Enduristul Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) si eu tot pe ceahlau domiciliez ...si asta-iarna cand mergeam pe jos la servici spre 41 iti vedeam zilnic motoru' nu cred ca era motorul lui,si nici ca 41 trece pe langa curtea lui Larry Bine ai venit cocosh si asta nu era o aluzie, nu???? Doamne fereste,sigur ca nu Editat Aprilie 22, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 nu cred ca era motorul lui,si nici ca 41 trece pe langa curtea lui Larry Bine ai venit cocosh Doamne fereste,sigur ca nu hmmm...m-ati bagat in ceata ...nu stai la bloc?spre CEC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Sta pe la al 4-lea sau al 5-lea bloc pe dreapta ( sincer nu stiu daca e vreun CEC pe acolo), da' faza e ca mare parte din iarna trecuta motorul a stat in curtea lui Larry ( adica undeva paralel cu Turda ) . Da' daca ai vazut un SV 650 s cu numar de Gorj, atunci n-are cum sa nu fie al lui Shuvyxu'. Si, a propos : daca tot stai pe ceahlau, de ce nu vii sa te vezi cu noi joia, la birou ? ( aka Bordo, vis-a-vis de Agronomie). Suntem multi, unii dintre noi haiosi si de regula intalnirile se prelungeasc pana tarziu in noapte , ca nu ne mai saturam de atata distractie. Poate treci si tu maine pe acolo sa vezi cum e , sau daca nu, ne-om vedea azi pe la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 hmmm...m-ati bagat in ceata ...nu stai la bloc?spre CEC? Ba da, a mea e..Nu am tinut-o decat o mica particica din iarna asta acolo, apoi am mutat-o...Daca o mai vezi p-acolo si zaresti vreun caine care se pisha pe roata ei, da-i te rog un picior...cainelui, nu motoretei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 si asta nu era o aluzie, nu???? nuuuu, Doamne fereste! Oricum, tu esti mic copil pe langa altii ( se stiu ei ) care intarzie minim o ora jumate la intalnirile stabilite "dimineata" ...Am albit din cauza voastra, imbatranesc inainte de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ba da, a mea e..Nu am tinut-o decat o mica particica din iarna asta acolo, apoi am mutat-o...Daca o mai vezi p-acolo si zaresti vreun caine care se pisha pe roata ei, da-i te rog un picior...cainelui, nu motoretei da chiar o vedeam in fiecare dimineata cu un pipi pe roata )...asa se intampla si la mine ,ce sa -i faci ... Sta pe la al 4-lea sau al 5-lea bloc pe dreapta ( sincer nu stiu daca e vreun CEC pe acolo), da' faza e ca mare parte din iarna trecuta motorul a stat in curtea lui Larry ( adica undeva paralel cu Turda ) . Da' daca ai vazut un SV 650 s cu numar de Gorj, atunci n-are cum sa nu fie al lui Shuvyxu'. Si, a propos : daca tot stai pe ceahlau, de ce nu vii sa te vezi cu noi joia, la birou ? ( aka Bordo, vis-a-vis de Agronomie). Suntem multi, unii dintre noi haiosi si de regula intalnirile se prelungeasc pana tarziu in noapte , ca nu ne mai saturam de atata distractie. Poate treci si tu maine pe acolo sa vezi cum e , sau daca nu, ne-om vedea azi pe la Arc. azi cred ca o sa ajung si eu pe la arc ...insa nu prea cunosc pe nimeni pe acolo ..prietenii mei motorizati nu frecventeaza forumul si nici "arcul" miercurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 FCA, doar suntem vecini - si eu frecventez arcul. Vino cu curaj. As vrea sa cunosc si eu "nucleul" dur de crangasi. Care-i punctul de baza de la Arc si unde e adunarea de joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 FCA, doar suntem vecini - si eu frecventez arcul. Vino cu curaj. As vrea sa cunosc si eu "nucleul" dur de crangasi. Care-i punctul de baza de la Arc si unde e adunarea de joi ? Va uitati si voi dupa un SV albastru, care o sa fie si cea mai frumoasa motocicleta de acolo si o conduce unu' mic si agitat care o bate pe una cu un pegaso visiniu si striga la unul foarte inalt "pup pe scrot!! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca o mai vezi p-acolo si zaresti vreun caine care se pisha pe roata ei, da-i te rog un picior...cainelui, nu motoretei Noroc ca ti-ai pus husa acum, ca nu se mai pisha cainii direct pe roata...doar "fragezesc" prelata! Aaaa, si nu te grabi sa pleci spre Arc azi, ca mi-am legat motoreta de a ta , si n-ai cum sa pleci pana nu ajung io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 FCA, doar suntem vecini - si eu frecventez arcul. Vino cu curaj. As vrea sa cunosc si eu "nucleul" dur de crangasi. Care-i punctul de baza de la Arc si unde e adunarea de joi ? moshule merem amandoi?) ...ne furisam si noi printre motociclistii adevarati din crangasi si imprejurimi Noroc ca ti-ai pus husa acum, ca nu se mai pisha cainii direct pe roata...doar "fragezesc" prelata! Aaaa, si nu te grabi sa pleci spre Arc azi, ca mi-am legat motoreta de a ta , si n-ai cum sa pleci pana nu ajung io u stai pe constructorilor cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Eu de obicei parchez in dreapta ( cum stai cu fatza spre intrarea in herastrau ) , langa banci. Ne vedem pe acolo la 6.30- 7 . Iar biroul de joia e la Bordo, vis-a-vis de Agronomie ( linia lui 41 ) , langa clubul The Gate. S-a deschis terasa de saptamana trecuta, iar parcarea e imensa. O sa fim usor de recunoscut , pentru ca suntem multi si cu castile la vedere Adunarea incepe de regula dupa 8 -8.30. P.S. faza cu "motociclistii adevarati" a fost..dureroasa! u stai pe constructorilor cumva? Nope , io's pe Turda , pe langa reprezentanta Dacia, dar am o parcare mai "prietenoasa" in fata blocului si gazduiesc si SV-ul lui Shuvyxu' la vremuri de restriste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Eu de obicei parchez in dreapta ( cum stai cu fatza spre intrarea in herastrau ) , langa banci. Ne vedem pe acolo la 6.30- 7 . Iar biroul de joia e la Bordo, vis-a-vis de Agronomie ( linia lui 41 ) , langa clubul The Gate. S-a deschis terasa de saptamana trecuta, iar parcarea e imensa. O sa fim usor de recunoscut , pentru ca suntem multi si cu castile la vedere Adunarea incepe de regula dupa 8 -8.30. P.S. faza cu "motociclistii adevarati" a fost..dureroasa! Nope , io's pe Turda , pe langa reprezentanta Dacia, dar am o parcare mai "prietenoasa" in fata blocului si gazduiesc si SV-ul lui Shuvyxu' la vremuri de restriste! am glumit domne si eu,nu-mi sariti la gat . sper ca mai tineti la gluma ,ca altfel nu mai vb cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Hai ca poate dau si eu o fuga pana la arc daca i-mi fac timp . . . Cu toate ca banuiesc ca o sa ne cam ratacim prin multime, or sa vina destule motorete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 am glumit domne si eu,nu-mi sariti la gat .sper ca mai tineti la gluma ,ca altfel nu mai vb cu voi tinem, tinem la gluma, nu-i asta o problema ( sa vedem daca tii tu la glumele noastre ) , da' expresia "motociclisti adevarati " imi lasa un gust amar de fiecare data, de la un timp! Hai ca poate dau si eu o fuga pana la arc daca i-mi fac timp . . . Cu toate ca banuiesc ca o sa ne cam ratacim prin multime, or sa vina destule motorete... Eh, cum sa ne pierdem? vezi ca o sa fim pe langa bancile din dreapta intrarii in herastrau ( acolo o sa parchez eu).Si-apoi, avem telefoane, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 tinem, tinem la gluma, nu-i asta o problema ( sa vedem daca tii tu la glumele noastre ) , da' expresia "motociclisti adevarati " imi lasa un gust amar de fiecare data, de la un timp! in fine ,sper sa ajung si eu pe la arc ...cred ca o sa stau singur pe o banca la intrarea in parc ...cred ca e singura motocicleta cu jentile roz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 ...cred ca e singura motocicleta cu jentile roz ) Noi avem un prieten care are jentile ciclam ( tot CBR) ...da' el e inca in faza de negare : " nu's frate ciclam, nu vezi ca ala e rosu toata ziua? " ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Noi avem un prieten care are jentile ciclam ( tot CBR) ...da' el e inca in faza de negare : " nu's frate ciclam, nu vezi ca ala e rosu toata ziua? " ))))))) nu sunt singuru inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Noi avem un prieten care are jentile ciclam ( tot CBR) ...da' el e inca in faza de negare : " nu's frate ciclam, nu vezi ca ala e rosu toata ziua? " ))))))) Rosii pe naiba....sunt "siclam" toata ziua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Ne vedem in seara asta la arc fratilor (si surorilor) Care isi aduce ouale cu el ? ) Editat Aprilie 22, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca vreti sa va gasiti mai repede stati pe o roata si aia care sunt cu fata sus va recunoastetii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca vreti sa va gasiti mai repede stati pe o roata si aia care sunt cu fata sus va recunoastetii ) Vezi, iar se face discriminare si ura de rasa! V-am mai zis doar ca io nu stiu sa ma dau pe-o roata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca vreti sa va gasiti mai repede stati pe o roata si aia care sunt cu fata sus va recunoastetii ) Pe mine ma observi usor ca eu o sa ma dau pe roata de rezerva si o sa fiu ambele roti sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) ce e ala siclam? ceva din marea familie roz, mov, lila?? intotdeauna le incurs, sunt aproape colorblind pe zona asta. serios vorbind: daca te face mai vizibil in trafic, why not! nu apar la arc sapt asta. sapt trecut am fost doar 3 si nu a fost rost de plimbarica cum ma asteptam eu. Editat Aprilie 22, 2009 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 pai si daca te dai pe roata de rezerva , cu roata de la atas cum ramane ? :¦) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Lasa ca iti arat la arc cum ma dau. Imi aduc si roata de rezerva in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate