Endurista Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 http://dl.transfer.ro/Revelion_2010-Transf...2Jan-c83aa2.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 http://dl.transfer.ro/Revelion_2010-Transf...2Jan-c83aa2.avi Bravo, Dane! Super-marfa filmul si montajul! Bineinteles si storyboard-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Bravo, Dane! Super-marfa filmul si montajul! Bineinteles si storyboard-ul! senchiu,acum e randul tau Mesaj completat P.S.-Pacat ca nu am reusit sa ne strangem toti anul asta si am fost doar 20.Presimt totusi ca urmatorul o sa fie si mai si. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 senchiu,acum e randul tau De juma de zi ma chinui sa urc pe transfer, dar tot da gres serveru'. De la mine veti primi the real footage de pe ringul de dans (adica nimic prelucrat, sa se vada clar ca Larry n-a baut ) Pliz stend bai... (Please stand by...) Mesaj completat Transfer complet: - Partea I - Partea a IIa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 La multi ani pipăl. Ruxyque, sa te poarte motorul ala sanatoasa si fara incidente pe unde doresti. Si sa nu il mai calareasca Seby pe unde apuca, mai ales pe la colturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salutare gasca, Ce mai faceti? Eu de cand m-am aprovizionat cu neshte joacxe calculatorixul ma cam retine. Voi? care mai e statusu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 munca munca si iar munca dar.....dupa munca si rasplata. descarca si tu FULL TILT POKER sa te provoc la un joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffy Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 salut lumeee... eu stau in giulesti la piata, am un bar (event caffe),unde ne intalnim, momentan suntem 3, dar urmeaza inca3 nebuni la rand din primavara asta, sambata fac karaoke si ne strangem toti nebunii, daca vreti va invit pe la mine, asa apucam sa solidificam "brigada " giulesti, crangasi, 1 mai.... id meu de mess este: dj_profesionist ...eu am un cbr f4 din 99.... astept cu nerabdare sa vina caldura, sa avem parte si noi de asfalt....LA MULTI ANI pe 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 salut lumeee... eu stau in giulesti la piata, am un bar (event caffe),unde ne intalnim, momentan suntem 3, dar urmeaza inca3 nebuni la rand din primavara asta, sambata fac karaoke si ne strangem toti nebunii, daca vreti va invit pe la mine, asa apucam sa solidificam "brigada " giulesti, crangasi, 1 mai.... id meu de mess este: dj_profesionist ...eu am un cbr f4 din 99.... astept cu nerabdare sa vina caldura, sa avem parte si noi de asfalt....LA MULTI ANI pe 2010 Sal, bine ai venit, eu stau in Giulesty Sarbi......mai mananci o paine dupa capatu tramvaiului.... pe unde la piata e baru tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 salut lumeee... eu stau in giulesti la piata, am un bar (event caffe),unde ne intalnim, momentan suntem 3, dar urmeaza inca3 nebuni la rand din primavara asta, sambata fac karaoke si ne strangem toti nebunii, daca vreti va invit pe la mine, asa apucam sa solidificam "brigada " giulesti, crangasi, 1 mai.... id meu de mess este: dj_profesionist ...eu am un cbr f4 din 99.... astept cu nerabdare sa vina caldura, sa avem parte si noi de asfalt....LA MULTI ANI pe 2010 "Brigada" e "solidificata" de vreo 3 ani deja... Si nu suntem decat vreo 30 asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 salutare lumeeee......ma numesc Laurentiu, stau pe 1 Mai si ma dau cu un R1 2005. Ma primiti in gasca ?? pupici de pe Dealu Negru. D-abia astept sa ajung pe autostrada sa vad cat baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 salutare lumeeee......ma numesc Laurentiu, stau pe 1 Mai si ma dau cu un R1 2005. Ma primiti in gasca ??pupici de pe Dealu Negru. D-abia astept sa ajung pe autostrada sa vad cat baga. Daca nu ai si un bar al tau propriu si personal la care sa-i faci reclama printre noi, cel putin 3 care sa se stranga acolo cu scuterele... sa stii ca nu te primim, ca noi vrem sa avem unde sa... "solidificam" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 nenea, nenea, cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 salutare lumeeee......ma numesc Laurentiu, stau pe 1 Mai si ma dau cu un R1 2005. Ma primiti in gasca ??pupici de pe Dealu Negru. D-abia astept sa ajung pe autostrada sa vad cat baga. Gata ai renuntat la Honda si ai trecut la Yamaha ....data viitoare ce urmeaza un Suzuki Hayabusa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Bravooooooooo LARRY-BOSS!!! Imi place ca pe baza vechiului principiu "HONDA... E HONDA" ti-ai luat YAMAHA! YAMAHA FOR EVER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Suna bine gask voastra. Cel putin mie imi pareti motociclisti adevarati. daca stau in chiajna as putea oare sa ma consider din orice cartier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 salutare lumeeee......ma numesc Laurentiu, stau pe 1 Mai si ma dau cu un R1 2005. Ma primiti in gasca ??pupici de pe Dealu Negru. D-abia astept sa ajung pe autostrada sa vad cat baga. Sa-l stapinesti sanatos. Trebuie udat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) nenea, nenea, cat baga? cica baga 260 Suna bine gask voastra. Cel putin mie imi pareti motociclisti adevarati.daca stau in chiajna as putea oare sa ma consider din orice cartier? Nu te contrazic.Suntem motociclisti adevarati.Mai ales eu Daca stai in Chiajna poti sa te consideri din Militari (ceea ce ai facut deja). Poti veni si cu noi daca faci cinste. Mesaj completat Sa-l stapinesti sanatos.Trebuie udat....... Tu unde ai disparut mah ??? Editat Ianuarie 12, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Nu te contrazic.Suntem motociclisti adevarati.Mai ales eu Daca stai in Chiajna poti sa te consideri din Militari (ceea ce ai facut deja). Poti veni si cu noi daca faci cinste. asa deci...totul are un pretz....mda ma consider din militari ca am stat acolo, dar parca as vrea sa-mi cunosc si vecinii de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 asa deci...totul are un pretz....mda ma consider din militari ca am stat acolo, dar parca as vrea sa-mi cunosc si vecinii de cartier. E clar, vrea sa faca cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Bai, oameni mai rai si mai simpatici ca voi nu am vazut Deci ia spuneti si la un tzopaila-ntr-un picior: se mai strange lumea joia asta? Nu de alta, dar vreau sa-ncerc sa ajung si eu pana in cealalta parte a bucurestiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Deci ia spuneti si la un tzopaila-ntr-un picior: se mai strange lumea joia asta? Nu de alta, dar vreau sa-ncerc sa ajung si eu pana in cealalta parte a bucurestiului Incercam! Tot la "CHEERS", nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 La Cheers mergem pana da caldura. Mesaj completat asa deci...totul are un pretz....mda ma consider din militari ca am stat acolo, dar parca as vrea sa-mi cunosc si vecinii de cartier. Vino maine seara (20:30) la Cheers.Chestia cu Militari a fost o gluma.Eu sunt din Drumul Taberei si m-au primit.Cu spaga ,dar m-au primit.Switch e de asemenea de pe langa Matei Voievod.Inca mai asteptam spaga lui.Speram sa o dea diseara. Mai asteptam si spaga lui Dan care e de prin Colentina Mesaj completat Cred ca azi e ziua lui Mihaitza (shuvyx) La multi ani Mihaitza,sanatate multa si fericire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Cred ca azi e ziua lui Mihaitza (shuvyx)La multi ani Mihaitza,sanatate multa si fericire! Sigur e ziua lui azi fiindca l-am luat io la prima ora direct din scutece cu uraturile! Ca doar deh, e oltean de-al meu, nu?! Beti voi si pentru mine, io am cota separata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Bai cate se mai intimpla de cnd n-am mai intrat pe forum. in primul rand: LA MULTI ANI PITIC VENINOSSSSS. In al 2 lea - nu stiam ca Dan CB e din Colentina nus de ce aveam impresia ca e din Crangasi/Giulesti In al 3-lea - "Blonda legala" e binevenita caci asa cum vezi nu suntem esclusivisti primim si din papua - noua guinee daca da o bere:)) ...glumeam, of course In al 4-lea - ia zii Scrici ce mai faci man? cum mai e cu chisioru? Nu in ultimu' rand: BAI A TRECUT 1 AN DE CAND NU AM MAI FOST IN "CHEERS" ASA CAAA...JOI SEMNEZ DE PREZENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate