amimagz Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 ( si eu .. si eu .. ce fac? vin pe jos ca kwa meu nu are numere ( .... are aveti sa imi dati si mie un numar de motocicleta imprumut ??? ) Hai ca-ti dau numarul meu de la IJ daca vrei Daca nu, vino pe jos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 ( si eu .. si eu .. ce fac? vin pe jos ca kwa meu nu are numere ( .... are aveti sa imi dati si mie un numar de motocicleta imprumut ??? ) lasa ca putina miscare nu strica . vezi jumatatea plina a paharului: o sa poti sa bei alcoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 O sa ajung dar mai tarziu.....cred ca in jur de ora 21.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 O sa ajung dar mai tarziu.....cred ca in jur de ora 21.00 Hmm,...de obicei la 21 plecai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Hmm,...de obicei la 21 plecai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Hmm,...de obicei la 21 plecai! cred ca acum vrea alcoale si se prezinta dupa ce lasa ktm-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Eu am examen azi si acum am aflat Dar voi incerca sa ajung oricum ceva mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Eu am examen azi si acum am aflat Dar voi incerca sa ajung oricum ceva mai tarziu ok, sa speram ca va veni cineva, pana la urma, si nu va disparea lumea la base Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 baietii 19 30 sunt la potcoava ne intalnim acolo baietii sigur veniti da va ne vedem la 19 30 la potcoava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Au mai venit rideri dupa 8:30pm? oricum ma bucur ca am putut sa stam afara ca in incinta ...nu mi se asorta casca cu Armani-ul unui burtos...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 A mai venit un baiat, dar chiar cand plecam.. Tocmai venise nota, si deh...... Era deja 21:00.. Eu spusesem initial ca nu stau mai mult de 30 de min, dar iata ca tot s-a facut de 1 ora si 30 de min.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 ce ma amuza este ca inainte de intalnire cu vreo 1-2 zile se anunta atata poporul ca vine si in ziua cu pricina apar cateva mushte. cei mai fideli suntem subsemnata , amimagz, cold_as_ice, foxu, sorin, shadowrider (desi data trecuta s-a dat lovit ). mih a venit la spartul targului : ora 19.30 este fixata cu un scop, adica sa ne strangem . anyway, pentru data viitoare s-a propus agronomie. shadowrider stie mai precis unde. bogdan ai legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 salutare! pe la noua si douazeci aproximativ am trecut si eu p-acolo, nema motorete, voi nu veniti cu motorete la intalnirea motociclistilor? nu era nici o motoreta p-acolo asa ca am tulit-o la Nae, la Nae erau motorete he he si era si bere , desi eu nu beau, urasc berea, deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 salutare! pe la noua si douazeci aproximativ am trecut si eu p-acolo, nema motorete, voi nu veniti cu motorete la intalnirea motociclistilor? nu era nici o motoreta p-acolo asa ca am tulit-o la Nae, la Nae erau motorete he he si era si bere , desi eu nu beau, urasc berea, deci? pai nu citisi bre ce se posta acilea? de data asta ne-am tirat la 21.00. toti. si da, am venit cu motoarele, da' daca plecaram, le luaram cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 vai de capu meu !!! imi cer scuze. de ce asa devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) vai de capu meu !!! imi cer scuze. de ce asa devreme? pentru ca unii s-au saturat sa stea de fiecare data dupa 00.00 in timp ce altii doar ameninta ca vin . si apoi de la atata bere fara alcool si suce te tampesti dracu' . Editat Aprilie 20, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 am inteles, si nu te tampesti stai linistita, doar iti mai acorzi o sansa ... salutare, aveti grija, mai vorbim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 am inteles, si nu te tampesti stai linistita, doar iti mai acorzi o sansa ... pai de-aia am plecat, sa ne mai acordam o sansa sa bem si alcoale in varianta fara mobre si fiecare pe la cashile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 ce ma amuza este ca inainte de intalnire cu vreo 1-2 zile se anunta atata poporul ca vine si in ziua cu pricina apar cateva mushte. cei mai fideli suntem subsemnata , amimagz, cold_as_ice, foxu, sorin, shadowrider (desi data trecuta s-a dat lovit ). mih a venit la spartul targului : ora 19.30 este fixata cu un scop, adica sa ne strangem . anyway, pentru data viitoare s-a propus agronomie. shadowrider stie mai precis unde. bogdan ai legatura sorry ptr intarziere , data viit o sa fiu punctual . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Hai ca pana ia Bogdan legatura o sa-mi iau eu campii La agronomie, intrarea dinspre strandul tineretului (linia lu' 41) dupa ce intrati pe poarta, in fata e un rond cu un mare copac in mijloc... Ne putem vedea acolo.. Pb e ca nu e o carciuma acolo sau ceva, dar avand in vedere ca oricum bem nonalcoale care ne stau in gat, putem lua de la un magazin de pe acolo o cola, fanta, prigat or whatever!! Daca se va simti nevoia de un local, avem prin preajma destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Acum cativa ani erau pe-acolo si ceva terase , ceea ce ar fi perfect pt. noi sa ne vedem motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Hai ca pana ia Bogdan legatura o sa-mi iau eu campii La agronomie, intrarea dinspre strandul tineretului (linia lu' 41) dupa ce intrati pe poarta, in fata e un rond cu un mare copac in mijloc... Ne putem vedea acolo.. Pb e ca nu e o carciuma acolo sau ceva, dar avand in vedere ca oricum bem nonalcoale care ne stau in gat, putem lua de la un magazin de pe acolo o cola, fanta, prigat or whatever!! Daca se va simti nevoia de un local, avem prin preajma destule da' bogdan zicea ceva de o terasa ori something ori am inteles eu aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Acum cativa ani erau pe-acolo si ceva terase , ceea ce ar fi perfect pt. noi sa ne vedem motoarele mai sunt si acum... dar in agronomie e doar una (cea de la discoteca).. restul vis-a-vis da' bogdan zicea ceva de o terasa ori something ori am inteles eu aiurea? foarte neclar despre ce terasa vorbea bogdan.. Daca stam sa numaram in jurul agronomiei gasesti 4-5 terase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven2k Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 vad ca lumea se strange pe zone ale bucurestiului si mai socializeaza. m-am gandit ca n-o fi Crangasi-ul mai prejos . asa ca...indrazniti. si cu ocazia asta propun o excursie sau what ever in a doua zi de Paste, care ramaneti in Bucuresti si nu mereti prin vizite etc. Salut. Eu tot din zona. La urmatorul meeting o sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rip00 Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 1 mai cu turda... vin si eu pe unde iesiti prin jur :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate