solo Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 (editat) ceva poze de pe aici mai speciale xj de 1200 modificat .harley din fibra de sticla bmw cu rezervor de 43 de litrii si operatiunea coarda la parau din pacate aparatul meu este stricat si nu am reusit sa fac poze multe Editat Mai 28, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 (editat) vreme cat de cat buna, motoare multe stripteuse urate )multa bautura. din pacate si un accident...persoana din spate nasu rupt si cel din fatza picioarele rupte din cate am auzit nu avea carnet) sper ca toti sa fii ajuns bine acasa ....si sa nu i fii plouat atat de tare salutare axa cu scame ..arata pozele surorii tale sa se zgarie:P multumesc Editat Mai 28, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zadanny Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Si yo cu cateva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Iar v-ati facut de cap pe-acolo Da stati voi linistiti ca si mie mi-a venit Vulcanu Bine ca ati prins vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Dintre cei care ati fost la intalnire la cluj , va rog sa puneti pozele de la concursurile organizate si filmarile ( ca am vazut ca se filma la greu) mai ales de proba cu butoaiele si trasu funiei !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 hai baieti, hai cu poze, ca eu nu am avut aparatul la mine sa vada lumea ce bine ne-am distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 hai baieti, hai cu poze, ca eu nu am avut aparatul la mine sa vada lumea ce bine ne-am distrat Intr-adevar ne-am distrat ! mai putin in momentele cand am ramas fara frana pe fata ! Noroc ca mi-au dat scule lor : un baiat din oradea si emppu (andrei din sibiu) si cel cu iju (nush cum il cheama ) , iar lichid de frana un singur om avea din tot campusu !! In cele din urma am rezolvat frana !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salutare mai oameni. Abia mi-am revenit dupa intoarcerea "glorioasa" pe ploaie...inca ma dor toate alea ,deh, 500 km nu-s chiar jucarie sub forma de muratura Dar a meritat ! Multumesc clujenilor pentru primire , baieti de nota 10, ne-am distrat fain Cand am facut acasa recensamantul la poze, nu am iesit foarte bine...se vede treaba ca am fost ocupat Totusi intre cele ratate, prajite si cele in ceata, mai sunt cateva "peisaje". Data vitoare imi iau iar FED-ul rusesc, se pare ca nu ma impac deloc cu "dijitalnii aparatcik" "Unii" s-au gandit ca ar fi bine sa spele motoarele : Drept urmare Mr Solo avea cel mai curat motor la plecare Poze de colectie, in ultima vreme rar il mai vedeti pe Nitescu pe 2 "oo". Se ducea sa-si salveze conserva naufragiata prin apropiere : Personal, am menajat vacosenia din dotare de diverse activitati care , in combinatie cu ar fi dus la Poate am imbatranit? Am plimbat-o totusi pana la locul de concurs. Nu ma intrebati mai mult, ca daca nu ma laud inseamna ca am pierdut Noroc cu nevasta care a spalat rusinea familiei, campioana absoluta la skandemberg Per total, un w-e reusit, pozele nu prind nici pe departe atmosfera... S-am incalecat pe o sha... pe data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 am si eu vreo 100 poze dar abia cand ajung in bacau o sa am cum sa le descarca si sa le pun, adik pe la vreo miercuri- joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 sorcer!!!!!!!! eu ti-am dat sculele ))) sper ca ai ajuns cu bine pana acasa si ai ramas CU frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Ms mult pt scule !! Dupa ce am aerisit si bagat lichid de frana nu am mai avut probleme !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 dupa 400 si ceva de km, plus inca cativa de rataceala prin noapte am reusit sa ajung la Valea Ierii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) mai "luminat de soare" nu m-a plouat deloc, nici la dus nici la intors Editat Mai 29, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 cateva poze si de la mine Mai baga poze cu bruneta de pe Kawa negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Mai baga poze cu bruneta de pe Kawa negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Sa traiesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Poze sa fie. PS: Povestea, in topicul lui pisi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Janel,faine poze,da' de ce apar doar femei in pozele tale?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Sora nu se zgarie pe ochi ca a petrecut un weekend placut la Breaza! Si ce sa imi para rau ca te-am ratat pe tine balacind fara mila bunatate de dominator Imi pare rau ca nu m-am intalnit cu prietenii din Cluj sa ne asezam la "un cico" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Un drum lung pe care daca nu il savurezi cu pauze dese risca sa devina anost...! In general misto..mai putin micii care se intindeau ca un cauciuc si aveau gust nedefinit si berea exagerat de scumpa...! In ceea ce priveste striptisul eu stiu o treaba ..ca daca esti sleampa ca femeie nu incepi sa faci striptease...dar..poate ca au fost ieftine totusi...... Cit despre rest... multa ploaie la intoarcere..si vreo 10 ore de condus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andra311 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 andrei_c mai pune te rog poze de la concursu cu butoaiele (mai ales cu fzr-u portocaliu -pe care sunt eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 inca niste poze de la mine.as avea o rugaminte,cei care au filmulete sa pe puna si ei pe forum,daca se poate (sorcer eu numa atat am de la concurs ,) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate