Titiluka Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Din lipsa de inspiratie (probabil) deschid topicul asta. Mi-am dat seama ca pe putine dintre voi va "cunosc" dupa cum aratati. Putine aveti poza la profil. Poze,poze....... T. ps: m-am lovit de "problema" asta in vara cand am cunoscut-o pe Reli; a trebuit sa dam 10 tel si 5 mesaje ca se ne identificam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Titiluka am vazut ca ai poza la profil dar daca tot ai deschis topicul trebuia sa bagi una si aici Nah ca incep eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Titiluka poza ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Si io p'aici Ar fi frumos sa ne intalnim si sa impreuna.... Oricum am inteles ca voi va cam cunoasteti....as vrea si eu sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2005 Asta e cea mai recenta poza a mea (de ieri); eu sunt cea cu ochelari iar cea din stanga mea e Iris (pe net); asa o cunasteti si pe ea. T. ps: stiu ca unora li se pare aiurea topicul asta, dar eu sunt sigura ca asa ne putem recunoaste mai usor atunci cand ne intalnim. (apropo, cand?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 (editat) Iaca si eu... cu amendamentul ca, din cand in cand, mai sufar cate un "update" de culoare sau coafura Editat Noiembrie 13, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 iata-ma si pe mine scuzati seriozitatea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 (editat) Si eu. Otar mi-a facut placere sa te cunosc, sper sa ne mai vedem. Editat Noiembrie 14, 2005 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Katy , trebuia sa o prezintzi si pe Smara GT' (pe forum ) care e langa tine in ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 (editat) Si eu... Plus o poza mai...de "nunta" Editat Noiembrie 14, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Doar cateva fara motor din pacate. Pe motor la profil Sper sa ne cunoastem in felul asta, pt ca am impresia ca am trecut pe langa multi mai ales asta vara in vama si n-am stiut care cum e...Asa ca vara viitoare nu mai scapati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Haotika, o reprezinti pe Smara? Cred ca pe Smara o stie deja toata lume, e pictorita motociclista din Tg Mures, o dragalasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Cred ca pe Smara o stie deja toata lume, e pictorita motociclista din Tg Mures, o dragalasa. Corect! Dar e nu o stiam inainte sa o cunosc pe Smara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Nu o reprezint...dar si Titiluka a prezentat-o pe Iris ca era langa ea. Mi s-a parut corect...in fine , fiecare face ce vrea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Si eu. Otar mi-a facut placere sa te cunosc, sper sa ne mai vedem. Si mie Kali...mi-a parut bine sa te cunosc...iti trimit un Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Si eu, si eu, si eu... (si eu parazit pe motoarele prietenilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Si mie Kali...mi-a parut bine sa te cunosc...iti trimit un Kali/Katy problems... problems... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Iaca si eu... cu amendamentul ca, din cand in cand, mai sufar cate un "update" de culoare sau coafura Tzi-ai schimbat catzelu"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderstorm Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 (editat) Uite-ma si pe mine! P.S.:Am ffffoarte multe poze si cu motoare si fare dar.... "cineva" mi-a umblat cu ele si nu le mai gasesc. Editat Noiembrie 16, 2005 de Thunderstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Uite-ma si pe mine! P.S.:Am ffffoarte multe poze si cu motoare si fare dar.... "cineva" mi-a umblat cu ele si nu le mai gasesc. E f buna asta oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Uite-ma si pe mine! P.S.:Am ffffoarte multe poze si cu motoare si fare dar.... "cineva" mi-a umblat cu ele si nu le mai gasesc. Esti foarte draguta! Toate fetele sunt foarte dragute si totodata infioratoare .... adica te ia cu fiori..adica....sunt emotionat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 16, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2005 mai fetelor, puneti si starea civila (in semnatura eventual), sau spuneti clar: available sau not available, sa nu se mai oboseasca oamenii degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 in orice caz,sunt fete foarte frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Mi-ar fi placut ca in topicul asta sa nu vad alte reply-uri, nici macar din partea fetelor (dak nu erau cu poze ) . Pentru vrajeli "vazui poza, ma indrogastii da tini", iegzista Y!IM si PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate