Enduristul Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Salutare, Stie cineva unde pot gasi un garaj pentru motor in zona 1 Mai (Mihalache)? Multumesc anticipat Depinde ce vrei.Vrei sa furi un motor sau sa-l ti pe al tau (proaspat furat) Sper ca stii de gluma. Editat Ianuarie 3, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxam Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Depinde ce vrei.Vrei sa furi un motor sau sa-l ti pe al tau (proaspat furat) Sper ca stii de gluma. Vreau sa fur un garaj, evident, si parca nu l-as tara din Berceni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salutare ! Ma bag si eu in seama cu o intrebare: garaj/loc in garaj/ loc "undeva" pentru tinut motorul pe perioada sezonului ? 15Martie -15Noiembrie ma intereseaza. Ca zona: Grivita, Domenii, Mihalache ar fi excelent. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Sa inteleg ca... ''hibernam'', nu ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Sa inteleg ca... ''hibernam'', nu ?!? daca tot veni vorba de iarna, iata cum arata Transfagarasanul cu ceva zapada: http://www.facebook.com/album.php?id=10000...3&aid=42280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 daca tot se anunta duminica in jur de 10 grade si soare iese careva la o plimbare scurta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 hi . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 se pare ca primavara nu mai are de gand sa vina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lambda_dryver Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Salut baietii (si fetele) ! Uite acesta este primul meu post aici pe forum si tot primul in calitate de motociclist (in devenire:D). De ce in devenire? Pentru ca inca nu posed permisul de cat.A, dar m-am inscris la scoala si abia astept sa vina primele zile frumoase pentru a ma apuca de poligon. Postez aici din motive evidente, si anume, pentru ca locuiesc in zona Pta. Chibrit (intersectie Ion Mihalache - calea Grivitei). Mai sta cineva p-aici prin imediata vecinatate? Prieteni motociclisti nu prea am, asa ca o sa ma bazez mai mult pe experienta si sfaturile voastre. Sa speram ca in urmatoarele 2-3 luni voi putea aparea si eu la una dintre intalnirile voastre. Toata stima si asfalt uscat! LD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Salut baietii (si fetele) ! Uite acesta este primul meu post aici pe forum si tot primul in calitate de motociclist (in devenire:D). De ce in devenire? Pentru ca inca nu posed permisul de cat.A, dar m-am inscris la scoala si abia astept sa vina primele zile frumoase pentru a ma apuca de poligon. Postez aici din motive evidente, si anume, pentru ca locuiesc in zona Pta. Chibrit (intersectie Ion Mihalache - calea Grivitei). Mai sta cineva p-aici prin imediata vecinatate? Prieteni motociclisti nu prea am, asa ca o sa ma bazez mai mult pe experienta si sfaturile voastre. Sa speram ca in urmatoarele 2-3 luni voi putea aparea si eu la una dintre intalnirile voastre. Toata stima si asfalt uscat! LD. Noroc. Din pacate, cam tarziu. S-a cam ales praful de zona asta si de ceea ce a fost odata, aici, un grup. Dar, mai arunca din cand in cand cate-un ochi pe aici..Cine stie...poate-poate ne-om reorganiza!! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Salut baietii (si fetele) ! Uite acesta este primul meu post aici pe forum si tot primul in calitate de motociclist (in devenire:D). De ce in devenire? Pentru ca inca nu posed permisul de cat.A, dar m-am inscris la scoala si abia astept sa vina primele zile frumoase pentru a ma apuca de poligon. Postez aici din motive evidente, si anume, pentru ca locuiesc in zona Pta. Chibrit (intersectie Ion Mihalache - calea Grivitei). Mai sta cineva p-aici prin imediata vecinatate? Prieteni motociclisti nu prea am, asa ca o sa ma bazez mai mult pe experienta si sfaturile voastre. Sa speram ca in urmatoarele 2-3 luni voi putea aparea si eu la una dintre intalnirile voastre. Toata stima si asfalt uscat! LD. Noroc. Din pacate, cam tarziu. S-a cam ales praful de zona asta si de ceea ce a fost odata, aici, un grup. Dar, mai arunca din cand in cand cate-un ochi pe aici..Cine stie...poate-poate ne-om reorganiza!! Bafta! Mesaj completat Salut baietii (si fetele) ! Uite acesta este primul meu post aici pe forum si tot primul in calitate de motociclist (in devenire:D). De ce in devenire? Pentru ca inca nu posed permisul de cat.A, dar m-am inscris la scoala si abia astept sa vina primele zile frumoase pentru a ma apuca de poligon. Postez aici din motive evidente, si anume, pentru ca locuiesc in zona Pta. Chibrit (intersectie Ion Mihalache - calea Grivitei). Mai sta cineva p-aici prin imediata vecinatate? Prieteni motociclisti nu prea am, asa ca o sa ma bazez mai mult pe experienta si sfaturile voastre. Sa speram ca in urmatoarele 2-3 luni voi putea aparea si eu la una dintre intalnirile voastre. Toata stima si asfalt uscat! LD. Noroc. Din pacate, cam tarziu. S-a cam ales praful de zona asta si de ceea ce a fost odata, aici, un grup. Dar, mai arunca din cand in cand cate-un ochi pe aici..Cine stie...poate-poate ne-om reorganiza!! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Noroc. Din pacate, cam tarziu. S-a cam ales praful de zona asta si de ceea ce a fost odata, aici, un grup. Dar, mai arunca din cand in cand cate-un ochi pe aici..Cine stie...poate-poate ne-om reorganiza!! Bafta! Mesaj completat Salutari, mai ales ca e si la patrat! Hai sa ne amintim de clipele frumoase petrecute impreuna si sa incercam sa ne "rebranduim" (vorba lu' care inca este) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Salutare tuturor ! Sunt si eu prin zona, gata sa pun umarul alaturi voua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Salut! Momentan si eu fac parte din comunitatea din Crangasi ) stau pe cristian pascal.Scuze de offtopic,poate intereseaza pe cineva :vand geaca dainese ducati din piele,culoare neagra,protectie coloana dainese ,protectii umeri si coate,marimea 56 exact ca in poza http://i56.tinypic.com/9r4vt0.jpg perfecta stare,doar probata!!! Faceti o oferta ca sta degeaba...schimb cu orice piesa de echipament moto dar marime mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
munetanugeorgian Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Salut, o cerere adresata celor din crangasi in special, am si eu o mobra daca stie cineva unde pot sa o cazez contra cost m-ar interesa un garaj cu mai multe mobre sa fie ieftin sau o alta alternativa asemanatoare. Multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Salut, o cerere adresata celor din crangasi in special, am si eu o mobra daca stie cineva unde pot sa o cazez contra cost m-ar interesa un garaj cu mai multe mobre sa fie ieftin sau o alta alternativa asemanatoare.Multumesc!! A venit iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Salut, o cerere adresata celor din crangasi in special, am si eu o mobra daca stie cineva unde pot sa o cazez contra cost m-ar interesa un garaj cu mai multe mobre sa fie ieftin sau o alta alternativa asemanatoare.Multumesc!! la Paneuro pe Titulescu colt cu Grivita..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Salut, o cerere adresata celor din crangasi in special, am si eu o mobra daca stie cineva unde pot sa o cazez contra cost m-ar interesa un garaj cu mai multe mobre sa fie ieftin sau o alta alternativa asemanatoare.Multumesc!! salut! ca alternativa asemanatoare poti sa incerci AICI , fie la telefon fie chiar la adresa giulesti calea 449 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) Salut,cine merge la salon? Editat Aprilie 6, 2011 de jimmy bones Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 EU DA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecutzu2005 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 salut. si eu tot din zona asta fac parte stau pe ion mihalache langa o spalatorie.... parca ciuperca ii zice aici. printre altele sunt si nou in bucuresti .... poate iesim odata mai multi la o tura. ceva am un r6 alb cu nr de TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancum Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Buna! Tot prin zona stau....pe Calea Grivitei, pe langa Biroul de accidente usoare. Daca vreti sa iesiti si sa aveti in grup o fata incepatoare poate ne vedem la o tura si un suc. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecutzu2005 Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 da poate facem si un grup intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 da poate facem si un grup intre timp Sau vă puteți alătura grupului ce se întâlneÂşte vinerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecutzu2005 Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 eu nu ma refeream la club. dar e bine de stiut. si niste detalii care ar indica locatia si ora cred ca as veni de ce nu. ma refeream la un grup cu mai mult sa ne plimbat ca mie mi s-a cam luat de cand ma plimb singur. nici nu stiu unde sa ma mai duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate