amimagz Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Salut. Eu tot din zona. La urmatorul meeting o sa vin si eu. 1 mai cu turda... vin si eu pe unde iesiti prin jur :> Pai va asteptam... Terasa cu spatiu ar fi vis-a-vis de intrarea dinspre Marasti (linia lu' 41), chiar langa strand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 Pai va asteptam... Terasa cu spatiu ar fi vis-a-vis de intrarea dinspre Marasti (linia lu' 41), chiar langa strand.. deci ramanem la teresa asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven2k Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 deci ramanem la teresa asta? Exista vreo zi anume de intalnire in cursul saptamanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 Exista vreo zi anume de intalnire in cursul saptamanii? dap, joia, la 19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Din partea mea, putem sa mergem si in Medias, cum intri pe dreapta... Nu stiu de ce, dar parca vad ca iar se lasa cu promisiuni desharte!! Personal o sa vin oriunde (mai tarziu saptamana asta pt ca la 20:00 abia ies de la servici, dar tot ajung la un 8 jumate..) Poate o sa rezolv totusi si aspectul asta..... Ar fi ideal ca pana maine seara sa stim unde si cati mergem, eventual sa putem face si o rezervare!! Nu sa rezervam o masa de 10 si sa ne intalnim 4 oameni, nici sa rezervam masa de 6 si sa fim 20..... Asa ca ar fi frumos sa va anuntati cei care vreti sa veniti Loc de intalnire (in cazul in care e nevoie) sau alte detalii le putem stabili mai apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Din partea mea, putem sa mergem si in Medias, cum intri pe dreapta... Nu stiu de ce, dar parca vad ca iar se lasa cu promisiuni desharte!! Personal o sa vin oriunde (mai tarziu saptamana asta pt ca la 20:00 abia ies de la servici, dar tot ajung la un 8 jumate..) Poate o sa rezolv totusi si aspectul asta..... Ar fi ideal ca pana maine seara sa stim unde si cati mergem, eventual sa putem face si o rezervare!! Nu sa rezervam o masa de 10 si sa ne intalnim 4 oameni, nici sa rezervam masa de 6 si sa fim 20..... Asa ca ar fi frumos sa va anuntati cei care vreti sa veniti Loc de intalnire (in cazul in care e nevoie) sau alte detalii le putem stabili mai apoi dap, ar fi frumos si mai vina si cei care ne tot amenintza cu prezenta . nu-i bai, vom fi oricum "fidelii" acestor intalniri ca sa zic asa, insa frumos ar fi sa ne cunoastem, ca tot suntem vecini . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Viu si io, dar unde , la terasa la Tineretului sau la "Restaurantul Medias (pe dreapta)", cum zice Misu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Diseara cand ies de la munci o sa trec pe acolo, sa vad daca s-au mai deschis ceva terase prin zona sau nu... In principiu, cea de la Tineretului este cea mai mare si spatiu de depozitare pentru fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 deci asadar si prin urmare unde ne vedem maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) Prin urmare Âşi aÂşa deci, este vorba despre.... Editat Aprilie 25, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Prin urmare Âşi aÂşa deci, este vorba despre.... ...greci, dar nu are rost sa mergem pana acolo Cred ca cea mai buna varianta ramane cu barurile de langa strand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 ...greci, dar nu are rost sa mergem pana acolo Cred ca cea mai buna varianta ramane cu barurile de langa strand... pai asta am inteles, da' la care sa mergem? shadowrider, parca te laudai ca stii tu o terasa nush pe unde, acolo in zona. lumineaza-ne . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 In principiu cred ca ramane The Gate... Mai e unul mai mic langa (Bordeaux) in care ne putem instala...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 mah, fratzilor, cu amimagz vorbesc si pe mess., mai bagati-va si voi in seama pe topicul asta. daca nu prezinta interes ideea de socializare, nu-i bai, putem inchide topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 salut! ideea prezinta interes dar locatiile nu , si pentru mine nici ziua , hai de exemplu duminca , ziua , pe undeva pe la aer ... ca doar e soare si frumos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 HAI SA FAC LUMINA! Din motive de imobilizare la pat nu am mai avut cum sa intru pe forum . insa azi revin in fortza. Deci in seara asta : la 19:30 sau mai incolo ca io nus daca ajung chiar la 7 juma' - LOCATIA: IN FATA STRANDULUI TINERETULUI VIS-A-VIS DE AGRONOMIE sunt 2 terase: una e mai trendy, alta e mai normala si pozitionata langa parcarea spatioasa si ferita de 4 roti! CUM AJUNGETI: VENIND DINSPRE MICIURIN (POD GRAND) SPRE MANASTIREA CASIN DUPA SEMAFORUL DE LA CASIN LA PRIMUL REFUGIU DE TRAMVAI - PANA IN SEMAFOR SE FACE O ALVEOLA CU O STRADA - MERGETI 50 M SI PE STANGA O SA VEDETI MOTOARELE! Sper ca m-ati inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) salut! ideea prezinta interes dar locatiile nu , si pentru mine nici ziua , hai de exemplu duminca , ziua , pe undeva pe la aer ... ca doar e soare si frumos ... este destul de greu sa strangi oamenii in week-end la o citirica, pentru ca in week-end lumea are diverse activitati. desigur, ne putem combina la o plimbarica, insa despre asta se poate vorbi joia, la o citirica. daca locatiile nu te coafeaza, vino si cu o propunere, asa cum am tot facut cativa dintre noi. deci astazi ramane sa ne vedem in the gate, banuiesc, shadowrider, ca ala era locul mai "trendy" la care te refereai, la 19.30. p.s. ce s-a intamplat, bogdane, de ai ajuns imobilizat la pat? Editat Aprilie 26, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Mai misto e terasa de langa parcare - cea cu firma si ferestre ROSII mai ales ca este destul de cald afara si motoarele stau chiar la nasul nostru. In plus nu trebuie facuta rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Mai misto e terasa de langa parcare - cea cu firma si ferestre ROSII mai ales ca este destul de cald afara si motoarele stau chiar la nasul nostru. In plus nu trebuie facuta rezervare. deci ca sa concluzionam, ca sa stie lumea unda sa vina: astazi, 19.30, in the gate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 salut! ideea prezinta interes dar locatiile nu , si pentru mine nici ziua , hai de exemplu duminca , ziua , pe undeva pe la aer ... ca doar e soare si frumos ... in we de regula se lasa cu plimbari, etc... nu e tocmai potrivit pt o intalnire de cartier..... cat despre locatii, asteptam sugestii.. LOCATIA: IN FATA STRANDULUI TINERETULUI VIS-A-VIS DE AGRONOMIE sunt 2 terase: una e mai trendy, alta e mai normala si pozitionata langa parcarea spatioasa si ferita de 4 roti! CUM AJUNGETI: VENIND DINSPRE MICIURIN (POD GRAND) SPRE MANASTIREA CASIN DUPA SEMAFORUL DE LA CASIN LA PRIMUL REFUGIU DE TRAMVAI - PANA IN SEMAFOR SE FACE O ALVEOLA CU O STRADA - MERGETI 50 M SI PE STANGA O SA VEDETI MOTOARELE! Sper ca m-ati inteles mai simplu, la prima statie de tramvai dupa Casin, chiar vis-a-vis de intrarea in Agronomie deci astazi ramane sa ne vedem in the gate, banuiesc, shadowrider, ca ala era locul mai "trendy" la care te refereai, la 19.30. p.s. ce s-a intamplat, bogdane, de ai ajuns imobilizat la pat? am o vaga impresie ca Bogdan se referea la cea de langa Gate (cu parcarea minune), dupa cum bine se poate vedea... Mai misto e terasa de langa parcare - cea cu firma si ferestre ROSII mai ales ca este destul de cald afara si motoarele stau chiar la nasul nostru. In plus nu trebuie facuta rezervare. sunt totusi curios daca au deschis terasa asta... deci ca sa concluzionam, ca sa stie lumea unda sa vina: astazi, 19.30, in the gate. ne vedem pe acolo, ca nu o fi asa greu sa ne gasim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 deci ieri chiar am reusit sa ne strangem mai multi, ni s-au alaturat "forte proaspete". am stat la terasa, cu motarele langa noi. fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Foarte frumos Pacat ca nu am mai putut sa stau, dar data viitoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Salut, Si eu sint din zona (Banu Manta), sper sa vin data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Salut, Si eu sint din zona (Banu Manta), sper sa vin data viitoare. ur welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 29, 2007 Autor Share Postat Aprilie 29, 2007 Salut, Si eu sint din zona (Banu Manta), sper sa vin data viitoare. uelcom p.s. facta non verba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate