dezu_ro Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Bucuresti, Pitesti, Rm.-Valcea, Horezu, Petrosani, Hunedoara! Si acolo intrebi cum dracu ajungi la Vama Veche! Tare asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Bucuresti, Pitesti, Rm.-Valcea, Horezu, Petrosani, Hunedoara! Si acolo intrebi cum dracu ajungi la Vama Veche! Foarte tareee si pana pe 1 Mai ajungem noi si la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Sta careva pana pe 4-5-6 mai in vama? Ca ajung si eu .. O iei pe jos, apostolorum ,ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 poate plec si eu azi cu motoru.....sa vad cand ajung sper sa va gasesc pe acolo nu am fost niciodata in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 presupun ca pe traseul asta o ia toata lumea, nu? (ma refer la cei care vin din Bucuresti) vama.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 care stie unde e chirana......popasul.........imediat ce treceti de tandarei as vrea sa stiu cam pe la cat ajungeti acolo sa fiu si eu acolo cu juma de ora inainte ca din braila multi merg dar nici unu nu vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 5 ore ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 heyyyyyy rules vama veche....vin si io dar cu masina ,daca e cineva din br sau gl si vrea sa mearga la vama sa sune la 0745075114..plecarea maine ora 11 .ceao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 eh, si tu, dezule... E cu setarile default soft-ul. Vezi atasamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 eh, si tu, dezule... E cu setarile default soft-ul. Vezi atasamentul. Man, bag si eu un cort la conserva ta ?? Dau o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Da, dar mai mult nu am cum, ca suntem 5 in masina si nu am portbagaj sus pe ea. Diseara pe la 10 voi fi la Ursu la bar. De acolo plec direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Hai mah chiar nu mai ie nici un ciomoticlist care vrea sa plece cu ciomoticleta in seara asta ?? ce dreaq ... plec singur ? as merge cu legionaru' da ala are NOS pa masina si ma face ... si io ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) care stie unde e chirana......popasul.........imediat ce treceti de tandarei as vrea sa stiu cam pe la cat ajungeti acolo sa fiu si eu acolo cu juma de ora inainte ca din braila multi merg dar nici unu nu vine Merg si din braila si din galati, nu foarte multi dar mergem si o sa fie suuper Noi plecam sambata de dimineata sa ajungem pe la pranz Editat Aprilie 27, 2007 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
texx #insane Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 vin si eu in vama .... cu trenul ... cu cortul .... si fata .... motoru e inca o "fata morgana" pt mine ... trist ... foarte trist ...I'm just a dreamer ... P.S. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 presupun ca pe traseul asta o ia toata lumea, nu? (ma refer la cei care vin din Bucuresti) vama.pdf Brother, ala e traseul vechi, care se folosea inainte sa apara Autostrada Soarelui (A2). Unii probabil ca vor merge si pe traseul ala, dar majoritatea vor trece prin Salajan (Nicolae Grigorescu), Macaralei, Ozana, Fabrica de Medicamente, Liceul nr. 19 (RATB) si.... Autostrada Soarelui. De acolo se merge intins pana la Cernavoda, ca am inteles ca pana la Cernavoda ar fi data in folosinta autostrada.... Se poate si pe Branesti - Lehliu cum zici tu, dar stiu ca de regula e drumul prost. Mai degraba as opta pentru Urziceni - Slobozia - Constanta, daca nu as vrea pe autostrada. E drumul beton! Dar prefer autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Merg si din braila si din galati, nu foarte multi dar mergem si o sa fie suuper Noi plecam sambata de dimineata sa ajungem pe la pranz danutzaaa esti superba (atat cat se vede) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) a mai ramas careva in Bucuresti ? mai pleaca cineva in dupa amiaza asta ? daca doriti sa creeam o "celula de criza" sa organizam o plecare in aceasta dupa amiaza nu ezitati sa ma contactati la 0746045609 (chiar si beep) Editat Aprilie 28, 2007 de hot_wheel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romeolr Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 a mai ramas careva in Bucuresti ? mai pleaca cineva in dupa amiaza asta ? daca doriti sa creeam o "celula de criza" sa organizam o plecare in aceasta dupa amiaza nu ezitati sa ma contactati la 0746045609 (chiar si beep) Salutare!Eu sunt Romeo din Ploiesti,si as vrea sa stiu unde ne putem intalni cu totii la Vama Veche sau mai exact cand?Exista un loc de intalnire,un bar ceva?Sa stiu si eu unde voi veni cu alti "colegi" de breasla!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Fost, distrat, plictisit, intors, acu la munca... A fost frumos, soare si tot ce trebuie. Pozne or sa fie puse. Sper ca cei care au ramas nu au fost prinsi de ploaia ce se anunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Fost, distrat, plictisit, intors, acu la munca... A fost frumos, soare si tot ce trebuie. Pozne or sa fie puse. Sper ca cei care au ramas nu au fost prinsi de ploaia ce se anunta. M-a prins pe mine la intoarcere,pe la Drajna o furtuna cu niste rafale de vant puternice .Si acum ma mai dor genuchii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Idem !!! Am prins ploaie vreo 2,5 ore...."murat" bine de tot,cu tot cu geaca de goretex...Manusile si azi mai sunt ude...de ghete nu mai zic! Oricum,a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 super a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 A fost super ... bai da a fost o ceata la mare ... ce n'am vazut .... probabil ca d'aia ma doare capu' si acum ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) I-am vazut pe daci acolo. Multe motociclete. A mea nu, ca-i inca in atelier Fu demential Editat Mai 1, 2007 de ahonen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Salutare frumos la mare..............pacat de gasca lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate