solo Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 (editat) am plecat la intalnirea de la cincis /index.php?showtopic=80345 cu o parte din gasca Seth...si nu m am mai putut oprii...pozele vorbesc de la sine de la hunedoara la bucuresti cu demostene si cristina....la mare frumos si cald.. ...dar pana cand...pana la roman de acolo zapada si viscol cat incape ....: 150km de mers cu lantzuri pe roata....pacat ca am fost singur sa ma bucur de distractie acest tur al romaniei il dedic tuturor motociclistilor care dintr un motiv sau altul acum tzin pasul cu noi pe 3 rotzi (sa nu uitam ca trebuie sa i ajutam sa le acordam sprijinul nostru) Editat Februarie 25, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Felicitari! Stiam oricum ca nu esti cu toate mintile prin cap! Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 (editat) de la atata frig mi a cam ingetzat mintea februarie:lol: trebuia sa zic GERAR poze din buc si mare..(am plecat pe autostrada cernavoda...m am intors pe la harsova) dupa care a urmat partea mai grea ...drumul spre casa buc urziceni...adjud roman...auuu. ....bucovina Editat Februarie 25, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 (editat) ica ceva poze...dupa care bag si filmuletze daca merge:D multumesc la oamenii care m au ajutat sa pun lantzurile...si la omul cu magazinul lui mixt cu de toate...(cuie sarma patent...lantz pufuleti bomboane) ultima poza e singura tranta cand am plecat din crasma spre casa la 300m ca un tantalau am cazut filmuletze cu demostene si cu mine.... am uitat sa zic viteza maxima cu lantzuri...pe zapada... 100km/h pe_zapada_bun.WMV Editat Februarie 26, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 complet nesanatosi... bravo! chiar ai reusit sa mergi cu lanturile alea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Inca o poza din Parang: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Zupar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Bravo Solo! Felicitari! In primul rand ma bucur ca ia ajuns cu bine. In rest nu mai am cuvinte...BRAVO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 de mult ma gandeam la lantzuri pentru motor.. dar vad ca ati pus in aplicare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 numi vine a crede ca se poate mere cu lanturi la moto asa nu ati avut probleme cu politia ca pe zapada e obligatoriu,dar ma gandesc ce o fi zis pol de va vazut cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 ce vrei.....e roacher satanist.... .... felicitari.... frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 numi vine a crede ca se poate mere cu lanturi la moto asa nu ati avut probleme cu politia ca pe zapada e obligatoriu,dar ma gandesc ce o fi zis pol de va vazut cu ele am trecut pe langa echipaje de politie ...faceau niste ochi mari...erau cam socatzi...si pana se gandeau ei...eu eram trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 am trecut pe langa echipaje de politie ...faceau niste ochi mari...erau cam socatzi...si pana se gandeau ei...eu eram trecut da cum se auzea..? presupun ca sunau mortal lanturile alea... O sa experimentez si eu ... la iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
musulmanu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Nu ti-a rupt nici o spita lanturile? Super,bravos,la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 bine ca nu a fost frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Un pic de nebunie dar si mai mult curaj. BRAVO. Esti super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 da cum se auzea..? presupun ca sunau mortal lanturile alea... O sa experimentez si eu ... la iarna. lantzurile daca le strangi bine nu se aud ...nu zornaie dar se auzea toba arrow .....acuma e iarna Nu ti-a rupt nici o spita lanturile? Super,bravos,la mai multe. spitzele nu sunt din plastelina...lantzul e din material slab...spitzele sunt otzelite nici o sansa sa buleasca roata... bine ca nu a fost frig... -16 ..hmm nu prea frig viscol lateral ce sa mai zic.....ai vazut cum a inghetzat apa de pe drum pe aripa fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Felicitari, esti mare. Putini cei care s-ar incumeta la asa ceva si si mai putin cei care ar duce-o pana la capat. Ati dat clasa multor motoristi de tastatura... si aici din pacate ma includ si pe mine. Bravo inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Giz, coane... Suuuuuuuuper ! Felicitari la toti ! @Solo : Un lucru e sigur - tu chiar o sa ai ce povesti la nepoti ! Viceversa - ei vor fi mandri de tacnitul de al batran care a facut turul tarii cu motorul iarna. Numa` topicuri beton pe aici in ultima vreme. Continuati, va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 f tare! felicitari...cand vad foto astea simt cum mi se invarte un cutit in rana facuta de lipsa actelor la drujba mea . felicitari inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roth af1 Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 de acord ...solo e nebun... dar nebunul care imi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 toata stima si tot respectul sa o ti tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Solo te iubim! Ai pus punctu' pe m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 super tare calatoria asta a ta, e de apreciat ca ai mai avut si forta sa faci si poze, nu ti-au inghetat mainile?, nu a inghetat aparatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate