Enduristul Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Iaca si poznele de la patinoar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Deci...iata si pozele de la Mos Nicolae: BRAVO VOUA O GASCA SUPER.DISTRACTIE PLACUTA IN CONTINUARE BRAVO VOUA O GASCA SUPER.DISTRACTIE PLACUTA IN CONTINUARE :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Cine-mi imprumuta si mie un feohn sa-mi dezghet calu? Hai neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) Cine-mi imprumuta si mie un feohn sa-mi dezghet calu? sa-nteleg ca diseara venim motorizati la birou ??? eu pe vremea asta ii dau tarie si se dezgheatza. scoate si flacari mai nou... Editat Decembrie 11, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 sa-nteleg ca diseara venim motorizati la birou ??? eu pe vremea asta ii dau tarie si se dezgheatza. scoate si flacari mai nou... Tu strici taria pa mobra, bre? Mai bine lasa rotile la garaj si toarna-ti pe gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 BRAVO VOUA ,O GASCA SUPER.DISTRACTIE PLACUTA IN CONTINUARE :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 saltare nu am mai scris ,gasca vad ca sa inmultit uni ma stiu iar cu ceilanti tre sa ma cunosc BA FRATILOR DE CEVA VREME INCOACE SE DA UN TIP PRIN CARTIER mai precis pe CEAHLAU , VINTILA MIHAILESCU, CONSTRUCTORILOR cu un FZR 600 cred negru cu verde model 92-94 (culoarea se vede da numaru nu), cred ca este incepator ca prea mere numa blana adica vitezele 1si 2 blana,mai daca il cunoasteti sau poate o citi aici LASO FRATE MAI USOR CA NU VREAU SA DAU "RIP" cei care ma stiu stiu cum merg si ce experienta am insa nenea asta aoleuuuu stau pe gem cand trece si mi se face piele de gaina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ce patinuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 sa-nteleg ca diseara venim motorizati la birou ??? eu pe vremea asta ii dau tarie si se dezgheatza. scoate si flacari mai nou... Avut belele si n-am mai ajuns. V-am sunat pe cativa pe la zece si-un sfert, da' daca n-a raspuns nimeni, am absentat. Oricum, net acasa nu mai am momentan, asa ca forum pixda. Imi ingheata viespea. Plang. Ce gandeste tata? Ma uit si plang. Ce moartea caprioarei mele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 saltare nu am mai scris ,gasca vad ca sa inmultit uni ma stiu iar cu ceilanti tre sa ma cunosc BA FRATILOR DE CEVA VREME INCOACE SE DA UN TIP PRIN CARTIER mai precis pe CEAHLAU , VINTILA MIHAILESCU, CONSTRUCTORILOR cu un FZR 600 cred negru cu verde model 92-94 (culoarea se vede da numaru nu), cred ca este incepator ca prea mere numa blana adica vitezele 1si 2 blana,mai daca il cunoasteti sau poate o citi aici LASO FRATE MAI USOR CA NU VREAU SA DAU "RIP" cei care ma stiu stiu cum merg si ce experienta am insa nenea asta aoleuuuu stau pe gem cand trece si mi se face piele de gaina FRATE NU-L STIU DAR POATE E UN MIOSTORCICLIST CU 'TITLU' CE SA-I FACEM NOI LUI ??? sorry frate da mi-e greu si mie sa scriu la 7 dimineatza dar ma chinui putin. Ca sa ma intelegi mai bine zic : '' intradevar e uni care sa inmultit (cu 2 sau cu 3) care e mai jmekeri ca ceilanti dar laso asa ca merge pna dai cu rip mai e uni cu alt experienta care mai merge la parinuar dar nu e motociclisti si aoleuuuuuuuuuuu mi se face pielea gaina suna periculos'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 'padieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ti-ar casca dreq, pe unde umbli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Diseara 21:00 Biker's. Prezenta obligatorie.Marii maestrii de Darts vor tine cursuri http://www.bikersclub.ro/agenda.php?agenda_id=32 Editat Decembrie 12, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Am placerea sa postez off-topic, da' merita : Priviti aici: solutiile femeilor care rup gura barbatilor (nu femeile rup gura barbatilor, ci solutiile lor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Vine cineva la patinoar azi ? Daca da, propun sa mergem tot incepand cu 12. Cred ca ar fi ceva mai liber. So, cine se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Dragilor, pumnii stransi ca in cateva zeci de minute intru intr-o sedinta cu mai marii companiei si cine stie ce se va intampla . Cei care aveti firme, just in case, pastrati-mi un loc vacant!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Dragilor, pumnii stransi ca in cateva zeci de minute intru intr-o sedinta cu mai marii companiei si cine stie ce se va intampla . Cei care aveti firme, just in case, pastrati-mi un loc vacant!! Ori le iei locu, ori le iei banu'. Cale de mijloc sa nu fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Priviti aici: solutiile femeilor care rup gura barbatilor (nu femeile rup gura barbatilor, ci solutiile lor ) Foarte tare frate, nu a stat fata la discutii Cum a fost la Sibiu? Vine cineva la patinoar azi ?Daca da, propun sa mergem tot incepand cu 12. Cred ca ar fi ceva mai liber. Ar fi o idee dupa ce venim din Biker's, daca ne vom mai putea tine pe picioare...alcoolul,mama lui Editat Decembrie 12, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Dragilor, pumnii stransi ca in cateva zeci de minute intru intr-o sedinta cu mai marii companiei si cine stie ce se va intampla . Cei care aveti firme, just in case, pastrati-mi un loc vacant!! S-a terminat cu bine .Diseara Bikers???? La ce ora??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 S-a terminat cu bine .Diseara Bikers???? La ce ora??? La 9 PM .Sa inteleg ca faci cinste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Foarte tare frate, nu a stat fata la discutiiCum a fost la Sibiu? Cum a fost la Sibiu? Foaaaarte tare, precum se vede mai jos: In afara de asta, la control am aflat ca totul evolueaza pozitiv, insa asteptam cu interes sa se depuna mai mult calus in zona fracturii. Pentru cei interesati, motorul lui Ruxi este o Honda XR de 250 Cu ocazia deplasarii la Sibiu (si, mai departe, la Seica, 30km de Sb), am testat si eu motorul si e tocmai potrivit (la cele 110kg si 30cp ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_zza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Cum a fost la Sibiu? Foaaaarte tare, precum se vede mai jos: Ce cric lung are motorul lui Ruxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Salutari tuturor! Intrucat sunt singurul motociclist din Mogosoaia (zona apropiata voua,pt cine nu cunoaste) si am copilarit (golanit,mai exact am facut liceul Iorga) in zona, intreb si yo ca incepatorul: ma primiiiiiiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Salutari tuturor! Intrucat sunt singurul motociclist din Mogosoaia (zona apropiata voua,pt cine nu cunoaste) si am copilarit (golanit,mai exact am facut liceul Iorga) in zona, intreb si yo ca incepatorul: ma primiiiiiiti? Daca ai golanit... stiu si eu ce sa zic? Sa-l primim, baieti si fete? Bine, hai, dar numai sa vii cu motoru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Daca ai golanit... stiu si eu ce sa zic? Sa-l primim, baieti si fete? Bine, hai, dar numai sa vii cu motoru'! Multzam! O sa vin cu motorul,normal,numai ca trebuie sa-l inmatriculez,ca abia a venit si yo is proaspat p-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Aoleu doamne inca unu cu SV-u. O sa aiba cu cine sa se inhaiteze acu ticalosu' ala veninos. Hai, na, treaca mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate