harciogu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 2 intrebari: ce s-a fumat si ce nu se mai simtea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ieri nu a fost nici 13 nici marti, nici vineri, si totusi ... de dimineata, pe la 9, impreuna cu un prieten, posesor de TA si el, am inlocuit bascula + gresat, am inlocuit esapamentul + vopsit, schimbat ulei + filtru, am montat crash.bar.uri + suporti cutii pe spate, iar pe la ora 16 am terminat la a mea si ne-am apucat de a lui. 1. pe primul surub pe care am pus cheia s-a rupt 2. la ora 18 cand am dorit sa plec am constatat ca am pana pe spate demontat iar roata, alergat pe langa ea pana la vulcanizare, de fapt 4, ca 3 nu au vrut sa mi-o faca 3. la ora 20 am reusit sa plec calare, dar o doamna care circula cu masina pe banda 2 a hotarat sa intre intr-un gang de pe partea dreapta, asa ca a tras de volan si ... m-a nimerit pe mine care circulam pe banda 1. rezultat: indoit crash.bar.ul de pe stanga cu care am intrat in masina + indoit crash.barul de pe dreapta care a cazut pe jos. si era nou nout doamna ce sa faca? a deschis geamul din dreapta s-a uitat la mine, apoi a plecat, pana sa ma ridic eu de jos sa-i iau nr, ceva ... 4. am ajuns la Diana pe la 20.30 care tocmai isi cumparare Dominator si dupa ce a plecat vanzatorul cu banii, am vrut sa-i scot topcase.ul sa-l ducem sus cand m-i s-a rupt cheia in butuc, noroc ca pe descuiat, asa ca am putut lua cutia 5. am ajuns la politie la ora 21.20 si am reusit sa plec la 00.30 multumesc si pe aceasta cale celor 2 motociclisti Sebastian si Bogdan pt ajutorul moral acordat oare mi-o fi taiat calea vreo pisica neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ieri nu a fost nici 13 nici marti, nici vineri, si totusi ... mai da si tu de pomana, mai mergi la biserica,aprinde si tu o lumanare Bine ca nu ai patit nimic.Crashbarul se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Mai nenea Enduristule , din oricare dintre punctele Piatra Craiului, Sighisoara, Sibiu se poate pleca pe offroad. Ca sa nu mai spun ca din Sibiu se poate face cale-ntoarsa pe... Transalpina Asa,asa.Asta vreau sa aud mereu.Bravo,acum sunt mandru de voi. Pentru detalii ne adunam ,punem harta pe masa si facem planurile de razboi ca Hitler,numai ca noi o sa atacam Piatra Craiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ieri nu a fost nici 13 nici marti, nici vineri, si totusi ... ... m-a nimerit pe mine care circulam pe banda 1. rezultat: indoit crash.bar.ul de pe stanga cu care am intrat in masina + indoit crash.barul de pe dreapta care a cazut pe jos. si era nou nout doamna ce sa faca? a deschis geamul din dreapta s-a uitat la mine, apoi a plecat, pana sa ma ridic eu de jos sa-i iau nr, ceva ... -am ajuns la Diana pe la 20.30 care tocmai isi cumparare Dominator .... 1. Pfiu.....neplacuta situatie! Dar...look at the bright side : de acum inainte poti sa te urci pasager la Diana! Nu e o rusine, sa stii..uite, si Larry e pasager la mine dupa ce a facut accident cand era singur pe motorul lui! Trecand peste toate partile negative ale zilei de ieri...sper sa veniti diseara la birou sa ni-l arate si noua Diana pe Domi al ei cel nou, si sa ciocnim un pahar de...bere fara alcool in cinstea viitoarei motocicliste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Inca un Dominator la gashca La terasa, da? Editat Aprilie 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Inca un Dominator la gashca La terasa, da? Ooooo,daaaaa! La terasa, of course! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 La cat va intalniti duamnilor si duomnilor? Ma primiti si pe mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 La terasa, da? daca stati la terasa dati si voi un bip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 La cat va intalniti duamnilor si duomnilor? Ma primiti si pe mine ? Teoretic, pe la ora 20:00. De cele mai multe ori, oamenii incep sa apara dupa ora 20:30, uneori chiar si 21:00. Ne reperezi usor, dupa echipamente, casti etc Te asteptam! 1. Pfiu.....neplacuta situatie! Dar...look at the bright side : de acum inainte poti sa te urci pasager la Diana! Nu e o rusine, sa stii..uite, si Larry e pasager la mine dupa ce a facut accident cand era singur pe motorul lui! Trecand peste toate partile negative ale zilei de ieri...sper sa veniti diseara la birou sa ni-l arate si noua Diana pe Domi al ei cel nou, si sa ciocnim un pahar de...bere fara alcool in cinstea viitoarei motocicliste! Da' de ce sa vina ca pasager? Ca vrei tu? N-ai prins ideea: motocicleta n-a patit nimic, deoarece (tocmai) si-a montat crash-bars; doar crash-bar-urile s-au deformat putin, ca daca nu le avea, partea neplacuta se rasfrangea asupra carenelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Da' de ce sa vina ca pasager? Ca vrei tu? N-ai prins ideea: motocicleta n-a patit nimic, deoarece (tocmai) si-a montat crash-bars; doar crash-bar-urile s-au deformat putin, ca daca nu le avea, partea neplacuta se rasfrangea asupra carenelor... Sa vina ca pasager, ca poate mersul de unul singur nu-i prieste,na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 daca stati la terasa dati si voi un bip OK La cat va intalniti duamnilor si duomnilor? Ma primiti si pe mine ? Hai si tu pe la un 8.30-8.45 asa, sa fie sigur-sigur ca gasesti pe careva la terasa. Da' daca zici ca vii, apai vezi ca te asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 So...ce discutaratzi de SMAEB ? La ce ora shi unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 So...ce discutaratzi de SMAEB ? La ce ora shi unde? La ora 13, maine, la Bordo, strangem toata gasca si purcedem inspre Romexpo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Atentie mare cand se merge, la romexpo e aglomerat as shit, un accident pana acum(minor). Andreea, ai legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Mergeti maine la "defilare" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Da. Adunarea la 10 fara 15 la Bordo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) Super dixtractia de la gratar. VREM POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Editat Aprilie 12, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 iaca pozele de la noi: la Giurgiu, in port stema RSR intr-o padurice in drum spre Oltenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Super dixtractia de la gratar. VREM POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! De intru cu totul de acord Pentru poze, mai stati o scurta vreme s-apuce si omu sa le aranjeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 De intru cu totul de acord Pentru poze, mai stati o scurta vreme s-apuce si omu sa le aranjeze Ba nu mai stam deloc! Hai cu pozili! P.S. o sa pun si eu poze imediat ce plateste sora'mea netu'! A fost frumos rau la ziua Alinutzei, si abia astept sa mai mergem la cate un gratarel acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Care vine la un suc/cafea/bere/ceai/monoxid de dihidrogenat Aaa, da, si pozeeeeeee, vreemmm Editat Aprilie 13, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 La naiba, nu pot sa editez postul precedent... Pe , din secunda 30 pana la 37 apare si grupul Si o mica poza din ce s-a mai gasit pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Yuuuuhuuuu! Poza cu mine in prim-plan!!!!! Cu mine si cu cizmele cele noi si rosii! Bine,fie, daca insist putin il mai vad si pe Shuvyxu' cu Alinutza in spate, mai e si Razvansv pe acolo si chiar Shadow parca se vede un pic! Voi restul, unde erati ascunsi ??? P.S. Multumim , Razvan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Yuuuuhuuuu! Poza cu mine in prim-plan!!!!! Cu mine si cu cizmele cele noi si rosii! Bine,fie, daca insist putin il mai vad si pe Shuvyxu' cu Alinutza in spate, mai e si Razvansv pe acolo si chiar Shadow parca se vede un pic! Voi restul, unde erati ascunsi ??? P.S. Multumim , Razvan! Fatoooo, Cind te duci la un oftalmolog ? Ia uite-te la sec 35 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate