ivan pedala Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Are mosu'...am si janta cheala, fara spite, din tabla, am si roata completa, din aluminiu, se gaseste si un carbelitoriu model CZ 250 Sport...Cu ce sa va servesc, domnu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 caut aripa spate Carpati primul model cum se vede aici , deasemeni daca mai are cineva piese de Carpati /Carpati Super /Simsoneta dati de stire va rogDupa curatire -daca te ajuta cu ceva asta de Simson....http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300389239001&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Mesaj completat Nu am reusit sa pun acces direct dar numarul de articol este valabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Are cineva un geam pentru ceas de km de IJ sau de care o fi sa se potriveasca, eu am de IJ are pe el 140km/h. Imi trebuie numai geamul ca sa spart... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Ma intereseaza un scaun de atas de ural... mail va rog! | V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 are cineva de vanzare cauciucuri -camere de 3.00 sau 2.75 x 19 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 are cineva de vanzare cauciucuri -camere de 3.00 sau 2.75 x 19 ? Salut Alexutule! Poti gasi cauciucuri pentru MZ-ul tau la CHEMTRADERS. Firma comercializeaza toata gama de cauciucuri si camere, chiar daca nu au pe stoc, iti aduc pe comanda repede. Eu de la ei mi-am luat pentru MZ-ul meu, acum vreo 3-4 ani. Au sediul langa Bucuresti, in Popesti Leordeni. Telefoanele lor: 021/361.19.13 si 021/311.37.48, dar uita-te si pe net ca au site cu toate detaliile. Numai bine ! Spor la treaba ! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Cumpar doua tobe noi sau sh pt Jawa 350 TS conditia e sa arate impecabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Salut Alexutule! Poti gasi cauciucuri pentru MZ-ul tau la CHEMTRADERS. Firma comercializeaza toata gama de cauciucuri si camere, chiar daca nu au pe stoc, iti aduc pe comanda repede. Eu de la ei mi-am luat pentru MZ-ul meu, acum vreo 3-4 ani. Au sediul langa Bucuresti, in Popesti Leordeni. Telefoanele lor: 021/361.19.13 si 021/311.37.48, dar uita-te si pe net ca au site cu toate detaliile. Numai bine ! Spor la treaba ! Vlad mersi mult, din excelul lor reiese ca ar avea ceva ce caut eu...nu dau preturi insa, o sa sunt sa intreb.Mersi inca odata si toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 ...'lumina' alba ,de pozitie , de pe atasul de IJ? nesparta!? ...eventual un model din fonta care sa reziste la un Renault Cangoo...si la un stejar de 90 de ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 ...'lumina' alba ,de pozitie , de pe atasul de IJ? nesparta!?...eventual un model din fonta care sa reziste la un Renault Cangoo...si la un stejar de 90 de ani... Drobule daca vrei un geam de "fonta",am eu asa ceva.Si daca dai de beut,promit sa-ti fac unul ,integral,din inox,ca sa scapi si de rugina.da nu ai specificat.Vrei sa si lumineze?Pentru stejari poti adopta o "drujba"si o folosim si la intalnirea anuala de comuniste.daca vedeai cu ce au taiat baieti ,anul trecut,niste brazi de 12 m,liniari,te cruceai.Cu toporiste de facut surcele.Dar au avut imaginatie si inventivitate si destul bord ca sa -i marunteasca.Asta a fost off topicul de rigoare.On topic.N-am.N-am nici atas de IZH.Da o sa-mi iau,macar unu.Spor la treaba.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Drobule daca vrei un geam de "fonta",am eu asa ceva.Si daca dai de beut,promit sa-ti fac unul ,integral,din inox,ca sa scapi si de rugina.da nu ai specificat.Vrei sa si lumineze?Pentru stejari poti adopta o "drujba"si o folosim si la intalnirea anuala de comuniste.daca vedeai cu ce au taiat baieti ,anul trecut,niste brazi de 12 m,liniari,te cruceai.Cu toporiste de facut surcele.Dar au avut imaginatie si inventivitate si destul bord ca sa -i marunteasca.Asta a fost off topicul de rigoare.On topic.N-am.N-am nici atas de IZH.Da o sa-mi iau,macar unu.Spor la treaba.Bunu. ...vreau si sa lumineze...da' , tot timpul, nu numai cand il palesti de ceva! si gata cu bascalia, ca nici nu mai stiu ce moderatori avem, si ne muta in Teleroman una doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Are cineva un geam pentru ceas de km de IJ sau de care o fi sa se potriveasca, eu am de IJ are pe el 140km/h.Imi trebuie numai geamul ca sa spart... Nu are nimeni un geam de bord ? Poate sa fie si de plastic, si un ceas stricat poate sa fie, il cumpar daca e ceva. Geamul meu are 9.3-9.5 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Salutare! Are cineva si pentru mine, sau stiti unde as gasi: -o aripa spate clasica, rotunjita, pentru ETZ? a mea e dreapta si cu colturi. -un maner pentru pasageri unde as putea gasi? -o oglinda rotunda de dreapta, daca sunteti buni si niste preturi daca are cineva dintre voi, domnilor. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 O am io...si cum un gest frumos se rasplateste cu altul pe masura, astept adresa ta pe PM ca sa ti-o trimit cu mare drag! am primit azi plicul cel mare.iti multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 O sa solo pt nipru, ceva gen lopata are careva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Salutare! Are cineva si pentru mine, sau stiti unde as gasi: -o aripa spate clasica, rotunjita, pentru ETZ? a mea e dreapta si cu colturi. -un maner pentru pasageri unde as putea gasi? -o oglinda rotunda de dreapta, daca sunteti buni si niste preturi daca are cineva dintre voi, domnilor. Numai bine! Daca iti convine de Jawa de 350 fabricat prin 1970 pot sa-ti trimit pun si foto pret fixezi personal Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 cine are un piston de CZ 175 ?.........cota 0, cred ca acum cam toate sunt cu ceva cote de reparatie, poate mai e careva care nu l-a aruncat. diametru 58 mm, eventual si alta cota. caut si un ceas de kilometraj, tot pt. CZ sport, acela cu diam. de 60 mm, nu modelul cu bord separat , eventual si alt ceas cu diam.60 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Daca iti convine de Jawa de 350 fabricat prin 1970 pot sa-ti trimit pun si foto pret fixezi personalNumai bine Buna! as vrea cateva poze, daca se poate se potriveste bine aripa pe ETZ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Buna! as vrea cateva poze, daca se poate se potriveste bine aripa pe ETZ? Voi pune poze are roata pe 18 eventual se poate schimba si cea din fata ca sa se potriveasca Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 cine are un piston de CZ 175 ?.........cota 0, cred ca acum cam toate sunt cu ceva cote de reparatie, poate mai e careva care nu l-a aruncat.diametru 58 mm, eventual si alta cota. caut si un ceas de kilometraj, tot pt. CZ sport, acela cu diam. de 60 mm, nu modelul cu bord separat , eventual si alt ceas cu diam.60 mm ceau caline! am de minsk,daca te ajuta cu ceva.. cu deosebita placere ca de fiecare data. bafta si numia bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Voi pune poze are roata pe 18 eventual se poate schimba si cea din fata ca sa se potriveascaNumai bine http://i50.tinypic.com/9hicft.jpg[/imgPrecis trebuiesc fadute alte prinderi nu cred sa fie la fal fixate pe ETZ si pe Jawa in rest daca tot nu va fi ETZ ul original se poate personaliza putin airpa sa arate cum iti place Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 http://i50.tinypic.com/9hicft.jpg[/imgPrecis trebuiesc fadute alte prinderi nu cred sa fie la fal fixate pe ETZ si pe Jawa in rest daca tot nu va fi ETZ ul original se poate personaliza putin airpa sa arate cum iti place Numai bine Din pacate eu caut ceva care sa se potriveasca cat mai bine pentru ETZ, sa fie original daca se poate, iar la aripa asta cred ca s-ar vedea destul de urat diferenta. Multumesc foarte mult oricum, pentru oferta numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 am eu un cric central daca vrei ....o748762972---nu prea stau pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 cumpar saboti fata spate pt jawa 350ts....tel 0767838313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 vreau si eu far original cu tot cu vitezometru pt mz rt 125 1961,,,, cine are si vrea sa vanda,,sau sa faca vreo donatie.... sa ma contacteze... abnu jos dak nu se doneaza:))) multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate