Fury Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Poi haide mai "fratii" mei chopperisti sa stabilim un loc frumos de intalneală...eu propun rondul de la intrarea in Stadionul National din Str. Maior Coravu...e umbra , mai e si un mic magazin cu de toate , loc destul , gagici frumoase...sau alte propuneri in alte părți ? I'm in... propun duminica pe seara, la 5.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 I'm in... propun duminica pe seara, la 5.. Subscriu... dac-o fi sa iasa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Subscriu... dac-o fi sa iasa ceva. La fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 La fel. eu pe 5 sunt cu conserva in concediu, de fapt pana pe 15 august, oricum daca va iese... distractie placuta va urez, si la fel ca DSar, pentru viitoarele intalniri, eu vin neconditionat oriunde daca e in Bucale :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Sambata dimineata la orele 10:00 plecare la Cheile Gradistei - Fundata...tura de o zi...pe inserate eu vreau sa fiu in Bucuresti...acolo la Fundata este un fel de Poiana Brasov...fff misto...chopperistilor va astept cu drag...hai sa vedem cati ne strangem la o plimbarica scurta de o zi... 0731.80.55.88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
**klauss** Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Pana la urma zice cineva data ora loc sa stie toata lumea ( care este ea si din sect.5) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Pai duminica (03/08/2012) la ora 5 la rondul din fata National Arena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Pai duminica (03/08/2012) la ora 5 la rondul din fata National Arena cred ca ai vrut sa spui 5.08.2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Maine nu iese nimeni la o tura?.....munte,aer curat,temperarura mai ok decat in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Eu lucrez maine, deci sar peste tura. Dar pe viitor, daca nu muncesc si nu sunt plecat in alte parti... asta inseamna prin septembrie cred... da, m-ar interesa o tura de genul ala. Am fost de curand la Moeciu de sus, drumul spre fundata parea prost, dar stiu zona, e frumoasa. Si au reparat anu trecut drumul Bran-Rucar, in general e bun acum, asa ca se poate merge la dus pe Valea Prahovei si la intors pe Campulung. Dar sfatul meu e sa n-o luati pe Targoviste, bucata Campulung-Targoviste e in mare parte varza. Pana atunci, trec si eu duminica pe la stadionul national, sa ne cunoastem, sa ne comparam si laudam mobrele, si poate sa facem ceva planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Maine nu iese nimeni la o tura?.....munte,aer curat,temperarura mai ok decat in Bucuresti? Eu as putea sa vin. Zi un loc de intalnire sau lasa un tel pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Salut! Eu sunt super-incepator, am motorul de 2 saptamani, dar cu speranta ca nu o va fie rusine cu mine, vin si eu la intalnirea de la stadion maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Confirm si eu. Pan' la urma cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Confirm si eu. Pan' la urma cati suntem? Pai cred ca vreo 4 cu tot cu noi doi. Ne vedem acolo la 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Muaaa! La 5 sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Asa mai oameni buni...in sfarsit miscam si noi ceva...maine de la orele 17:00 intrarea din Maior Coravu - Arena Nationala - rond......ne cunoastem , bem o bere si punem motoretismul la cale....asadar hai sa vedem cati suntem 1. Valentino1 aka Vali - Honda Shadow 750 - 0731.80.55.88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 ... bem o bere ... Piei Satana. Bem un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Piei Satana. Bem un suc Sau un ceai...ala de hamei merge fix la casa sufletului pe caldurile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Asa mai baieti...vedeti ca se poate...pentru cine credea ca spiritul chopperistic de Bucuresti a murit , astazi ne-am strans cateva motorete in rond la Arena Nationala...baieti valabili cu motoare frumoase...eu am plecat mai devreme...sorry Poate iesiti si in weekend-uri afara din Bucuresti....se vede asa de misto cand plecam mai multe choppere la drum.... Paladin nu promit dar poate te insotesc si eu la Sibiu saptamana viitoare.... Dragos te sun maine si discutam despre problema discutata in rond.... Mi-a parut bine de cunostinta si hai sa iesim la plimbari scurte in cursul saptamanii in Bucuresti.....si la excursii de 100-200 km in weekend-uri.... 0731.80.55.88 - Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu, lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper că pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 (editat) Mi-a parut bine de cunostinta si hai sa iesim la plimbari scurte in cursul saptamanii in Bucuresti.....si la excursii de 100-200 km in weekend-uri.... 0731.80.55.88 - Vali pai hai pentru cei interesati Unde: Slanic Prahova Cand: Sambata 18 august Loc de intalnire: de stabilit - Ora: in jur de 8:00 Editat August 15, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 pai hai pentru cei interesati Unde: Slanic Prahova Cand: Sambata 18 august Loc de intalnire: Agip Intersectie Colentina cu Sos. Fundeni (langa avion) Ora: 9:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 pai hai pentru cei interesati Unde: Slanic Prahova Cand: Sambata 18 august Loc de intalnire: de stabilit - Ora: in jur de 8:00 Vine baiatu'...dar nu de la 8...e prea devreme pt mine...hai sa ne vedem la 9:00-9:15 in benzinaria Agip de la intrarea in aeroportul Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Vine baiatu'...dar nu de la 8...e prea devreme pt mine...hai sa ne vedem la 9:00-9:15 in benzinaria Agip de la intrarea in aeroportul Otopeni S-a stabilit deja (vezi mai sus) ora 9:00 benzinarie Agip intersectia Colentina cu Fundeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate