A.TW. Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 domnule, da la matale oplouat cu motoare. bag sama ca africana este un RD04, bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 inloc sa dorm stau ca prostu de la 7 la 7.40 si n-ai venit si nici cafea n-am baut ai un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 frumoasa intalnirea de aseara . as mai fi stat, dar imi cadeau ochii-n gura. pana la cat ati stat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) da, incerc si eu sa iau contact cu voi dar numai daca ma voiti caci am carnet din 1973. e.....? ps. eu sunt mai de departe, din Domenii. Salutare A.TW, sper sa ne contactezi cu bine si fii binevenit! pana acum eu eram decanul de varsta pe aici, dar cedez locul cu placere aveam nevoie de un aliat sa tinem piept (eu mai mult burta ) la tineret. Editat Iulie 28, 2008 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 Salutare A.TW, sper sa ne contactezi cu bine si fii binevenit! pana acum eu eram decanul de varsta pe aici, dar cedez locul cu placere aveam nevoie de un aliat sa tinem piept (eu mai mult burta ) la tineret. sorin chiar daca este decanul de varsta s-a integrat foarte bine in grup si este foarte apreciat de noi toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 frumoasa intalnirea de aseara . as mai fi stat, dar imi cadeau ochii-n gura. pana la cat ati stat? Nu ne-am lungit ca eram obositi si noi. Cred ca pe la 22.30 am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) sorin chiar daca este decanul de varsta s-a integrat foarte bine in grup si este foarte apreciat de noi toti. Multam mult, Ina, draguta initiatoare a acestui topic! Da' nu ma mai periati mult, ca daca mi-o iau in cap?! Editat Iulie 28, 2008 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Multam mult, Ina, draguta initiatoare a acestui topic! Da' nu ma mai periati mult, ca daca mi-o iau in cap?! nu esti genul care sa si-o ia in cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Nu ne-am lungit ca eram obositi si noi. Cred ca pe la 22.30 am plecat Bine c-am ajuns si io pe la 22:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 Bine c-am ajuns si io pe la 22:45 pai si ce ai facut? ai admirat singurel stelele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Fumat o tigara, dat cheie la broasca, plecat acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Film de la iesirea fara motor de sambata seara. (Ooopppss I did it again) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 e tare filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 cutremurator: http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ceva poze de ieri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Salutare A.TW, sper sa ne contactezi cu bine si fii binevenit! pana acum eu eram decanul de varsta pe aici, dar cedez locul cu placere aveam nevoie de un aliat sa tinem piept (eu mai mult burta ) la tineret. salutare, bade nu te lauda ca unde"s doua burti puterea creste. vederea cam peste o luna caci motorul este la tara la garaj. asta o fost pt. DOMNUL cu 56 mai draga. in rest numai bine si normal Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 mmda .. din categoria unii e prosti va prezentam .. un dubist care nu se asigura la schimbarea directiei de mers si un eu care franeaza 10 de metri blocat spatele si frana cat sa nu blochez si fata .. dus dupa idiot intrebat dece pusca mea nu se asigura ca ma faceam poster pe duba lui si el ma intreaba ce cautam pe linia de tranvai .. raspunsul e ca depaseam ce kilu meu sa fac ... i-am mai zis inc-odata sa b3l3asca ochii ca daca nu b3l3ste pusca .. si am plecat .. moment in care viteazu vroia sa coboare din duba .. aaa am intrebat-o si pe mumasa putin de sanatate pt ca mi-a vorbit asa de frumos incat imi venea sa imi pun oglinda de duba pe motocicleta ... am mai mers inca 500 de metri plin de adrenalina(nervi) am inceput sa respir adanc si mi-a trecut Si uite asa era sa imi iau eu concediu medical inaintea concediului normal care inca nu stiu daca s-a aprobat Fratilor be mai carefull ca e muuuuuullllti prosti pe lumili astea (inclusiv eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Am avut si io parte de d-astia... Duba plina de santieristi taie fatza, nervi alergatura dupa ei, circumstante care nu m-au lasat exact sa-l prind (am prins rosu), si altu intr-o duba Iveco langa mine "Ce sa le faci dom'le...ce sa-i faci..". Meh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Am avut si io parte de d-astia... Duba plina de santieristi taie fatza, nervi alergatura dupa ei, circumstante care nu m-au lasat exact sa-l prind (am prins rosu), si altu intr-o duba Iveco langa mine "Ce sa le faci dom'le...ce sa-i faci..". Meh. dati-le cu petre in ocheane Film de la iesirea fara motor de sambata seara. (Ooopppss I did it again) am aparut la televizor ? tre sa recunoasteti ca facem parte din seria..."duete celebre" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) am aparut la televizor ? tre sa recunoasteti ca facem parte din seria..."duete celebre" Buey @metaxa09, pacat ca n-ai facut figura cu ochiu' si cu destele! Editat Iulie 29, 2008 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) am aparut la televizor ? tre sa recunoasteti ca facem parte din seria..."duete celebre" Buey @metaxa09, pacat ca n-ai facut figura cu ochiu' si cu destele! aia mai lipsea probabil o sa urmeze si o PARTE A 2-a (unde nu o sa va dezamagesc ) PS : totusi apare Sebi mai sus intr-o fotografie Editat Iulie 29, 2008 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 dati-le cu petre in ocheane am aparut la televizor ? tre sa recunoasteti ca facem parte din seria..."duete celebre" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cantam la nunti si botezuri...pentru cine e interesat, sa dea PM....vine si oreonu cu chitara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Am impresar mai nou? Oricum nu stiu sa cant decat "Bani degeaba si femei de nimic" Editat Iulie 29, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 orioane tre sa inveti si "Pumnii mei mint enu are" daca vrei sa ai succes;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate