free-rider Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Probabilitatea de accident din propria experienta: La 20.000 km, un accident f. usor ( punerea jos, deteriorare oglinda,sgariere) La 80.000 km un accident serios ( motocicleta se duce zeci de m, oase rupte, dar te refaci in 2-3 luni)( in nici un caz lovire frontala) Precizia creste odata cu cresterea nr de km parcursi si cu frecventa folosirii. Eu merg zilnic in anotimpul uscat iar de parcurs am sute de mii de km. Datele altor motociclisti ar permite stabilirea unor valori medii. Nu cred ca este relevant faptul ca daca ai Km esti invincibil in fata unui accident Poti sa ai o zi sau 50 ani experienta si daca un idiot trece pe rosu si te loveste lateral sau zeci de mii de alte situatii in care nu ai timp nici sa clipesti ,azungi statistica.Pilotajul nu se invata in ani ci in ore iar regulile de circulatie trebuiesc respectate .Mai intervine soarta in care cred de cind o tipa mi-a spus ce o sa fac in urmatoarele 3 zile si culmea ,asa a fost inclusiv ce o sa fac peste 3-4 ore care s-a adeverit cu toate ca am incercat sa pacalesc prezicerea ea s-a intimplat intocmai.Daca suntem sortiti sa se intimple ceva nu cred ca mai are asa mare importanta nr de Km .Pilotajul este bun pentru a creste increderea in mine si regulile de circulatie pentru a nu fi eu raspunzator iar ce ramane este soarta Trebuie sa avem grija ce-si doresc prietenii pentru ca bogatia unuia inseamna saracia celuilalt.Noi schimbam soarta celorlalti si ei pe a noastra ca asa lucreaza universul cind cineva cistiga altul pierde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Asta am intalnit-o pe youtube acum cateva clipe . In slapi si fara protectii , dar stie sa-i dea gaz . Apoi auzi la stiri ca nu se asigura soferii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 IMAG0092.jpgIMAG0099.jpg Sa evitam asta!!!!!!!! Ia dati-va cu parerea... Mereu trebuie sa iei in calcul faptul ca e posibil ca din spatele tau sa vina un sofer neatent sau cu viteza prea mare pentru a frana intre timp ce tu astepti la intersectie/semafor/trece pietoni . Era mentionat si in cateva carti despre motociclism ,cel mai bine sa opresti pe marginea benzii (nu pe mijloc) astfel incat daca vine cu viteza din spate sa te poata evita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Am dat şi eu de un filmuleţ cu o evitare incredibilă: http://4riders.ro/motorcycle-videos/faze-tari-motociclete/crash/horror-pe-motocicleta-idiot-pe-contrasens-si-unul-dintre-noi-pe-viraj Am rămas O.o la cât de rapid a reacţionat tipul şi a ridicat motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Ce ziceti de niste scurte intalniri in care sa invatati franare si evitare catd o ora in fiecare weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 unde? cand? ca sincer as veni si eu. tot timpul invatam cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Va strangeti macar 5 si stabilim pentru sambata in functie de ce vreti sa invatati stabilim si locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Ce ziceti de niste scurte intalniri in care sa invatati franare si evitare catd o ora in fiecare weekend De admirat gestul tau, eu as veni si as mai aduce si un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 De admirat dar nu vezi ca la postat la accidente se calca in picioare dar sa vina sa ii invete cineva ceva ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 De admirat dar nu vezi ca la postat la accidente se calca in picioare dar sa vina sa ii invete cineva ceva ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Stabileste o locatie si o ora pentru sambata si vedem cata lume se strange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Va strangeti macar 5 si stabilim pentru sambata in functie de ce vreti sa invatati stabilim si locatia Propun sa facem un Google doc astfel incat sa ne organizam mai usor si sa nu spamam threadurile. Ceva de genul https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjZj7j0qCxmTdGdPUDd1Q0pxMGdqVC1zR1lFRjJoZVE&usp=sharing In exemplul asta am pus 2 zile de weekend 8:00-20:00 sau ce interval stabileste OveR. Se ia intervalul orar in care se suprapun cat mai multi "cursanti" dornici sa invete cum sa isi salveze pielea si aia e, ne vedem la AMCKART sau whatever. Cand se aduna minim X participanti luam legatura intre noi sa confirmam intalnirea, locul, ce vrem sa exersam, etc si asta este. Cum vi se pare? Editat Aprilie 18, 2013 de kaiten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Pentru bucureșteni joia viitoare se ține un prim curs teoretic - http://motoincepatori.ro/club/cursuri-teoretice-moto-intrarea-libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Da deci saptamana asta am timp liber miercuri plec ca am etapa . Asa ca hotarativa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail.dobrescu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 salut, vreau si eu sa particip sambata? se mai tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Da deci saptamana asta am timp liber miercuri plec ca am etapa . Asa ca hotarativa ... Si eu sunt interesat, se poate sambata dupa-amiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebaa Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Salut. Si eu as dori sa vin sambata dupa-amiaza. Sunt din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 salutare, ma bag si eu sambata daca ne strangem.. de preferat inainte/dupa marsul de la 13:00. Daca nu, oricand are timp colegul nostru...eventual seara cand termina lumea serviciul Anul trecut am fost singur in parcare la Ikea si am facut franari si cerculete pana au inceput sa ma doara picioarele. Ajuta foarte mult, pt ca inveti sa dozezi frana, mai inhibi instinctul de a te arunca pe maneta de frana in situatii de urgenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 OT (nu m-am putut abtine): TALENTUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebaa Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Până la urmă, cum facem mâine? Editat Aprilie 26, 2013 de sebaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea84 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Acum am vazut postul. Ma inscriu si eu pe lista pentru data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 salutare eu acum m-am intors de la etapa deci daca sunt doritori poate aranjam ceva sambata sau duminica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail.dobrescu Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 doritori sunt cu siguranta dar sambata si duminica sunt sarbatorile, lumea pleaca sau are treaba.. poate reusim ceva saptamana urmatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate