shashka Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 2 ore, cornelilinca84 a spus: Ce preț? Ai și partea de jos? Am si partea de jos. Una de tabla, si parca una de aluminiu. Nu costa nimic, doar transportul, dar cu posta romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) Acum 29 minute, shashka a spus: Am si partea de jos. Una de tabla, si parca una de aluminiu. Nu costa nimic, doar transportul, dar cu posta romana. Este mai mult decât perfect. Ai o mare mulțumire și o mai mare bere din partea mea oricând, și nu doar una. Incerc sa îți trimit pm însă nu reușesc așa că las Nr meu de telefon cu rugămintea să îmi dai un bip și te sun eu 0765435870.multumesc tare mult încă o dată Editat Ianuarie 29, 2022 de cornelilinca84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 6 minute, cornelilinca84 a spus: Este mai mult decât perfect. Ai o mare mulțumire și o mai mare bere din partea mea oricând, și nu doar una. Incerc sa îți trimit pm însă nu reușesc așa că las Nr meu de telefon cu rugămintea să îmi dai un bip și te sun eu 0765435870.multumesc tare mult încă o dată P.s la mine partea de jos este din fier, nu știam că există și de aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 11 minute, cornelilinca84 a spus: P.s la mine partea de jos este din fier, nu știam că există și de aluminiu Acus te sun. Cred ca aia de aluminiu e de CZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 37 minute, shashka a spus: Acus te sun... Ti-ai schimbat numarul de telefon, ca am incercat sa te sun de mai multe ori, a incercat si-un prieten sa te sune...fiindca aveam ceva pentru tine, cu dedicatie! Iar pe PM nu poti fi contactat! Trimite-mi numarul tau ca sa te fericim cu o pedala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 29 minute, ivan pedala a spus: Ti-ai schimbat numarul de telefon, ca am incercat sa te sun de mai multe ori, a incercat si-un prieten sa te sune...fiindca aveam ceva pentru tine, cu dedicatie! Iar pe PM nu poti fi contactat! Trimite-mi numarul tau ca sa te fericim cu o pedala! 0732430119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 Acum 16 ore, shashka a spus: 0732430119 Uite despre ce vorbeam la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 Acum 4 ore, ivan pedala a spus: Uite despre ce vorbeam la telefon! Ne-am pus de acord. Multumesc. Ce JAWA e asta. E originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2022 Share Postat Ianuarie 30, 2022 Jawa California 250 model 590 fabricata in jurul anilor 1968...1970, vreo 15...17 CP, roti pe 19 inch... Si asta este cam intreaga, fara prea multe lipsuri sau "artificii". Un model rar, proiectat pentru America (de unde i se trage probabil si numele, celelalte modele fiind Californian, nu California!). Daca o poti lua, nu o ierta, este rara si fiabila...dar mai greu cu piese de rezerva sau schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Salutam! Cautam bascula atas Duna. Ofer recompensa in bani si valuta forte, excludem ruble. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 22, 2022 Share Postat Martie 22, 2022 Salutare! Are cineva pe aici pistoane de ij Jupiter ? Mă intreseaza pistoane din vechile stocuri dar să fie noi și de la cota 1 in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike14 Postat Aprilie 2, 2022 Share Postat Aprilie 2, 2022 (editat) Salutare Sunt nou posesor de jawa 250 . De cand am luat-o avia un mic zgomot (un fel de tacanit). Am constat ca e de la bucsa de la piston. Dar ca in totdeauna cand desfaci ceva mai gasesti si alceva (piston pe care scrie cota 4). Intrebarea este ce e de facut? Un cilindru si un piston cota 0 unde gasesc ? Mai pot aleza ceva ? Editat Aprilie 2, 2022 de Mike14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Acum 9 ore, Mike14 a spus: Salutare Sunt nou posesor de jawa 250 . De cand am luat-o avia un mic zgomot (un fel de tacanit). Am constat ca e de la bucsa de la piston. Dar ca in totdeauna cand desfaci ceva mai gasesti si alceva (piston pe care scrie cota 4). Intrebarea este ce e de facut? Un cilindru si un piston cota 0 unde gasesc ? Mai pot aleza ceva ? Vezi ca 353 difera de 559 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike14 Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 (editat) On 4/3/2022 at 9:53 AM, shashka said: Vezi ca 353 difera de 559 On 4/3/2022 at 12:26 AM, patrick1 said: Da, poți aleza (66,25mm) sau și peste această cotă de reparație ... Nu ai nevoie de alt cilindru. (dacă ”cenzura” aprobă postarea). Multumesc Sper problema rezolvata. Am dat comanda la bulgari Mai apare o problema trecerea de la 6 v la 12 v Cum o fac? Din cate am citi unizic cu aprindere de mink altii cu aprindere de scuter. Astept parerile celor care au pus (experti) Editat Aprilie 4, 2022 de Mike14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 Acum 41 minute, Mike14 a spus: Multumesc Sper problema rezolvata. Am dat comanda la bulgari Mai apare o problema trecerea de la 6 v la 12 v Cum o fac? Din cate am citi unizic cu aprindere de mink altii cu aprindere de scuter. Astept parerile celor care au pus (experti) Merg toate daca le ai cu sarmele. Eu... nu le am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike14 Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Unii colegi mi-au recomandat aprinderea go tronic A montat cineva? Aprindere + magnetou sau dinam de misnk (ij) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Aprilie 11, 2022 Share Postat Aprilie 11, 2022 (editat) Acum 7 ore, Mike14 a spus: Unii colegi mi-au recomandat aprinderea go tronic A montat cineva? Aprindere + magnetou sau dinam de misnk (ij) Salut Mike! Întrebarea corectă este daca a mers și cât? De montat s-au montat multe, testat și mai multe. Fiabilitatea este cu totul altceva. Din păcate în ziua de azi sunt puțini care mai montează și mai puțin care merg . Editat Aprilie 11, 2022 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 20, 2022 Share Postat Aprilie 20, 2022 Salutare! Are careva un cadru de Jupiter3 in mintile lui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 La 20.04.2007 la 22:14, Hell_Rider_Edy a spus: pai.. k tot veni vorba... are careva amortizoare spate de jupiter 4 in stare d functionare ..? k azi am avut o surpriza.. ale mele amortizoare s-au indoit de la jumatate... [ cred k adio bucov!! ] si. .cam la ce pret as gasi asa ceva... ? ms.. anticipat.. Salut, are Gașpar Vasile, cred ca era 90 ron bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 La 20.04.2022 la 22:07, cornelilinca84 a spus: Salutare! Are careva un cadru de Jupiter3 in mintile lui ? Cred ca am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 27, 2022 Share Postat Aprilie 27, 2022 La 24.04.2022 la 1:36, Lolo_ID a spus: Cred ca am eu. Salut. Un preț ceva la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 28, 2022 Share Postat Aprilie 28, 2022 Acum 17 ore, cornelilinca84 a spus: Salut. Un preț ceva la el? Salut ! Întâi trebuie să văd dacă este drept, nelovit. Deocamdată nu am dezmembrat motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Mai 27, 2022 Share Postat Mai 27, 2022 Salut Caut sa cumpar o aripa fata Mz es 250 in stare originala si o cutie de scule pt Ij 56 de pe partea stanga. Tel/watsap 0727051997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 Salutare. Vin cu o MARE rugăminte la voi. Cine poate sa îmi indice un atelier in care pot face bucsare la doi cilindrii de Jupiter ? Sau mă poate ajuta cineva cu doi cilindrii cota zero sau doua pistoane cu segmenți pt Jupiter r2? Sau un set complet dar bun? P.s nu caut lucruri noi,gen Gaspar sau mai știu eu ce, caut lucruri bune provenite din vechile stocuri. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Acum 22 ore, patrick1 a spus: Sper că glumești cu bucșarea motorului la 2T Altfel, câte ceva mai găsești pe aici: http://www.motorbike-bg.com/products.php?id=2696 Salut. Am luat și de la ei insa calitatea este de rahat. Am dat banii degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate