kandrei Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 la iesire din pasajul muncii catre iancului <intrarea in stadionul national> acum 10 minute era o honda repsol imprastiata rau, adidasi,cioburi, plastice, sange peste tot...cred ca a fost accident cu taximetrist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 multumim. cine era pe motocicleta? cum se simte? macar ce nr avea motocicleta ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzs Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) S-a intamplat acum cateva minute, motociclistul a fost dus de salvare la Spitalul Pantelimon. Fotografii in cateva minute pe www.fotoblog.ro Pentru restul de fotografii dati un mesaj. Gabi PS fotografii de la accident: motorcycle accident fotografii de atmosfera, soferi, politisti, gura casca sau cat de misto e in romania sa fii pe 2 roti:D Details from the Motorcycle Accident… pentru fotografii mai tehnice.. urme de franare.. chestii imprastiate pe strada.. da mesaj pe www.fotoblog.ro sa ti le trimit pe mail. Editat Mai 1, 2007 de tzs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kandrei Postat Mai 1, 2007 Autor Share Postat Mai 1, 2007 (editat) multumim. cine era pe motocicleta? cum se simte? macar ce nr avea motocicleta ....... tu cum crezi ca se simte din moment ce nu avea decat casca, iar adidasii erau la vreo 50 metri de accident? l-a luat salvare....nu stiu numarul nu l-am vazut. motocicleta pe la ora 15:20 er ala spalatorie pe la auchan...garantat e aceeasi motocicleta<ca imi stirca in multe nopti somnul>. Editat Mai 1, 2007 de kandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 tu cum crezi ca se simte din moment ce nu avea decat casca, iar adidasii erau la vreo 50 metri de accident? l-a luat salvare....nu stiu numarul nu l-am vazut. motocicleta pe la ora 15:20 er ala spalatorie pe la auchan...garantat e aceeasi motocicleta<ca imi stirca in multe nopti somnul>. am impresia ca te bucuri .....inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzzeeettt80 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 daca mai ai si alte poze mai baga si tu aICI ca din alea nu se vede mai nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VWP Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Salutare. Am trecut pe langa accident si m-am oprit sa vad daca a patit ceva motociclistul. Mi-am permis sa postez, neavand moto, caci am prieteni buni care sunt motociclisti. Din ce-am auzit de la oamenii care statea acolo e ca nu a patit nimic motociclistul, dar am ajuns pe la sfarsit deci nu sunt sigur de acuratetea relatarilor. Cred ca s-a mai deschis un post tot pe aceeasi tema in care se spuna ca respectivul motociclist nu e tocmai OK... Scuzati calitatea pozelor. Numai bine, asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Cred ca vorbiti de acest accident /index.php?...c=96512&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 iti strica somnu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzs Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) zzzeeettt80, o fotografie cu latura de 400 pixeli e sufiecient de mare ca sa vezi. nu am fotografii cu nr de motor / masina sau alte chestii care pot creea probleme. gabi daca mai ai si alte poze mai baga si tu aICI ca din alea nu se vede mai nimic Editat Mai 1, 2007 de tzs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 dar nr masinii? b-16-mpi cumva? pe celalalt topic sunt mai multe date. zic ca asta trebe inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 tu cum crezi ca se simte din moment ce nu avea decat casca, iar adidasii erau la vreo 50 metri de accident? l-a luat salvare....nu stiu numarul nu l-am vazut. motocicleta pe la ora 15:20 er ala spalatorie pe la auchan...garantat e aceeasi motocicleta<ca imi stirca in multe nopti somnul>. Eu văd o cască în pozele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) tu cum crezi ca se simte din moment ce nu avea decat casca, iar adidasii erau la vreo 50 metri de accident? l-a luat salvare....nu stiu numarul nu l-am vazut. motocicleta pe la ora 15:20 er ala spalatorie pe la auchan...garantat e aceeasi motocicleta<ca imi stirca in multe nopti somnul>. Tipule ce ar fi sa lasi atiudinea asta de conservar si sa raspunzi cat mai putin ironic data viitoare,pentru ca somnul tau sa fie cat mai lin pe viitor.Poti sa vorbesti frumos pt ca omul te-a intrebat frumos,altfel de ce ai mai deschis topicul? Editat Mai 1, 2007 de gianni_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 e un prieten de al meu motociclistul,din fericire nu are rani foarte grave,din ce am inteles are ceva la umar.recuperare rapida.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Bine macar ca e baiatu ok, dar cum s-a intamplat nu stie nimeni. De unde venea moto, de unde masina.... ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 e un prieten de al meu motociclistul,din fericire nu are rani foarte grave,din ce am inteles are ceva la umar.recuperare rapida.! daca e un prieten de al tau, nu stii si cum s-a intamplat toata "aventura" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LETSOC Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) scz ca ma bag daca sunteti interesati de nr motorului este AG 70 HAI (cred, daca va uitati bine o sa gasiti in pozele puse de tzs) Editat Mai 1, 2007 de LETSOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 boul ala cu masina a vrut sa intoarca,sa se indrepte spre vacaresti.a iesit de pe o strada dinspre stadion,si era obligatoriu la dreapta,dar el totusi a decis sa faca stanga,sa forteze o intoarcere..noroc ca avea motociclistul casco si ca e cat de cat intreg.isi revine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 e cumva tipul care ii cam da in goarna si pe "ciruitul" : Liviu Rebreanu - Camil Ressu - Nicolae Grigorescu ? Daca el e, atunci il stiu pe tip din vedere, ne-am intalnit pe la un stop odata, dar nu am retinut numarul, insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 pana la urma avea casca sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Avea casca...de fapt casca l-a salvat ....Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikejusthim Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Motociclistul e deocamdata ok,are clavicula rupta,idiotu' i-a iesit in fata si el a incercat sa-l ocoleasca prin spate dar ala' a oprit si n-a mai putul sa-l evite...avea vreo 60 la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 cica n-au mai gasit casca dupa accident..CARE AI FURAT-O? POPONARILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 "e cumva tipul care ii cam da in goarna si pe "ciruitul" : Liviu Rebreanu - Camil Ressu - Nicolae Grigorescu ? Daca el e, atunci il stiu pe tip ............" Numai frustrati..nu esti in masura sa constati daca ''ii da in goarna '' sunt altii abilitati ...desigur daca sunt in acea zona cand se intampla asta...esti invidios? risca si tu ....sau abtine-te de la comentarii ironice si rautacioase...salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 @M.I.5: frate, vad ca tu esti frustratul. Unde ai vazut tu comentarii "ironice si rautacioase" din partea lui Survolaj? Get a life! Daca esti prieten cu el asta nu inseamna ca toti il condamna acuma. Mai citeste dracu inca o data si inca o data si inca o data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate