Sari la conținut

basea

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de basea

  1. Sincer, habar n-am. Ii piesa din imaginea de mai jos. Choke valve ar fi denumirea in engleza...supapa de soc, nu stiu denumirea exacta
  2. Salutare prieteni, de ceva vreme am trecut si eu pe Africa Twin. Momentan am doua bucati din 2000. Oare as avea vreo sansa sa gasesc un jigler la soc second sau numai nou pe original?
  3. nu stiti pe cineva sa aiba o sa normala pentru un gs de vanzare sau la schimb cu sa joasa ?
  4. o iesire mai hard cu ploi, cu noroaie, cu bolovani,ce mai tot tacamul sambata si duminica la vf. scaunul domnului
  5. nu mai ii de vanzare..mi-am amintit de iesirile off cu ea si chiar nu merita vanduta
  6. dupa o pauza mai lunga cu super tenere-ul (reparatii si una alta )am iesit duminica la o tura mai off prin calimani (vf.scaunul domnului)...
  7. intradevar mi-ar fi placut gsa-ul dar nu ma incadram la bani...(nici pe aproape)
  8. cu regrete oricum dupa super tenere....(daca as putea le-as tine pe amandoua ,dar....)
  9. salutare la toata lumea, recent am cumparat si eu un r 1150gs (un vis mai vechi ). nu stiti de unde as putea descarca manualul service pentru el ? pun si eu doua poze(in prima poza este cu fosta)
  10. are cineva bullterier pitic ? as vrea sa cumpar unu si nu gasesc
  11. din pacate nu am sa vin la intrunire am trecut inapoi la enduro (super tenere) si a trebuit sa ma despart de tdm (cu parere de rau) as fi venit cu super tenere-ul dar mai am de lucru la el......
  12. gata am trecut si eu pe super tenere anul fabricatiei nu il stiu exact (releul este sub sea) dar nu prea mai conteaza motorul suna bine ,porneste bine, nu tacane nimic. estetic mai este de lucru (trebuie revopsita)
  13. salutare la toti vreau sa trec si eu la super tenere si am o nelamurire . am gasit una dar e trecut gresit anul de fabricatie in talon, cum aflu anul de fabricatie ?
  14. m-ar interesa si pe mine un suport pentru top case daca are cineva sau o schema cu unul sa il confectionez eu l-am pus direct pe suportul acela din spate dar nu stiu cat este de sanatos am facut o tura la mare incarcat cam cu 20-25kg in top case si un rucsac deasupra dar imi era frica sa nu cedeze suportul o poza
  15. ma inscriu si eu daca mai sunt locuri cu cortul cred ca este cam rece in octombrie
  16. ce ulei de motor recomandati ? am gasit castrol 10w50 la 45 ron litrul , sau trebuie 15w40 ?
  17. eu mi-am pus cauciuc spate continental road attack 160/60 . am iesit cu el si pe ploaie si se comporta foarte bine
  18. am reusit si eu sa schimb becurile R2 cu H4 (philips blue vision) .a meritat efortul , cred ca sunt de doua ori mai puternice nu stiti cum se regleaza farurile ? faza scurta imi bate bine dar faza lunga parca bate prea departe (prea sus)
  19. asa ma gandeam si eu , au gresit ( in actele de italia era prima inmatriculare in 97 si probabil asta i-a incurcat )
×
×
  • Creează nouă...