Doru1900 Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 din 1978 carnet inca merg pe moto ! » Post actualizat in 22 Oct 2015 17:55a nu sant singurul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 din 1978 carnet inca merg pe moto ! » Post actualizat in 22 Oct 2015 17:55 a nu sant singurul! Eu din 1974 . . . . . sunt pe pamant . Felicitari . Toata stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AAY Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Salut. Ma numesc Ionuț, sunt din Câmpina. Dețin permisul moto din 05.2012 . Am început motociclismului pe un zx636r 2002 pe care îl dețin și în prezent . În decembrie m-am apucat și de enduro ,pe un exc 450r 2009 . Forumul în urmăresc din 2011,cred, dar abia acum mi-am făcut cont . Asta-s eu și îmi pare bine sa fac parte din comunitate.asfalt uscat și multi km va doresc :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibac Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Salutare, Sunt Ovidiu din Buzau, locuiesc in Bucuresti / Berceni. Permis cat A din 4 dec 2015 si o frumoasa Honda Magna VF750C din 1995 de cateva luni. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NOMANSLAND Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Salut. Sunt Gabriel, Bucuresti , permis din '96 si am avut tot felu' de mobre si acareturi , acum am o Honda Transalp 650 din 2001 . Urmaresc forumul de mai multa vreme si pot spune ca mi-a fost foarte util cand mi-am luat mobra cat si pentru alte informatii . Va multumesc. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Cristian Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Salut sunt din Caransebes,detin permis din Mai 2016 si am o Honda cbr F3 din 1995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUBIX Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Salutare, Numele meu este Vinturis Gheorghe, am 24 de ani sunt din Constanța. Nu am carnet, dar vreau... Este un pic mai complicat pentru mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrHotShot Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Salut, Ma numesc Adrian, sunt din Ploiesti, am permis moto din februarie anul trecut si din septembrie acelasi an sunt fericitul posesor al unui GS 500 din 2003. Urmaresc forumul de aproximativ 2 ani si am invatat de aici o mare parte din ceea ce inseamna motocicleala. Sper sa contribui si eu cu ceva pe aici. Hai cu primavara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Sa ma prezint si eu oficial. Numele meu e Cata, sunt din brasov si am 23 de ani. Am dat de A2 acum 2ani mai mult din curiozitate si ma inspaimantau motocicletele la vremea respectiva. Dupa ce am luat permisul am inceput sa fiu din ce in ce mai pasionat astfel inca acum vreau sa dau si de A si sa-mi iau o mobra adevarata pt prima data (ceva de 600, ca m-am saturat de scutere si alte martoage) ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Vine tineretul tare din spate . Bafta tuturor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 (editat) Va salut si eu. Voicu Liviu din Corbeanca, Ilfov. Permisul moto cat. A din anul 2016 și momentan, pe primul meu motor Aprilia Tuono (nu mai zic câți CC că iar mă înjura lumea :-) ) Editat Martie 12, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Fain topic. Mai cunosti pe unul, altul...una, alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Matrimoniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Observ ca fracventezi. La ce poza ai la profil ... =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Caterincă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Da. La cum e vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 CE are vremea? Doar azi am făcut vreo 100-150 km pe Mobră... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Ploua de azidimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Unde? Corbeanca -> Ploiești și retur era uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Afara ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Ce surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoone Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 (editat) Salutare. Numele meu este Calin. M-am alaturat acestui forum acum 3 ani datorita faptului ca am un mare respect pentru motociclisti (in special in trafic). Nu am permis moto dar tare as vrea sa-l am. Poate intr-o zi am sa va povestesc si despre asta. Atunci cand intalnesc motociclisti in trafic ii salut sau le dau prioritate ca sa ma poata depasi. Ultima data a fost in Inand, Jud. BH, cand 6 motociclisti au venit din spate. Am tras putin dreapta ca sa le fac loc, am semnalizat si cand m-au depasit m-au salutat. Nu stiti ce senzatie am avut. Motocicleta nu este pentru toata lumea. E usor sa stai in scaunul de la masina dar cand conduci o motocicleta trebuie sa ai mare atentie... in special la ceilalti conducatori auto. Am pus si un sticker pe portbagaj. Oricum. #RESPECT din partea mea. Editat Iulie 14, 2017 de zoone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Salutare. Numele meu este Sever. Merg pe scuter de la 13 ani (1992), Jawa Babeta. Cu acesta am facut vreo 13000km in 10-11 ani. Dupa ce l-am vandut am facut pauza pana in 2012, cand am luat un Aprilia SR50. Am mers cam 2000km pana in 2014. In acel an m-am hotarat sa dau pentru categoria A, pentru a putea conduce ceva mai mare. Am luat permisul cat. A in martie 2015 si am si sarit pe un Aprilia SR Max 300. Fain utilaj, dar cam incomod la drum lung (200-300km). Dupa un an si 4000km, in iunie 2016 am trecut la un Piaggio x10 350, mult mai comod si mai luxos. Acum am 4000 de km cu el si sunt foarte multumit. Cred ca e singurul din tara, dar daca totusi mai are cineva as fi foarte fericit sa ne cunoastem. M-a batut gandul in aceasta perioada sa imi cumpar un V-strom de 650, un SV650, un Vulcan S 650, un Tracer 700, dar deocamdata nu m-am putut convinge de aspectul practic al acestora. Scuterul este mai practic pentru mine ( de 25 ani). Atasez o poza cu mine si scuterul meu. Asfalt uscat si grija mare in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Salut, Am permis de 2 saptamani (cat A) si inca ma minunez de jungla din traficul Bucurestean. Ca si teluri imediate si pe termen lung, as vrea sa nu fac/sa nu se intample vreo boacana cu motorul. P.S Toate fetili motocicliste sa vina la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Salut! Ani de zile m-am uitat lung dupa motociclisti si abia acum 10 zile (octombrie 2018) am intrat si eu in posesia A-ului. La cateva zile de la examenul moto mi-am luat un agregat de inceput, un BMW F700GS, cu care dupa cateva zile de acomodare, am dat o fuga in Vama (si Balcic, ca tot era in drum). Mai jos vedeti primul meu drum cu motorul (comming home). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate