valentino1 Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Ne vedem joi 15.08 la orele 18:30 la Rond...va astept domnilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Am fost la rond pe la 18.30 nici urma de mociclist .....teapa era meci (de unde sa stiu?, nu sunt microbist).Pe la 18.40 am plecat spre Polivalenta.....pustiu si acolo . Vad ca pe forum s-a dat cu prafuri,nu se mai posteaza nici o informatie , cum se facea de mult.................ce vremuri . Macar mi-am facut plimbarea de seara. trebuia sa mai stai un pic...eu am ajuns pe la 18.45...si intre timp mai erau ajunse inca 2 motoare...am stat pana la 20.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Am cautat peste tot un gratar pentru spate, ceva pe care sa pot pune un cort la drum lung, am gasit chestia asta la 120? pe ebay.de, dar cand a ajuns, am observat k e imposibil de montat pe kawa EN 500. I'll doreste cineva pentru un chopper? Nu sunt sigur pentru ce model este, dar pot veni sa il probez oriunde in bucuresti. Pretul, acelasi cu care l-am luat, doar k e disponibil imediat, nu trebuie sa asteptati 2 sapt ca sa il puteti monta. Mi-e mila de el sa I'll tai, sau sa tai celelalte accesorii cromate pentru a-l monta. E un pret rezonabil si nu vreau decat sa imi recuperez banii dati aiurea pe el. Multumesc. Pt relatii, va rog mail p retarfrenu@gmail.com. Multumesc si sper sa nu fi deranjat pe nimeni offtopicul. Editat August 27, 2013 de retarfrenu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Unde-s chopperistii din BUC? aruncati un ochi aici sa vedeti pe unde sunt chopperistii http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Cultura/Stiri/INEDIT+Lansare+de+film+promovare+pe+motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Sambata, 09.11, in centrul vechi, in Club Fire, va asteptam cu drag sa mai petrecem inca o data inaintea hibernarii, Chopper Academy inchide sezonul in flacari cu o tombola caritabila pentru Mihnea, un micut cu probleme deosebite, concursuri cu premii oferite de sponsorii nostrii, muzica buna si multa distractie. Mai multe detalii aici : /index.php?/topic/703912-chopper-academy-end-of-season-party/ si pe Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Salutare domnilor...ceva actiune pe aici ?...sau o lasam pt plimbarile de primavara-vara-toamna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Sal'tare.Asteptam vremea frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Daca mai tine vremea asa,in 2 saptamani dam drumul la calutzi pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 salutare, Au inceput intalnirile saptamanale,( joia) de la rond ?.Sau de cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) salutare, Au inceput intalnirile saptamanale,( joia) de la rond ?.Sau de cand ? Joia viitoare nu cred ca ne vedem la rond. Suntem ocupati cu organizarea paradei si a petrecerii de deschidere de sezon, care va avea loc peste o saptamana (Sambata 12.04.2014). Asteptam toti chopperistii din Bucuresti alaturi de noi! Mai multe detalii aici: /index.php?/topic/710516-deschidere-sezon-motor-slowriders/ si aici: https://www.facebook.com/events/706848179376157/ Editat Aprilie 4, 2014 de dan_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Chopperistii de la Rond, adunarea, gata, a inceput sezonul. Joia ne vedem la rond... (Maior Coravu). Editat Aprilie 28, 2014 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Numele meu este Catalin si am un Vulcan de 1500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Joi cica ploua... si mai e si 1 mai, cica sfintii bere si gratar O sa va fac si eu o vizita intr-o joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Salut Catalin, Salut Geo va asteptam cand doriti... Daca nu ploua tare sau e meci pe Lia Manoliu, CHOPPERISTII DE LA ROND sunt acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmc Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Hi Slowriders Vreo iesire scurta maine, duminica, 4mai? Aveti ceva in plan? M-as putea alatura cu un Vulcan? In alta ordine de idei, cum ramane cu intalnirea de joi? Tot la rond la 18:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Salut, maine e intalnirea saptamanala la rond, da. de pe la 18.00 se aduna lumea.. Vorbim maine de iesirile din weekend. Te poti alatura, normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmc Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Aaa Salut, maine e intalnirea saptamanala la rond, da. de pe la 18.00 se aduna lumea.. Vorbim maine de iesirile din weekend. Te poti alatura, normal! Aaaaa... nu sunt joia asta in tara- incerc sa ajung saptamana viitoare. Dar daca aveti un gand pentru weekend-ul asta- ready to come Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Daca se pleaca undeva anuntam aici sau pe FB https://www.facebook.com/SlowridersRomaniaOfficial https://www.facebook.com/events/1417113908561134/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horia BMW Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Salut, Mi-ar face placere sa vin si eu deseara. Sper sa nu ploua si sa ne vedem la rond ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 ne vedem! PS: eu vin cu Loganu. Amanta am parasit-o in service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Eu abia la 18 ies de la serviciu si nici nu sunt cu motorul, ceea ce presupune sa ajung acasa si abia dupa aceea sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Trec si eu diseara (sper sa nu ploua) Unde e mai exact rondul asta? Scuze, dar mi-a scapat locatia si 124 pagini nu am de gand sa le citesc acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Pe Maior Coravu, la intrarea in stadion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Merci Stiu unde e, o sa trec si eu diseara, macar pt 30-40 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate