Sari la conținut

frigider

Super Membru
  • Număr conținut

    9.903
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    comuna cu metrou
  • Carnet moto din
    2009
  • Club
    0 = + ∞

Vizitatori Recenți Profil

5.609 citiri profil

frigider's Achievements

  1. A avut și ghinion cu steag galben în penult tur. Dar asa se int când stai pana în ultimele 2 ture.
  2. click bait penal. Pecco a zis ca un jurnalist spaniol a zis ca Peco nu-l vrea pe MM - la asta a zis ca e bullcarp. asta a zis-o. clasic peco, face ce face si iese cartonul la suprafata (e ca aia cu moto de client sa aiba acolo +0.3 macar. sa fie sportul mai safe ) spuneti voi, fani sau nu - astea-s declaratii de campion de carton sau nu? nomal ca lucreaza bine cu Enea, ca merge mai bine decat el. e clar ca la imagine MM ar aduce multa expuenre etc. deci poate vor merge cu el. nu e ca si cum daca nu e la uzina ducati MM se retrage. tot va fi adversarul lor. nu zic rau astia de la digi. cand se schimba regulile in 27 o sa fie o resetare. atunci vrei sa-l ai pe MM in echipa. ok inca 3 ani, nu stim daca MM va mai fi competitiv. dar ideea e buna. Peco pe moto noua se poate zbate masiv.
  3. cred ca Basti e mentionat doar asa, sa nu fie jignit dar merge mai slab decat JM si MM. altfel zis JM si MM cam dau cox. JM a aratat in trecut ca merge bine cam mereu. de vazut MM ce va face, trebuie sa arate ca e sus, sa iasa pe podium in toate 6 evenimentele si poate e al lui locul la uzina. *e podium pe bune , f aproape de cei din fata si e podium la 5-10-20 sec de castigator - nu podium din asta.
  4. deja se bat destul de multi. *maj pe ducati. stie cineva, Vin cum merge pe aici, mai incurca pretendentii la titlu? *pe la le mans vroiam sa zic, fiind topic de general.
  5. Ajuta mult uzina. Nu mai e mut. Unii spun ca 8 campionate ar fi cea mai bogata istorie. Alții spun ca a stat 3 ani pe bara. *Istorie nu e un cuvânt potrivit. Poate istoric.
  6. cam da, pana nu vine declaratia oficiala totul e in aer.
  7. Și JLO a fost la cuțite cu rossi. Grea decizie frate. Totuși JM e tânăr și da full Cox MM are istorie de accidentare nașpa Merge la conservare etc. Dar a arătat ca da și el full cox când e de dat.. Ca imagine e no contest. Mie nu prea mi pasă unde merge. Sa ia camp cu moto sh sa le arate la bajeti cum se da cox intre semafoare.
  8. nu mai e deloc mult, nici macar o luna. sunt socat. . bine zici. pacat sa ramana JM somer. ma tem pentru binele colegului care il dorea neaparat pe JM la uzina in locul lui Basti. nu trebuie lasat singur in ziua cand se face anuntul, nici 2-3 zile dupa.
  9. ce ciudat, pramac in ochii mei era echipa care pana la moarte ar fi ramas pe ducati
  10. nu te entuziasma, vremea se schimba ca o b********
  11. nu stie nimeni, multi il dadeau ramas la onda. nu mai e mult. uzina nu se grabeste, au campionul lor semnat pe multi ani si multi bani. pilotul "2" care posibil sa fie "1" nu e inca semnat.
×
×
  • Creează nouă...