Blackrider Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 well,eu tocmai mi-am cumparat un Shovelhead FXEF de 1340cc,cu kick&electric o sa va povestesc mai incolo despre el. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 well,eu tocmai mi-am cumparat un Shovelhead FX de 1340cc,cu kick&electric. mi-e unul nu-mi plac modelele noi. o sa va povestesc mai incolo despre el. Kawa Dan-succes! B. poti sa spui un pretz? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 7000euro. am reusit asta in 8 ani...ufff. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 well,eu tocmai mi-am cumparat un Shovelhead FX de 1340cc,cu kick&electric. mi-e unul nu-mi plac modelele noi. o sa va povestesc mai incolo despre el. Kawa Dan-succes! B. e o mare realizare man sa-l stapanesti sanatos si cu putine probleme felicitarile mele zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 well,eu tocmai mi-am cumparat un Shovelhead FX de 1340cc,cu kick&electric. mi-e unul nu-mi plac modelele noi. o sa va povestesc mai incolo despre el. Kawa Dan-succes! B. Have a long, wide road, Man!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Bravo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 well,eu tocmai mi-am cumparat un Shovelhead FX de 1340cc,cu kick&electric. mi-e unul nu-mi plac modelele noi. o sa va povestesc mai incolo despre el. Kawa Dan-succes! B. bravo mah, din ce an ii? ala ii flh putzin modificat nu? daca ai nevoie de manual sa imi spui ca itzi pot trimite scanuri de pe al meu, al meu ii flh din '78 dar manualul acopera mai multzi ani mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 kata,multam,cred ca o sa-mi trebuiasca....probabil ca o sa-mi cumpar un manual complet. al meu e FX din 1980( e facut din bucati,so...). B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Felicitari Blackule shi la multzi km! Frumoasa bestia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 Multumesc baieti! cand o sa am motorul in curte o sa fac mai multe poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 sa-l calareshti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 sa-ți traisca multi ani sub kur. Imi dau seama cat esti de fericit. E belea (da semnalele din ghidon nu-mi plac). Off-topic:demeveule, cum dracu ai bre 7000 de posturi. tu trebuie sa primesti premiul ala anual al moto.ro:userul anului 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 10x. pai in prima faza o sa ma dau asa cu el.....pe urma o sa-l mai modific pe ici pe colo( o sa-i pun ghidon larg). B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Black S-ati traiasca, e superba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Blackrider Blackrider sa-l stapanesti si calaresti sanatos cati ani vrei tu !!! Multumesc, sa-mi ajute Dumnezeu caci de la 5 ani visez HD.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Congrats man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 felicitari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Ma bucur atunci cind vad ca cineva isi indeplineste visul!Si ma bucur ca sunt tot mai multi acei care pot sa calareasca motocicleta pe care si-o doreau poate de multi ani.Sa-ti aduca numai bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 sa te tina multi km fara incidente de nici un fel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 10x. pai in prima faza o sa ma dau asa cu el.....pe urma o sa-l mai modific pe ici pe colo( o sa-i pun ghidon larg). B. sa va iubiti... old school rules ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 sincere felicitari pentru achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 pai...sa ne vedem, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 parca si vad: pagina posesorilor de HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Why not? Cred ca incep sa apara, eu stiu deja doi in Sibiu. Blackrider, multumesc ca mi-ai completat perechea, hehe, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate