Sari la conținut

Kawasaki Klr Din 93


OLY
 Share

Postări Recomandate

sunt la un pas de a-mi lua aceasta motocicleta si nu stiu ce puncte slabe are . Daca cineva are sa-mi zica si mie o impresie ...aaaaa si frana pe spate pe tamur ...face fata ?

Numa bine !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un prieten cu un KLE de 500 din 1991. Din cate am inteles pana acum a avut probleme doar cu pornirea. Mai mult n-am auzit :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am eu unul din 95 si tre sa-ti spun ca este o moto f. fiabila.In lagatura cu frana pe tambur de pe spate,tre sa te asiguri ca este din 93,pentru ca eu stiu ca au frana pe disc incepand cu 91.motorul este acelasi.suspensia parca a fost modificata.al meu porneste f usor(deh,buton!).Nu vreau sa-i fac reclama(chiar daca al meu este de vanzare)Cred ca este o vacuta care se descurca.si stii si tu,daca-i intretinut,orice moto-i bun.daca vrei,da-mi un pm si-ti trimit poze cu al meu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baicoi.stiu niste locuri beton.eu sunt tot un fel de incepator,si am gasit tot ce trebe ca sa inveti.padure,camp,forestiere,ba chiar si un loc care arata a traseu de motocros,intr-o fosta livada unde se antrenau baietii din zona(am inteles ca erau niste motocrosisti,acum ceva mai in varsta)

daca vrei,pot sa-ti arat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 years later...

Salut

 

De curand mi-am cumparat si eu KLR 650 1995 C ... eu am dat pe el 900 de eur ... am un amic care vinde motocicleta , daca vrei te pun in legatura cu el si poate iti aduce ceva din afara.

 

Bai iti zic , ca si putere in orice panta trebuie sa il temperezi ca te indoaie daca nu. Destul de fiabil, si se comporta bine la offroad si tot odata la sosea. Pornirea este ... acum sincer nici nu stiu cum ar putea fi mai buna de atat ...

Eu iti recomand modelul fara grija.

Am mersi si cu Dominator si cu Pegaso , ce e drept mai vechi , si cu Honda XL ... Sincer KLR-ul imi place cel mai mult.

 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=166...100000191882066 Acesta-i nervosul.

Editat de andrei_pro89
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tre sa te asiguri ca este din 93,pentru ca eu stiu ca au frana pe disc incepand cu 91

 

Ba chiar din 1987 are frana pe disc asa cum au avut toate KLR-urile 650. In 1991 a suferit un facelift si in 1993 altul mai considerabil, in rest nu s-a schimbat mare schema. Ala din poze o avea roata de KLR 600. :kiss:

E o camila allroad care isi face treaba daca a fost intretinuta si s-a avut grija la ulei. Boala lor e mecanismul de tensionare al sistemlui balansier care la alea vechi e mai tzeapan decat la alea noi (variantele C, de dupa 1993). E mai grea decat Dominator, DR, XT dar si mai teapana la drum lung pentru ca a fost facuta sa inghita distante. E printre enduro-touringurile adevarate de talie mica. Kawa nici n-a avut concurent la Africana, ST si Big. Tot "batranul" KLR acoperea si segmentul asta si se pare ca a facut-o bine. Sunt topicuri pe Advrider.com in care povestesc "taticii" de prin SUA sau Australia ce si cum si cate drumuri de mii de km au facut cu ele. Pe scurt nu e ca un DR in offroad si nici ca Africana la drum lung si la carat bagaje dar cam face amandoua lucrurile daca trebuie.

Mesaj completat

AM KLR 600 DIN 95 SUPPER BUN.DACA IL VREI 0747552818

 

Din 95? No offense dar poate din 85... :lol: asa e mai plauzibil. :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...