ionut73 Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Salutare prieteni, Oamenii aia inimosi de la OffRoadRomania (cei care au facut concursul de la Buzau si TAT-ul) inchid sezonul cu ultima cursa de off road la Campulung Muscel. Deci, care aveti toate oasele in ordine , trageti o geaca mai groasa sau o bluza pe sub geaca si fugiti la distractie. Toate detaliile le gasiti aici http://www.offroadromania.com . In mare, aceeasi poveste ca la Buzau: - 2 clase la moto - open si extrem - o clasa la ATV - echipe de cate 2 - minim un GPS Garmin de echipa (se navigheaza pe track de GPS) Daca imi merge bine cu piciorul vin si eu spectator - sa nu scap berea si caterinca de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 gume cu cuie e voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 Frumoooos. Ne bagam. Cam cum e pe la Campulung - piatra sau noroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2007 Frumoooos. Ne bagam. Cam cum e pe la Campulung - piatra sau noroi? zona e destul de inalta si daca urci putin esti spre munte. Nu e ca Buzau, insa poti sa prinzi si aici noroaie nasoale. Nu cred ca noroiul o sa fie problema. Liviu, sigur te lasa cu cuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Caut partener pentru Moto Open. Ne auzim pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 pentru noi astia mai incepatori nu s-o putea sa ne dam asa, doar pt distractie? adica sa netinem si noi de astia mai MARI, cu toate ca n-avem moto prea stralucite si gps? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rgr Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Se accepta doar GPS-uri GARMIN. ce prostie mai este si asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 Se accepta doar GPS-uri GARMIN. ce prostie mai este si asta? Pe la alte curse la care ai fost cu ce GPS te-ai dat? Daca vrei neaparat sa mergi si ai altfel de GPS, vorbim cu baietii si se rezolva cumva. In practica este imposibil sa fii gata sa incarci un track pe orice fel de GPS (complicat dpvd soft). Si cum 99% din enduristi folosesc Garmin, organizatorii prefera sa nu-si bata capul. Inclusiv cei de la RedBUll. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Nu va m-ai scandalizati! Am eu rezolvarea. GARMIN Legend CX color cu card si-l poate permite oricine...5mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Nu va m-ai scandalizati! Am eu rezolvarea. GARMIN Legend CX color cu card si-l poate permite oricine...5mil unde-l gasesti la pretul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 unde-l gasesti la pretul asta? gps gratis ultimul tip (numai pt rgr): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 gps gratis ultimul tip (numai pt rgr): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 gps gratis ultimul tip (numai pt rgr): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 unde-l gasesti la pretul asta? La mine, doar am zis ca "am eu rezolvarea". Bei ktmbaiatbatrin de aia n-ai instalat RoAD-ul, il pastrai pt gps-ul din poza? vezi ca-ti tre' cablu special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 de unde gasesc si eu gps garmin? dati un link sau ceva sunt foarte interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Caut partener pentru Moto Open. Ne auzim pe PM. Inca de actualitate Tel 0740 412 962 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 de unde gasesc si eu gps garmin? dati un link sau ceva sunt foarte interesat Dealer Garmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Am prins un zvon. Se poate sa fie obligatoriu, la aceasta cursa, sa fie inmatriculate motoarele? Daca da..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Inca de actualitate Tel 0740 412 962 gata am rezolvat. Ne vedem al start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 gata am rezolvat. Ne vedem al start Open ori extrem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Open, cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Open ori extrem? Open sezonu asta, la anu om vedea. Veniti si voi galbenilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 Open, cu mine Thomas, ai intrat in randul oamenilor sanatosi? Cu ce te dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Yamaha TT250R in perfecta stare. Sunt sponsorizat la aceasta cursa, nu am putut sa am pretentii iar daca sunt rezultate bune poate si pe viitor sa ne vedem mai des . P.S. Abia am ajuns acasa dupa ce am pregatit-o impreuna cu Nicu' Profesoru', MacLeod precum si alti colegi de la munca de jur imprejur .Maine zi de teste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 Yamaha TT250R in perfecta stare. Sunt sponsorizat la aceasta cursa, nu am putut sa am pretentii iar daca sunt rezultate bune poate si pe viitor sa ne vedem mai des . P.S. Abia am ajuns acasa dupa ce am pregatit-o impreuna cu Nicu' Profesoru', MacLeod precum si alti colegi de la munca de jur imprejur .Maine zi de teste. E clar. Nu mai ai nici o sansa de scapare. Welcome to enduro! Doar sa ai cauciucuri bune, ca in rest motorul ala te duce peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate