templar Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 salut, sunt incepator si as fi interesat si eu de o comunista accesibila ca pret, un vostok(sau voshod) sau o jawa sunt printre preferate, da poate fi si altceva...va multumesc si astept raspunsuri pe calinrazvan_24@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 chiar nu avti vre u n motor de hoinar sau mobra dezmembrate sau un ambielaj pentru hoinar?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Nu aveam nevoie de 2 tobe bune, nici de o toba buna in stare buna, oricum o stric/modific. Doar daca ai vinde o toba. Imi pare rau, dar nu se merita, la cat ma costa + sudat si altele ajung aproape cat o toba noua... Acolo trebuie lucrat foarte atent sa nu stric tiava, e pacat de ea Nu cer o toba in stare buna, poate sa fie ruginita vai de ea, sa nu fie sparta. Si poate sa fie fara site sau toba finala mica. Numai tiava aia mare... de restul ma ocup eu Dau si o toba daca doresti vrei cu cot s-au fara pret 20 Ron + transportul Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 cine ma poate ajuta si pe mine cu un jigler ( cu tot cu acea teava) pentru mobra s50 va rog?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 cine ma poate ajuta si pe mine cu un jigler ( cu tot cu acea teava) pentru mobra s50 va rog?multumesc Salut am eu 2 carburatoare de momra complete la 50 lei amandoo daca te intereseaza da un PM sau suna 0740 376 555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scortzea Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 cumpar suport roata de rezerva pt atas nipru , 0722755887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Salutare! As avea nevoie de tija de franare (28, 27) si de semnalizare + garnituri de la aripa de atas (14, 15) de la un Ural/Nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Ural-zentrale.de, asemenea piese nu o sa gsesti pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Ural-zentrale.de, asemenea piese nu o sa gsesti pe aici. Mda... Am comandat mai multe piese de pe Ural Romania. Problema e ca tija aia au pierdut-o cei de la Fan Courier pe drum... Si cum coletul n-a fost preluat de mine, ci de maica-mea... in fine! Ideea e ca tija mi-o mai trimit ei.... insa nu degraba, pentru taxele postale sunt mult mai mari decat tija in sine (sa fie adusa din Austria) Macar sa gasesc restul... ca merge si de nipru. TNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastoru Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Salut.Daca reusesc si poze,sper sa-ti placa este cadou o tin prin beci si nu am nevoie de ea,este de la fostul motor ij sper sa se potriveasca la tine.Nr de telefon 0744882999 ulysse.Numai bine. mersi domnule! dar am gasit acuma o aripa de ETZ si vreau sa o iau pe aia. oricum mersi mult de tot pentru oferta! si scuze ca am raspuns doar acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 cumpar si eu piston de voshod cota 2 in stare buna, pentru modelul intr-o evacuare. dau la schimb daca se poate un piston de voshod cota 1 nou nout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veli_cu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 A-si dori si eu un releu incarcare de 6 v pentru o Jawa 1960 ,daca are cineva pe acasa contra cost .0722941907 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Damn! si eu caut unu' Salutare! Am postat la "Coltul reconditionistilor" modul in care mi-am rezolvat eu problema scaunului de atas. Poate iti este de folos. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 salutare , cine are sa imi dea si mie un capac de pe partea cu ambreiajul pentru o mobra care sa aiba filetul unde se regzeaza vitezele(la acele suruburi ) bun? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 mersi domnule! dar am gasit acuma o aripa de ETZ si vreau sa o iau pe aia. oricum mersi mult de tot pentru oferta! si scuze ca am raspuns doar acum Salut.Cu placere,nu este nici o problema si eu intru foarte rar.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 (editat) salut,sper sa nu fiu indiscret sau sa supar pe cineva dp aici ca sunt foarte multumit de acest forum in care sunt numai oameni cu bun simt, rugamintea mea e poate aveti careva o motoreta, nu conteaza modelul , care va incomodeaza sau a ti vrea sa o dati la fiare vechi, as dorio eu, asta kiar dk este si fara acte , am sa o folosesc ptr o reconditionare cu tatal meu, de bani nu dispun dar as fi cu totul recunoscator ptr gestul vostru.multumesc ptr intelegere si ptr atentia acordata covintelor mele. Editat Martie 6, 2010 de nosferatum18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Salutare, caut si eu un cauciuc pentru o jawa de 175. Cauciucul poate fi nou sau sh bun , marimea de la 2,75- 3,5 / 16 Daca se gaseste pot fi gasit la mail si mess : master_alexut@yahoo.com Toate cele bune. Mesaj completat Salutare, caut si eu un cauciuc pentru o jawa de 175. Cauciucul poate fi nou sau sh bun , marimea de la 2,75- 3,5 / 16 Daca se gaseste pot fi gasit la mail si mess : master_alexut@yahoo.com Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos124 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) Buna ziua, caut si eu niste piese pentru un Simson S51, respectiv: - carburator - bloc de lumini - semnalizari laterale As fi extrem de recunoscator daca as reusi sa le gasesc . Ma puteti contacta pe id de mess: dragospostelnicu . Multumesc. Editat Martie 7, 2010 de dragos124 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Caut sa cumpar un cauciuc 3.50X16 nu vreau nou, sa fie si sh, dar bun. Imi trebuie pentru spate. Si caut ceva mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Caut sa cumpar un cauciuc 3.50X16 nu vreau nou, sa fie si sh, dar bun. Imi trebuie pentru spate. Si caut ceva mai ieftin Apropos de cauciucuri SH, este un particular in Iasi care aduce cauciucuri moto de toate tipurile si dimensiunile. pretul lor variaza intr 100-150-180 lei. In cazul in care sunteti interesati am sa caut nr lor de tel. Tot in Iasi este un mag. Moto-velo care are piese noi pt comuniste incepand de la Mobra pana la Dnepra. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Apropos de cauciucuri SH, este un particular in Iasi care aduce cauciucuri moto de toate tipurile si dimensiunile. pretul lor variaza intr 100-150-180 lei. In cazul in care sunteti interesati am sa caut nr lor de tel. Tot in Iasi este un mag. Moto-velo care are piese noi pt comuniste incepand de la Mobra pana la Dnepra. Numa bine. Nu imi permit sa dau asa mult pe un cauciuc... Si despre acel magazin, poate afli nr de tel ca sunt interesat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Apropos de cauciucuri SH, este un particular in Iasi care aduce cauciucuri moto de toate tipurile si dimensiunile. pretul lor variaza intr 100-150-180 lei. In cazul in care sunteti interesati am sa caut nr lor de tel. Tot in Iasi este un mag. Moto-velo care are piese noi pt comuniste incepand de la Mobra pana la Dnepra. Numa bine. Suna prea bine ce zici tu acolo...banuiesc ca piese pentru mz 125 rt nu au .Pai pune si tu numarul de tel de la magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Apropos de cauciucuri SH, este un particular in Iasi care aduce cauciucuri moto de toate tipurile si dimensiunile. pretul lor variaza intr 100-150-180 lei. In cazul in care sunteti interesati am sa caut nr lor de tel. Tot in Iasi este un mag. Moto-velo care are piese noi pt comuniste incepand de la Mobra pana la Dnepra. Numa bine. Ar fi minunat sa ne dai nr de tel de la magazinul acela cu piese de comuniste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 caut capace ornament ce o fi alea (st-dr) care ascunde sistemul de carburatie la IJ 56.poze mai jos. si lampa stop-pozitie tot de IJ 56.dati PM va rog inca tot caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 imi pare rau dar nu am reusit sa intru acolo unde am fiarele...au schimbat lacatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate