Sari la conținut

rockygratiano

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    ktm 450 exc
  • Numar Moto
    RKY
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

rockygratiano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu mi-am luat Asterisk de pe ebay.com, ceva similar cu linku asta. Au fost 600$, transport gratuit iar delivery-ul a durat ~3 saptamani. N-am avut nici o problema la vama si nu m-a pus sa platesc TVA pt ele. Vamesul si-a pierdut interesul cand a auzit ca-s genunchere de motocross. Oricum pe factura de livrare aparea ca valoarea coletului este 89$.
  2. Eu zic sa tragi o privire si aici . A mai fost o discutie referitor la problema ta. Concluzia e ca de fapt 600$/€ pe o pereche de Knee-Brace-uri bune e putin in comparatie cu costurile unei operatii (~3000€) de ACL. Eu am fost operat de ACL, anul trecut dupa o accidentare la voley. Ei, in timp ce faceam recuperarea (~ 5luni) am intalnit 8-9 mototciclisti din zona Clujului, toti enduristi, operati de ligamentele si toti regretau ca li s-au parut scumpe Knee-Brace-urile. Numa bine
  3. Da, ai dreptate, nu m-as fi gandit. Eu mi-am rupt clavicula la ski cazand pe umar si medicul care m-a tratat mi-a zis ca asta e cel mai frecvent motiv de fractura de clavicula.
  4. rockygratiano

    BURSA LOCALA

    Pantaloni noi Joe Rocket Steel Jean marimea 38W/32L (americana - aceiasi marima ca la blugii Levis), cu intarituri de Kevlar, culoarea neagra: 170 lei; Combinezon de ploaie PROOF, nou , marimea XL: 90 lei; Casca Airoh Warior marimea S, folosita putin: 240 lei;
  5. Protectia de clavicula te ajuta doar daca cazi cumva in fata (pe burta) si clavicula are contact direct cu un corp contondent. Deci in prea putine cazuri ca sa merite efortul. In marea majoritatea a cazurilor, clavicula ti-o rupi cazand pe umar, asa ca protectia de umar trebuie sa fie foarte buna ca sa amotizeze bine socul.
  6. rockygratiano

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA
  7. rockygratiano

    BURSA LOCALA

    Pantaloni noi Joe Rocket Steel Jean marimea 38W/32L (americana - aceiasi marima ca la blugii Levis), cu intarituri de Kevlar, culoarea neagra: 50€ Combinezon de ploaie PROOF, nou , marimea XL: 25€ Casca Airoh Warior marimea S, folosita putin : 75€
  8. Am avut si eu ceva de genu acum vreo 5 ani. Aici e un post precedent de-al meu. La mine mai chiar putin mai complicat ca mai era o a-3-a bucata mica intre cele 2 bucati mari dislocate. S-a rezolvat totul cu ham. Dupa cum am zis si in postul anterior, inafara de faptul ca am o clavicula stramba cu o mica galma pe ea, nu simt nici o diferenta intre ele. Cat despre operatie, cred ca poate fi si ea o solutie viabila. Anul trecut am fost operat in austria de ligamente incrucisate si in aceasi clinca am vazut pe cineva operat de clavicula (accident la ski). Operatia ii se facuse laparascopic, ii pusesera o mica tija de care era prinsa clavicula sa stea drept. Totul intr-o incizie mica de ~1cm. Mi-a zis ca trebuie sa stea cu tija respectiva 5 saptamani, apoi o sa-i fie scoasa in aceiasi incizie de 1cm iar apoi recuperare 4-6 saptamani. Nu stiu daca se poate face in romania o asemenea operatie, dar daca itzi permiti sa platesti una in strainatate eu zic ca merita. Sanatate!!!
  9. rockygratiano

    BURSA LOCALA

    Vand pantaloni NOI! Joe Rocket Steel Jean marimea 38(americana - aceiasi marima ca la blugii Levis), cu intarituri de Kevlar, culoarea neagra: 180 ron
  10. Merci mult de ajutor. Dupa ce am mai citit si alte review-uri pe advrider.com m-am hotarat sa merg pe TCX Infinity. Dupa recomandari, le-am comandat la Motoadventure, si se pare ca aveau si o promotie la ele asa ca o fost 595 lei. Numai bine ca vine weekendu asa ca o sa am timp sa le fac o proba pe forestier.
  11. Ma gandesc ca e greu. Momentan eu folosesc bocanci de munte pentru touring si Alpinestar Tech 7 cand ma dau pe cross. Presupunand ca Alpinestar Tech10 sunt mult peste Tech 7 si cum nu am decat cuvinte de lauda pt Tech 7, sunt sigur ca sunt grozave. Dar vreau sa am niste cizme cu care sa poti face si o plimbare pe jos, plus ca nu mi-as mai cumpara inca o pereche de cizme MX. Merci de oferta dar port numarul 46.
  12. M-am hotărât ca ar fi cazul sa-mi cumpăr niște cizme dual-sport pentru ieșirile mai lungi combinate Âşosea/forestier. Mă enervează că cizmele touring nu au destulă protecție pentru offroad iar cizmele MX entry si mid level nu sunt rezistente la apa (în special ploaie). Ma gândesc că ar trebui să existe niște cizme care sa ofere un compromis bun off/on, confortabile și rezistente la apă. După o sesiune de căutat pe magazinele online am rămas cu următoarele modele în listă: Sidi Discovery Rain ~210€ (fc-moto.de) TCX Infinity GTX ~250€ (polo-motorrad.de) DAYTONA TRANS OPEN GTX ~290€ (fc-moto.de) BMW Santiago ~290€ (bmw-motorrad.de) Are cineva așa ceva? Păreri? Sau poate îmi puteți sugera alte modele?
×
×
  • Creează nouă...