Mystyk Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 sambata si duminica am fost sa ne endurim mai multi, pe undeva in zona CET Sud. [...]am facut si gratarel. baietii au descoperit si o "trambulina" prin zona, unde s-au "jucat" cat i-au tinut oasele. n-am poze de acolo, poate intra vreunul din ei sa puna poze manca-o-ar mama pe ea de motociclista ca un hamster cand la deal cand la vale, continuu .. deja duminica se vedeau progresele, nu mai aveai nicio treaba cu panta aia, te duceai la vaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeee (apropos, mai ai floricica de boschet la roata? ) fu tare misto uichendu, next time venim cu scule sa-ti coboram saua (pur moa ofcors ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) <object width="425" height="349"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object> Editat Noiembrie 3, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Pentru cine n-a fost la Halouin la Baicars, iata o alta secventa de distractie, care include si un solo exceptional de chitara-bass: Genial pustiul. Boon, deci unde mergem in uichend?? La Ranca sau la Bran?? P.S. FRUSTRATI SUNT UNII!!!!!! Editat Noiembrie 3, 2008 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 manca-o-ar mama pe ea de motociclista ca un hamster cand la deal cand la vale, continuu ..deja duminica se vedeau progresele, nu mai aveai nicio treaba cu panta aia, te duceai la vaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeee (apropos, mai ai floricica de boschet la roata? fu tare misto uichendu, next time venim cu scule sa-ti coboram saua (pur moa ofcors ) mi-a parut foarte rau ca nu te-ai putut da. da, data viitoare luam dupa noi ce trebe sa o facem sa poti sa te dai si tu. sa mai fie un hamster . floricica stransa cu atata truda de prin boscheti cu hondita nu mai e, au luat-o ipse si clif, niste invidiosi . trebuia sa las insa boschetele "cules" sambata de la endureala . strigau toti: boschetele, boschetele!!! nu stiam ce dracu au cu mine. cand ma opresc, atata tufa de maracini atarna de honditza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cand ma opresc, atata tufa de maracini atarna de honditza . aceasta reprezinta comuniunea motociclistului cu natura, mai exact enduristu si boschetii by the way, tare rau nenea ala cu crosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 by the way, tare rau nenea ala cu crosu a, da. uitasem. era un nene cu un kawa, cross. se antrena acolo, el participand la competitii. avea peste 40 de ani. venise cu cross-ul pe platforma. era o placere sa-l vezi cum se dadea, cum sarea peste hartoape. apoi a venit si a stat de vorba putin cu noi. un adevarat domn. p.s. uitasem sa pun si o poza de la halauin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) filmulete cu evolutia baietilor la "trambulina" mai pe seara . sper pana data viitoare sa-mi creasca si mie cohones ca sa: 1. ma fac hamster si cu dominatorul "cumnatelului" si 2. sa ma dau cu honditza cat de cat la "trambulina" . iata si boschetele cu pricina : au fost 4 dominatoare, honditza mea si un pegaso. d-ra szerzo ar fi fost mandra sa vada pegaso sarind la "trambulina" . Editat Noiembrie 3, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 joi la 8 trecute fix. Sa vin si cu tablele ??? Poate ma bati tu ca baietii n-au reusit. Sa nu vii cu tablele, ca ti le dau eu pe-alea de le-ai lasat la mine-n masina Si-ai uitat ca patroana de la Bordo ne-a rugat frumos sa nu mai jucam table acolo, ca-i putem face probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 pai eu oricum nu stiu sa joc table. hi . so, deci joi la 8 trecute fix. ca de halouiiiiinnn nu ne-am vazut. de..., Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 filmulete cu evolutia baietilor la "trambulina" mai pe seara . sper pana data viitoare sa-mi creasca si mie cohones ca sa: 1. ma fac hamster si cu dominatorul "cumnatelului" si 2. sa ma dau cu honditza cat de cat la "trambulina" . iata si boschetele cu pricina : au fost 4 dominatoare, honditza mea si un pegaso. d-ra szerzo ar fi fost mandra sa vada pegaso sarind la "trambulina" . Super-tare, copii! Felicitari si la mai mare! Dintre Dominatoristi nu l-am recunoscut in poza de grup decat pe Dan. Merenptaho, ai grija cu natura, ca daca te dadeai prin padurice, nu stiu daca mai plimbai copacelu' ca boschetele Asteptam detaliile care inca nu au fost uploaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Bree da la Arc miercuri nu mai vine nimeni?Si apoi la birou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 dominator 72 sa nu spui ca tu esti ala cu sarpele in mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 dominator 72 sa nu spui ca tu esti ala cu sarpele in mana... Nu recunosc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 dominator 72 sa nu spui ca tu esti ala cu sarpele in mana... Dominatoru' era ala cu "draperia" rosie pe el... Da' si tu ai fost vineri la Biker's? si daca da..ce erai tu? sa incercam o identificare... Bree da la Arc miercuri nu mai vine nimeni?Si apoi la birou? ooo, sa traim noi si s-apucam ziua de miercuri....In principiu, io's la Arc, da' tocmai ce-am aflat ca o sa particip cu firma la o expozitie si nush exact programul...mai vedem, mai discutam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> la topaiala Super-tare, copii! Felicitari si la mai mare! Dintre Dominatoristi nu l-am recunoscut in poza de grup decat pe Dan. Merenptaho, ai grija cu natura, ca daca te dadeai prin padurice, nu stiu daca mai plimbai copacelu' ca boschetele Asteptam detaliile care inca nu au fost uploaded Editat Noiembrie 3, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Dominatoru' era ala cu "draperia" rosie pe el... Da' si tu ai fost vineri la Biker's? si daca da..ce erai tu? sa incercam o identificare... Nu, Doris nu a fost cu noi vineri - din pacate. El este cel mai baiat dintre baietii din Sibiu. A fost cu noi pe Transalpina si a fost langa noi aproape in fiecare zi de spitalizare; tot el imi gazduieste Dominatorul in Sb. Abia astept sa-l prind intr-un coltz, sa-l "indop" cu pastrama, ca mai apoi sa nu poata refuza nici a 50-a bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Nu, Doris nu a fost cu noi vineri - din pacate. El este cel mai baiat dintre baietii din Sibiu. A fost cu noi pe Transalpina si a fost langa noi aproape in fiecare zi de spitalizare; tot el imi gazduieste Dominatorul in Sb. Abia astept sa-l prind intr-un coltz, sa-l "indop" cu pastrama, ca mai apoi sa nu poata refuza nici a 50-a bere! eu de-abia astept sa-ti recuperezi mobra si sa ni te alaturi familiei de hondisti, la o iesire pe coclau . cu prima ocazie avem in plan pantele de calugareni, dar asta peste 2 saptamani, in principiu, daca va fi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ooo, sa traim noi si s-apucam ziua de miercuri....In principiu, io's la Arc, da' tocmai ce-am aflat ca o sa particip cu firma la o expozitie si nush exact programul...mai vedem, mai discutam! Tu miercuri mergi cu mine si cu Larry la service . Asta ca sa ne scutim de bagari de seama aiurea pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 era sa uit: la un moment dat, a aparut de prin niste coclauri de pe-acolo un alt motociclist care avea...tot un dominator . foarte frumos sa vezi atatea dominatoare la un loc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Tu miercuri mergi cu mine si cu Larry la service . Asta ca sa ne scutim de bagari de seama aiurea pe forum Am inteles, sa traiti! asa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Tu miercuri mergi cu mine si cu Larry la service . Asta ca sa ne scutim de bagari de seama aiurea pe forum Am inteles, sa traiti! asa facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Am inteles, sa traiti! asa facem Ok, deci...cine se baga la Bran in uichend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Ok, deci...cine se baga la Bran in uichend? 1.Me + jumatatea mea mai buna , for sure ne bagam 2. sor'mea+cer 3. tu+ alina 4. dan enduristul + cici 5. alina lu' Dan si Cici si mai asteptam sa se anunte cine mai doreste, cine mai pofteste...Numa sa ziceti repede, ca tre sa rezervam camerele din timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 eu si razvan vom veni doar la birou, week-end-ul asta avem program cu ancuta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate