SaK Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Buna, eu sunt SaK (Irina) si mai jos e fata mea. Dupa ce o sa ma mai indeletnicesc si eu cu ale motociclismului sper sa ne vedem. Editat Iunie 6, 2009 de SaK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Buna, eu sunt SaK (Irina) si mai jos e fata mea. Dupa ce o sa ma mai indeletnicesc si eu cu ale motociclismului sper sa ne vedem. salutare, am si eu o fata ca a ta si o calaresc de zor; vezi ca la sectiunea chopper/cruiser e un topic dedicat EN 500 in caz ca ai intrebari legate de acest model; si sa ne vedem pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Salutare! Aveti cumva idee de o spalatorie unde imi pot duce si eu motorul si sa stau linistit ca nu o sa am probleme cu el? Adica sa fie oamenii atenti sa nu bage jetul prin toate contactele si sa faca si treaba buna...Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Bun venit SaK (Irina) sa te bucuri de frumoasa ta si sa ai parte de multi km. fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Salutare! Aveti cumva idee de o spalatorie unde imi pot duce si eu motorul si sa stau linistit ca nu o sa am probleme cu el? Adica sa fie oamenii atenti sa nu bage jetul prin toate contactele si sa faca si treaba buna...Mersi mult Poti incerca aici : www.washsolution.ro , eu mi-am spalat motorul la ei si am fost foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Salutare! Aveti cumva idee de o spalatorie unde imi pot duce si eu motorul si sa stau linistit ca nu o sa am probleme cu el? Adica sa fie oamenii atenti sa nu bage jetul prin toate contactele si sa faca si treaba buna...Mersi mult /index.php?showtopic=359929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Buna, eu sunt SaK (Irina) si mai jos e fata mea. Dupa ce o sa ma mai indeletnicesc si eu cu ale motociclismului sper sa ne vedem. Welcome Irina, felicitari pt achizitie si sa te vedem la drum sanatoasa si voioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Multumesc mult pt raspunsuri! As mai avea o rugaminte totusi, daca aveti idee de unde pot sa cumpar niste piele prelucrata, pt ca vreau sa imi fac un tool-bag, celalat decedand din motive de batranete....Mersi mult inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 inca unu; intruder vs 400 ( cumparat de la cria_p ). va salut pe toti cu respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Multumesc mult pt raspunsuri! As mai avea o rugaminte totusi, daca aveti idee de unde pot sa cumpar niste piele prelucrata, pt ca vreau sa imi fac un tool-bag, celalat decedand din motive de batranete....Mersi mult inca o data. vezi aici /index.php?...t&p=1819045 sau in targ la vitan /index.php?...t&p=1846730 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 vine cineva in Vama Veche in seara asta? Suntem 2 chopperisti pana acum...plecare din Titan in jurul orei 19. 0766718613 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flernst Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Vand sau schimb cu motor mai mic(diferenta ca am nevoie de bani): Kawasaki Vulcan clasic 1500, 17000 mile(adus din SUA),nerulat in tara ,in stare foarte buna 5200Euro 0745111842 - Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 salutare..aveti idee de unde as putea sa cumpar/fac rost contracost de o camera pt roata spate (130/80-15)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Vand Honda Shadow Spirit 2007 http://www.motorcycle-usa.com/121/887/Moto...0-1st-Ride.aspx http://www.bikez.com/pictures/browse.php?b...76&pageno=2 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_sha...750_dc_2007.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Kawasaki Vulcan, 10 ani, experienta 35.000 km, caut chopperist serios contra sumei de 3.800 euro Detalii gasiti in semnatura lu stapanu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 DE VANZARE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 SALUTARE... Sunt Tony ..mai sunt de actualitate intalnirile voastre ?? Ma gandeam sa vin si eu ...pe VT_600 -ul meu..... In ce locatie se mai tine ? tot la Cina ...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 SALUTARE... Sunt Tony ..mai sunt de actualitate intalnirile voastre ?? Ma gandeam sa vin si eu ...pe VT_600 -ul meu..... In ce locatie se mai tine ? tot la Cina ...?? Poate baietii sunt mai activi !! /index.php?...294&st=2505 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Buna seara, Pentru cei care vor sa-si "rupa" putin din timpul lor, ii rog sa arunge un ochi aici: http://2wheelseye.blogspot.com/2010/07/in-...ta-printre.html Este un proiect ce cuprinde o tura, singura, in jurul Europei, singura, urmata de o expozitie de fotografie. Am scris aici: /index.php?showtopic=554786 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tripwired Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Multumesc mult pt raspunsuri! As mai avea o rugaminte totusi, daca aveti idee de unde pot sa cumpar niste piele prelucrata, pt ca vreau sa imi fac un tool-bag, celalat decedand din motive de batranete....Mersi mult inca o data. Am eu un toolbag nou-nout, nefolosit. Il dau la 1 milion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Am eu un toolbag nou-nout, nefolosit. Il dau la 1 milion. Crezi ca nu si-a facut/luat pana acum? Anuntul este din iunie 2009... Baga niste detalii cu al tau, poate intereseaza pe altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate