Blackrider Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 La ce intruniri intentionati sa mergeti vara asta??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Pai sa vedem......Mai stie cineva vreo intalnire privata de fitzoshi? Ce intrebare pui si tu? Suna aiurea rau. Trebuia sa intrebi " La care din intalniri, din pacate, nu o sa ne vedem, pentru ca ........", si aici veneau motivele, dar alea serioase rau, ca sa te credem. Pai eu sper sa nu as vrea sa lipsesc la nici una, dar din pacate, din cauza ca lucrez pe mare, si la noi nu pot sa iau repede vaporul sa dau o fuga la mal, sa ma urc pe motor si sa ma intorc la timp sa intru la program, cred ca o sa ratez cateva. De exemplu, pentru intalnirea de la Ploiesti pe care o organizam noi, si la care nu pot sa lipsesc, va trebui sa "imi rup un picior" (Doamne fereste!!!) in acte, ca sa pot sa imi iau medical, sa strau acasa, sa vin la intalnire. Si cum in corpul uman sunt destule oase, poate o sa mai "rup" niste oase sa pot veni si la restul de intalniri. Sa nu te prind ca lipsesti la Ploiesti ca vreau sa bem o bere impreuna, ai inteles?!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Ploiesti, Sibiu, Brasov (daca se mai tine, daca nu, ma duc la Bacau), Bucuresti. In cazul in care beneficiez de mai mult timp liber poate aparea Timisoara(Trust M.C.) si altele unde se strang choppere de obicei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Pai Sibiu, Odorhei, Gheorgheni, Timisoara(Trust MC), cred ca aici sunt in egenral cele mai multe choppere. La Sibiu sper sa fie cele mai multe(e mai spre centrul tarii, deci mai usor de ajuns aclo pt toata lumea!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Sibiu, Brasov, Bacau, Gheorgheni si desigur Ploiesti. PS: Daca nu veniti cu chopperele la Ploiesti, am sa va blestem sa vi se scurteze furcile si ghidoanele, sa vi se inalte seile si sa vi se mute comenzile inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Sibiu, Brasov, Bacau, Gheorgheni si desigur Ploiesti. PS: Daca nu veniti cu chopperele la Ploiesti, am sa va blestem sa vi se scurteze furcile si ghidoanele, sa vi se inalte seile si sa vi se mute comenzile inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 1 mai, Ploiesti, Sibiu, Iasi , Odorhei, Bucuresti...astea sigur Daca imi mai permit, poate si altele. Eu mi-as dori sa merg la toate, dar din pacate timpul si banii sunt resurse limitate Daca aveti un post de "mergator la intruniri" , ma angajez pe loc si promit sa ajung la toate ,ba chiar sa mai fac si altele noi in weekendurile libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 la cit ai multe...fara ftzoshi! incepind cu Ploiestiu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 1 Mai (e posibil daca nu plooo) Ploiesti Constanta Snagov Desi la cate intruniri neoficiale de weekend se organizeaza in gasca ... merg degeaba la intruniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Timisoara (Trust MC & Road Patrol), probabil Cluj, Sibiu... shi in rest, mai vad... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 8-10 TARGU SECUIESC (organizator Free Frog's MC) 15-17 GHEORGIENI - (organizator Blues Riders M.C.) 29-31 SIBIU - (organizator Crazy Bike MC) am nevoie de telefoanele de contact ai memrilor organizatori al acestor 3 intilniri cei care stiu sa vorbeasca engleza astept detalii...va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Blues Riders MC Telefon: 0040 - 266 - 364.032; 0040 - 740 - 210.001 E-mail: gyalog@n-soft.net; motorosbige@europe.com Cu engleza nu stiu cum stau.. si nici ei: FREE FROG'S RIDERS - Telefon: +40 744 859291 Sper sa fie corecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 ok mersi de telefoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Bani de benzina si timp liber sa fie... probabil cu Lupu',cu BD-ul,pe-unde or merge si ei...Ca restul gastii cu care mai ieseam au tradat,au trecut la naked-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 la vreo 2sau3 intalniri prin GERMA la 2 prin UNGARIA si 3sau 4 pirn ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 asta mi-asi dori anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 1Mai, Ploiesti,Brasov (daca va fi ceva) Sibiu si Bucuresti. Astea sunt pe lista sigur. Mai departe mai vedem. ar mai fi multe dar nu stiu daca pot sa ajung, din diverse motive.. deja enumerate de axa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 nu cred ca o sa apuc sa imi implinesc si visul sa imi fac un chopper pana atunci.. ..poate la anul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 1 mai ploiesti cluj ?brasov? bacau constanta iasi si alea de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 la vreo 2sau3 intalniri prin GERMAla 2 prin UNGARIA si 3sau 4 pirn ROMANIA GIM merita sa mergi la DEVILS in ungaria la budapesta acum la sfirsitul lunii uite linkul....au un mare tirg de piese de schimb..de HARLEY DAVIDSON si multe altele la preturi foarte bune.... uitativa pe linkul asta /index.php?showtopic=17311 va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 1 MAI (MARE) !!?? depinde de vreme PLOIESTI BRASOV (daca nu e anulata) BACAU CONSTANTA TG SECUIESC GHEORGHENI SIBIU IASI ODORHEI BUCURESTI si o iesire mai mare in care sa cuprind 2 intruniri... in jur la 2500-3000km si pe celelate in functie de bani....sa ne vedem cu bine la toate !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Oreste, la tururile alea doua ma bag si eu daca nu sunt pe mare, pentru ca anu' trecut nu am reusit sa vin si ma oftic rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate