, sunt purtatorul ei de cuvant dar deja am obosit eu de cate ori am auzit intrebarea asta.. Momentan are cu cine sa se plimbe, tinand cont ca are o frumusete de enduro o sa o duc eu prin paduri, munti, dealuri..Hai sa nu mai insistam atata cu permisul ala.Fiecare isi ia permisul cand decide sa faca asta.... Editat Iunie 26, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ...,urmatorul... ca de obicei, pe la...trecute, fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Ce dai?? negociem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 19 sau 20 vreau sa ajung si eu azi ca de cand zic ca vin .... la biroul vostruuuu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 19 sau 20 vreau sa ajung si eu azi ca de cand zic ca vin .... la biroul vostruuuu.... da da, am mai auzit textul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Hai nene smok3-ule ca ne mai trebuie aprilii, n-avem decat doua la activ, si sunt singuratice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 da da, am mai auzit textul asta . de nenumarate ori , chiar... Hai nene smok3-ule ca ne mai trebuie aprilii, n-avem decat doua la activ, si sunt singuratice ca bine zici! ca un om mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) da da, am mai auzit textul asta . Stiu ca atzi mai auzit ..dar...... sa imi fie rusine Hai nene smok3-ule ca ne mai trebuie aprilii, n-avem decat doua la activ, si sunt singuratice pe cuvantul meu de mincinos ca vin azi daca nu intervine din nou altceva Editat Iunie 26, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Buei...deci...sunt unicat: UNICUL, SINGURUL SUZUKI DR!!! SI NU N-O SA-I PUN KIT DE LANT DE 'ONDA! NEVER!!! ...hmmmmmmmmmm daca ma gandesc io bine...mai ieczista si alte suze prin gasca, imi vin in minte: Catalin GS 500, Dinu cu V-Stormu'...deci... am reprezentare si frati suzukisti...ca sa nu mai zic si de yamaha...sunt 3 cu a lu' Cojo Editat Iunie 26, 2008 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Imi place ca l-ai omis pe Mihai. Intentionat nu, ca se ataca? Buna, buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Imi place ca l-ai omis pe Mihai. Intentionat nu, ca se ataca? Buna, buna asta ia nu-l mai suparati voi pe Mihai, ca poate de-aia nici nu vine la birou...Dusmanosilor! P.S. si nu, nu sunt purtatorul lui de cuvant P.P.S. zi tu drept,shuvyxe, nu-i asa ca-ti place cand iti iau femeile apararea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Mda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 ia nu-l mai suparati voi pe Mihai, ca poate de-aia nici nu vine la birou...Dusmanosilor! P.S. si nu, nu sunt purtatorul lui de cuvant P.P.S. zi tu drept,shuvyxe, nu-i asa ca-ti place cand iti iau femeile apararea? normal, voi aveti un trecut impreuna. cerchezule, ian sa-ti faci cont, ca avem treaba impreuna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Mda.... Tot respectu' sa traiti! Bai astia, ia hai gata cu vorbaria ca a intrat dom' colonel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Tot respectu' sa traiti! Bai astia, ia hai gata cu vorbaria ca a intrat dom' colonel General pustiule!! General... D-asta nu o sa ajungi nicaieri! Esti cu capul la pitzipoance..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ma tot intrebam ce era..General sau Colonel...m-am confuzat Da' in cazu asta...capitanu' nostru cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ma tot intrebam ce era..General sau Colonel...m-am confuzat Da' in cazu asta...capitanu' nostru cine e? Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Imi place ca l-ai omis pe Mihai. Intentionat nu, ca se ataca? Buna, buna asta Glumetule ..Lasa ca ne rafuim noi, amu! Nu, nu veneam la birou joia pentru ca aveam impresia ca e un club exclusivist...accesul admis doar membrilor vechi plus ca sunt mult mai putin motociclist ca altii !! O sa incerc incepand de astazi, bineinteles daca ma primiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Buna, buna asta Stai sa vezi ce se umfla Mihai in pene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Glumetule ..Lasa ca ne rafuim noi, amu! Nu, nu veneam la birou joia pentru ca aveam impresia ca e un club exclusivist...accesul admis doar membrilor vechi plus ca sunt mult mai putin motociclist ca altii !! O sa incerc incepand de astazi, bineinteles daca ma primiti... Si zici ca-ti iei o Honda, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Buna, buna asta Stai sa vezi ce se umfla Mihai in pene. Nu ma umflu ma in pene pentru adevaruri spuse a miliarda oara ..Da' cand o sa cresti, vei intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 E greu... E tare greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) 2 x Mishu. 2 x SV albastru. Era clar ca o sa coalitzioneze impotriva mea. Baaaaaaaaaaah Honda baaaaaaah! Mai mergeti si voi prin lumea buna, la Everest sunt numa Honde! Editat Iunie 26, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 2 x Mishu. 2 x SV albastru. Era clar ca o sa coalitzioneze. Baaaaaaaaaaah Honda baaaaaaah! Nu mai fi suparat, Oryoane! Ca Honda are stil! Ai vazut si tu ca apar deja doua Dominatoare la birou, si nu se apuca de coalitzii d-astea sucevene (SV = Suceava, nu? ) 2 x Mishu. 2 x SV albastru. Era clar ca o sa coalitzioneze impotriva mea. Baaaaaaaaaaah Honda baaaaaaah!Mai mergeti si voi prin lumea buna, la Everest sunt numa Honde! Corect, dar nu ma mir! Nici macar pe... Transfagarasan n-am vazut Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 2 x Mishu. 2 x SV albastru. Era clar ca o sa coalitzioneze impotriva mea. Baaaaaaaaaaah Honda baaaaaaah!Mai mergeti si voi prin lumea buna, la Everest sunt numa Honde! gresit: 1 x Mihai aka shuvyx; 1 x sv 650 s (adica semicarenat); 1x Mishu aka amimagz; 1 x sv 650 (adica naked). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate