Cily Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Fotografii facute la Restaurantul "LA SEDIU" cu ocazia aniversarii zilei de nastere a lui Dragos. http://dl.transfer.ro/Aniversare_Dragos-transfer_ro-10dec-8ec739.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Dariane, cand se mai iau veste in bulk, sa-mi zici si mie ca vreau si io una. Da altfel nu e graba, ca pana in martie-aprilie degeaba mi-o iau, si cu banii sunt pa minus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Bravo Cily...misto poze...sa-l mai inveti pe ala mic sa faca si el poze ca tine...te declar fotograful oficial al Grupului... Altfel,care se baga la un patinaj in Bucuresti saptamana asta ???...ca e cam timpul patinelor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Eu ma bag la patinaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Bravo Cily...misto poze...sa-l mai inveti pe ala mic sa faca si el poze ca tine...te declar fotograful oficial al Grupului... Altfel,care se baga la un patinaj in Bucuresti saptamana asta ???...ca e cam timpul patinelor !!! Si io!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Pai sa patinam atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Darian, aziam facut tranferul ... cum am vb. Primesti banii direct in cont, am facut plata electronic din BT. Bafta si sa vina "vestili" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 OK. Azi,mi-a venit din America,tabloul de sigurantze,pt. GS.E pt. moto,universal. Înlocuiesc sãrãcia aia cu sigurantze cilindrice,din sticlã,a la anii '80...Am o rugãminte: are careva imprimantã,sã-i pun pe capac, etichete scrise frumos ? Contra cost,bine-nteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Asta da Biker Chick : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Posted Yesterday, 10:30 PM Asta da Biker Chick : Asta nu are nevoie de frana, ii dai numai gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) OK. Azi,mi-a venit din America,tabloul de sigurantze,pt. GS.E pt. moto,universal. Înlocuiesc sãrãcia aia cu sigurantze cilindrice,din sticlã,a la anii '80...Am o rugãminte: are careva imprimantã,sã-i pun pe capac, etichete scrise frumos ? Contra cost,bine-nteles. da-mi pe mail ce vrei sa printezi... daca vrei pe hartie normala. pe din aia lucioasa nu pot.. skija80@gmail.com Editat Decembrie 11, 2012 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Mersi,@skija,ti-am trimis mail,cu detaliile. Sefu' Road Captain...Modelul ãsta-ti satisface dorintzele...?! http://www.ebay.com/itm/Mens-Black-Leather-Motorcycle-Biker-Urban-Style-Vest-/121018836340?pt=US_CSA_MC_Vests&var=&hash=item1c2d48e574 O singurã problemã...Costã aproape 200 $... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Nu mah Uriasule...se pare ca o sa imi iau din Ro...cei de la motoaccesorii au ceea ce vreau eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Sã vã mai arãt un model de vestã...E mai tehno...Are si buzunar în spate,pt. protectie Costã cam 135 $,cu transport,cu tot... Mãi Vali,de ce vrei tu sã dai o grãmadà de bani în plus,doar cã e cu-nchizãtorile alea...?! Am vãzut c-aveau prinderi din alea,metalice,si la Louis.Îti iei o vestà din asta,cu 2 rânduri de conchos-uri,si le-nlocuim cu închizãtori ...Eu zic cà iesi mult mai ieftin...Am cãutat acuma,si le-am si gãsit.3 euro/buc.: http://www.louis.de/_202aa8b280e7ecdf4b5da76b1611979df6/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10001370 Editat Decembrie 11, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Exact asta vroiam eu sa fac de la bun inceput! Cred ca trei inchizatori din alea sunt suficiente. hai 4 de la XL in sus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Bai, deci nu mai rezist...o sa intru in depresie fara motor azi am vrut sa ies la o tura dar mi-am amintit ca am gumele de pe vremea dinozaurilor. plus ca era si asfaltul inca ud. Nici in zilele urmatoare nu sea nunta vreme buna. Propun sa ne facem club de Snowmobile ...,,Snowmobilistii de la rond" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Daca tot a adus vorba Darian de xelement vedeti ca au reduceri...mari...daca aveti de gand sa organizati vre-un pachet da-ti de stire pen'ca m-as baga si eu la una-alta http://www.leatherup.com/c/Mens-Leather-Vests/start_1/2/148.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Bai, deci nu mai rezist...o sa intru in depresie fara motor yeahh...tell me about it....eu nu mai stiu cum e sa te dai de la sfarsitul lui octombrie....si stau si ma uit la filmulete pe youtube cu motoare....hai cu primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 ce primavara bai derbedeilor?? puneti mana si munciti ca d-aia e tzara asta unde e... ca stati sa va gaditi iarna la motoare si vara la fomei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 ce primavara bai derbedeilor?? puneti mana si munciti ca d-aia e tzara asta unde e... ca stati sa va gaditi iarna la motoare si vara la fomei... Neah, la femei ma gandesc mereu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Neah, la femei ma gandesc mereu... da...tin si eu de coliva la treaba asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Daca tot a adus vorba Darian de xelement vedeti ca au reduceri...mari...daca aveti de gand sa organizati vre-un pachet da-ti de stire pen'ca m-as baga si eu la una-alta http://www.leatherup.com/c/Mens-Leather-Vests/start_1/2/148.html Mama mama, misto si ieftine. Ma bag si eu la o achizitie en-gros daca se mai hotaraste cineva. Veste, geci, de toate pentru inima chopperistului. Mama mama, misto si ieftine. Ma bag si eu la o achizitie en-gros daca se mai hotaraste cineva. Veste, geci, de toate pentru inima chopperistului. Aoleu, transportul e 151 de dolari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 bai ciocaristilor...maine vreti sa ne vedem in CV sau mergem pe patinoar ?...Sau mergem intai in CV mancam un gyros si dupa aia mergem in Cismigiu la patinaj si un vin fiert ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 bai ciocaristilor...maine vreti sa ne vedem in CV sau mergem pe patinoar ?...Sau mergem intai in CV mancam un gyros si dupa aia mergem in Cismigiu la patinaj si un vin fiert ? Numai la mancare va ganditi , Hai ca daca va bagati la un vin fiert in Cismigiu, ma alatur si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_codita Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 bai numai sa ziceti sa-mi iau patinele de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate