sorin56ro2001 Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Si Io si Io... ca de...long time, no see! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Eu la ora 19 trebuie sa fiu in Otopeni, -asa ca o sa intarzii un pic la intalnire- ca apoi tai Bucurestiul in doua ca sa iau motorul si sa ajung la terasa, dar vin sigur. Promit Editat Septembrie 24, 2009 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCiuli Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu la ora 19 trebuie sa fiu in Otopeni, -asa ca o sa intarzii un pic la intalnire- ca apoi tai Bucurestiul in doua ca sa iau motorul si sa ajung la terasa, dar vin sigur. Promit poate o sa ajung si eu in seara asta....ca sa va cunosc face off sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Ar fi bine daca ne-am strange, punct ABSENT Mesaj completat Si Io si Io... ca de...long time, no see! ABSENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ABSENTMesaj completat ABSENT fals Mesaj completat poate o sa ajung si eu in seara asta....ca sa va cunosc face off sa zic asa. absent Mesaj completat tai Bucurestiul in doua ca sa iau motorul si sa ajung la terasa, dar vin sigur. Promit mare caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) ...oricum e un improvement ca ne-am strans totusi 15 Mesaj completat Vestul salbatic revine in Biker’s Club Otopeni.. asa ca nu mai sta pe ganduri, incaleca pe motor si “da-i bice” la COUNTRY PARTY. Naravasele COWGIRLS te vor provoca la multe concursuri special pregatite pentru cei mai salbatici “calareti” si vor pune la bataie 10 metri de bere pentru primii indrazneti …nu-ti uita costumul de cowboy si fii fara grija, palaria ti-o dam noi!!! Din peisaj nu vor lipsi DJ-ul, taurul mecanic, micii si berea iar pentru consumatorii de whiskey, Mr. Jack vine cu multe premii…1 pahar de Jack Daniel’s = 1 talon cu premii instant. Tot Jack da premiul cel mare: o excursie pentru 2 in LYNCHBURG-TENNESSE…ihaaaaaaaaaaaa!!! Vrei sa castigi premii pe loc?? Fii Wild si participa la concursuri! Vrei sa fii rasfatat de Cowgirls?? Fii Cowboy si incearca-ti norocul! Vrei o seara cu multa distractie in stil country?? Fii aici la ora 19.00! Echipa Biker's Club va asteapta! Editat Septembrie 25, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Domnu Dan, eu am fost PREZENT. Dumneavoastra ati fost ABSENT Deh, unii vin abia la spartu targului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 ...pai daca semnezi condica in doua locuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Primiti cu banditul ? Con- fraie motoc oameni baaa, vin si eu pe plaiurile mioritice ale capitalei maine. Care nu are treaba si iese la sarbatorit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Didi, asta vroiai sa vezi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 A luat cineva sticla de tuica fiarta de pe masa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 A luat cineva sticla de tuica fiarta de pe masa ??? Cand ti-am adus casca mai in fata ,sticla ramasese pe masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Sumar plimbarica de sambata. In video: Plecarea din Plaiul Foii spre Zarnesti Partea I: Partea a II-a: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Restul pozelor aici: /index.php?...p;#entry2120040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Didi, asta vroiai sa vezi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Baaaaaaaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 http://www.wattbitmotors.ro/Filme/27092009001.htm Motomagia de Duminica trecuta unde aparem si noi (veteranii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 http://www.wattbitmotors.ro/Filme/27092009001.htm Motomagia de Duminica trecuta unde aparem si noi (veteranii) :D Ca trei am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Ca trei am fost. esti tu . Noi ceilalti doi suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Baaaai, cine e pe prima pagina a forumului1? IA PRIVITI SUS! Sa traiasca veteranii!!! Vad acolo pe Sori, Dan si Cici. Am ratat vreunu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Baaaai, cine e pe prima pagina a forumului1? IA PRIVITI SUS! Sa traiasca veteranii!!! Vad acolo pe Sori, Dan si Cici. Am ratat vreunu? Dan & Dan + Cici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Ah, era si Enduristu'n poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Ah, era si Enduristu'n poza Editat Septembrie 30, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Off-topic... captivant Testul de inteligenta al lui Einstein Prezumtii: 1.Exista 5 case fiecare de alta culoare. 2.In fiecare casa locuieste o singura persoana, fiecare de alta nationalitate 3.Fiecarui locatar ii place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa. 4.Nici una din cele 5 persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari, si nu detine acelasi animal de casa. Se dau urmatoarele: a.Britanicul locuieste in casa rosie b.Suedezul are un caine c.Danezul bea cu placere ceai d.Casa verde se afla in stanga casei albe e.Locatarul casei verzi bea cafea f.Persoana care fumeaza Pall mall are o pasare g.Locatarul casei din mijloc bea lapte h.Locatarul casei galbene fumeaza Dunhill i.Norvegianul locuieste in prima casa j.Fumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisica k.Locatarul care are un cal locuiste langa cel care fumeaza Dunhill l.Fumatorul de Winfield bea bere m.Norvegianul locuieste langa casa albastra n.Germanul fumeaza Rothmans o.Fumatorul de Malboro are un vecin care bea apa Intrebare: Cine are acvariul cu pesti?? ... Albert Einstein a conceput acest test in secolul trecut . El sustinea ca 98% din populatia globului nu sunt in stare sa rezolve acest test. Tu tii cu majoritatea, sau…? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Testul de inteligenta al lui Einstein Casa 1 = galbena + norvegian + apa + Dunhill + pisici Casa 2 = albastra + danez + ceai + Blend + cai Casa 3 = rosie + englez + lapte + Pall Mall + pasari Casa 4 = verde + german + cafea + Prince + acvariu cu pesti Casa 5 = alba + suedez + bere + Blue Master + catel. Einstein si mai cum??? Editat Septembrie 30, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate