mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Am pe acasă niÂşte bocate negre, mărimea 42, înalte, bune-la cea dreaptă e puțin boțit vârful. Eu le-am luat din târg pe neprobate Âşi-mi sunt mari, aÂşa că dacă le vrea cineva să-mi dea de Âştire. Prefer să le dau unui chopperist din BucureÂşti sau localități pe aproape(care să nu cârmească din nas că nu sunt noi), deoarece din cauza programului de la serviciu nu ajung în timp util la poÂşta-coletărie. Sunt gratis. Tel.0747406817, mihai_prd@yahoo.com sau p.m. Ca idee cum or fi arătat noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 pentru ROBYCHOPPER.....propun sa facem un topic permanent,unde sa postam donatiile/oferte speciale etc pe care le face fiecare,pt chopperishtii de aici de pe forum..... eu dau gratis o pereche de pantaloni de piele intoarsa,maro inchis,marime 33-34,destul de purtati,dar nu sunt rupti.......... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 nici vorba de publicitate,va rog sa postati ce aveti de daruit,legat de choppere/life stile.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Perfect de acord. Luni fac curat in garaj. Spuneti-i lui robychopper sa le puna sus la sticky. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 ok sa rezolvat superba ideea voastra respectele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 Cizmele au mers la un chopperist în BucureÂşti. Dacă nu reuÂşesc să mai dau jos ceva kile mai repede, cred că am Âşi niÂşte perechi de pantaloni de piele. . Cât despre publicitate, cine face asemenea gesturi în scopuri publicitare, personal cred că este un mare dobitoc--cu asta am spus totul. Nu cred că cei din grupul chopperiÂştilor ar face aÂşa ceva, se poate analiza că fiecare user care a oferit ceva, a "donat" în mod benevol, încercând astfel să-i ajute pe alții motocicliÂşti. Atât am de spus cu privire la acest gen de acțiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 eu dau gratis o pereche de pantaloni de piele intoarsa,maro inchis,marime 33-34,destul de purtati,dar nu sunt rupti.......... B. NU uitati de ce va ofera blackrider SPER CA acest topic sa continue ....si sigur este foarte bine venit pt multi dintre chopperisti si nu numai va salut inca o data cu RESPECTE roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 un rezervor lacrima fara buson si robinet ovidiulukas@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 un rezervor lacrima fara buson si robinet ovidiulukas@yahoo.com Crezi ca ar merge pe Virago? Ai o poza cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiuluka Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 e de pe ceva nipru,daca vrei hai maine si-l vezi.nu cred ca vrei de aste dar pot sa-ti gasesc ceva.0745364119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 TOATE RESPECTELE MELE! Sper din tot sufletul sa si reziste topicu tot inaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Pentru cine are nevoie, donez si eu un scaun triunghiular de ala de ij, cred(se vede ceva in poza, dar e acoperit cu zapada) si un releu de incarcare de Dnepr, nou-nout, nefolosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 eu am un releu romanesc pe Nipru...daca acela comunist prisoseste,nu as zice nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 cadru de ij fara bascula,fara acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 vas ruga frumos cei ce mai postati pe aici,puneti si un nr de telefon eventual si locatia asa va fii mai bine pt cei ce sunt interesati cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 cadru de ij fara bascula,fara acte galati,0747503609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Pentru cine are nevoie, donez si eu un scaun triunghiular de ala de ij, cred(se vede ceva in poza, dar e acoperit cu zapada) si un releu de incarcare de Dnepr, nou-nout, nefolosit. Scaunul deja e promis...peimul sosit, primul servit.... Daca iti trebuie releul...lasa-mi un mesaj cu adresa, si al tau va fi Ar mai fi rezervorul de MZ 125 din imagine, daca sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Vreau eu rezervorul de MZ RT 125!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Vreau eu rezervorul de MZ RT 125!! trimite un PM omului si va intelegeti voi salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 (editat) Scaunul deja e promis...peimul sosit, primul servit.... Daca iti trebuie releul...lasa-mi un mesaj cu adresa, si al tau va fi Ar mai fi rezervorul de MZ 125 din imagine, daca sunt doritori Rezervorul va ajunge la Oradea . Mai am de dat un pereche de protectii de lant pentru ij, daca trebuie cuiva (sunt noi-noute) Decat sa se invecheasca la mine in garaj, prefer sa se bucure cineva de ele. Ma cheama Mihai, si am nr de tel 0746682368 , Suceava Editat Ianuarie 19, 2006 de biker_1977 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 As vrea sa "donez" un custom paint pe un rezervor unui chopperist care isi doreste f mult dar nu isi permite insa eu nu va cunosc asa ca daca faceti voi alegerea ,cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 As vrea sa "donez" un custom paint pe un rezervor unui chopperist care isi doreste f mult dar nu isi permite insa eu nu va cunosc asa ca daca faceti voi alegerea ,cu cea mai mare placere. hmmm, nu pot sa zic ca nu mi-as permite in totalitate...ar fi incorect din partea mea...dar, pot indrazni sa solicit un custom paint la reducere... please...numai un portret micut pe rezervor.....de 150 euri. ce zici....s-ar putea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 As vrea sa "donez" un custom paint pe un rezervor unui chopperist care isi doreste f mult dar nu isi permite insa eu nu va cunosc asa ca daca faceti voi alegerea ,cu cea mai mare placere. Jos cu palaria domn'le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 (editat) As vrea sa "donez" un custom paint pe un rezervor unui chopperist care isi doreste f mult dar nu isi permite insa eu nu va cunosc asa ca daca faceti voi alegerea ,cu cea mai mare placere. oameni minunati la Baia Mare,sa vedeti si comunitatea "VW Kafer Baia Mare" ,am facut de curind revelionul Broscarilor ,impreuna,de fapt organizat de ei...una dintre cele mai faine petreceri la care am luat parte...multumesc si pe aceasta cale,si tie Koffa pt.gestul superb....cum spunea cineva mai sus,"Jos cu palaria!" Editat Ianuarie 21, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 o roata de ij nichelata ( cred ca pe 18")si un rezervor de mz ts 175 nichelat. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate