Sari la conținut

Slick

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Slick

  1. Honda Black Widow 750 de vanzare ! Motocicleta este in stare perfecta de functionare si arata ca scoasa din cutie, are doar 11.000 km. Este fabricatie 2002 , motor V2, anvelope in stare foarte buna, toate actele valabile. Este inscrisa in Romania pe numele meu in mai 2015 . Se poate vedea si proba in Ploiesti ! O vand pentru ca vreau enduro gen KTM exc, Yamaha WR, etc. Accept si schimb cu enduro ! Pret = 3000 euro Pentru poze trimiteti pm cu adresa de mail...
  2. Slick

    Bursa locala

    De vanzare Honda Black Widow 750, ca noua ! Arata foarte bine, are doar 9300 Km reali desi este fabricata in 2002. A stat foarte mult timp intr-un garaj inainte sa o cumpar eu. Este o motocicleta foarte buna si fiabila, poate fi pilotata fara probleme chiar si de incepatori sau de o fata, desi este destul de grea are centrul de greutate jos si saua foarte joasa. Are doar 45cp (33Kw) dar are cuplu foarte mare fiind motor in V si ajunge fara probleme la 160 km/h. Pret : 3700 Euro Moto poate fi vazuta aici : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-black%20widow%20750-din-2002-605926.html
  3. E prima data cand scriu aici despre un baiat pe care l-am cunoscut personal ... speram sa nu se intample niciodata... Pe motociclist il chema Bogdan si avea 26 de ani si toata viatza inainte... Pacat ca a pretuit viteza si adrenalina mai mult decat viatza . Ala e un drum pe care nu poti sa mergi mai tare de 40-50 la ora. E plin de gropi si denivelari, e o fosta zona industriala plina de cai ferate dezafectate ce traverseaza soseaua in diagonala. Acul de la kilometrajul motocicletei, o Yamaha FZR600 de prin 1996, s-a blocat la 115 KM/h , mult prea mult pentru zona aia . Ce ma surprinde este faptul ca stia foarte bine acel drum, locuia in zona si cred ca trecea zilnic pe acolo, stia ca e prin de gropi, de praf si de sine de cale ferata. Nu imi dau seama ce l-a facut sa fuga cu viteza aia ca doar era singur , se intorcea de la o statie unde tocmai facuse ITP-ul . Nu s-a alergat cu nimeni decat cu ingerul lui pazitor care nu a mai putut tine pasul cu el !!! Pacat de el ca era un baiat tanar si foarte de treaba, am baut cateva beri cu el , de acum o sa beau cate una in amintirea lui... . O poza cu el si motoreta lui gasiti aici : http://www.observatorulph.ro/eveniment/37854-motoclistul-care-a-murit-ieri-avea-26-de-ani-si-conducea-o-yamaha R.I.P Bogdan !!!
  4. Slick

    Offroaderi Si Poze Cu Ei

    Salut ! Hai sa pun si eu niste poze din joaca noastra din fiecare duminica...chiar daca ninge, ploua sau e soare . BTW: Vreau un cross in 2 timpi, bag la inaintare KTM-ul meu LC4 cu roti supermoto sau enduro la alegere !
  5. CUMPAR URGENT ROATA SPATE PE 18'' PENTRU LC4 640 !!! TRE SA AIBA CUPLAJ ELASTIC LA PINION CA DEJA AM RUPT DOUA PANA ACUM !!!!!!
  6. Slick

    Bursa locala

    Pentru cine vrea o motocicleta buna la un pret bun am o Honda CB 500 F fabricatie 2007 inmatriculata cu acte in regula. Are 10200 de kilometrii si o dau pentru ca sta degeaba. Am 4 motociclete si p-asta nu prea o folosesc. E perfecta pentru incepatori. Pret = 2500 Euro . Daca va intereseaza sunati-ma la : 0722.781.344 sau 0754.052.052 .
  7. Slick

    Offroaderi Si Poze Cu Ei

    Salutare ! N-am vazut prea multi offroaderi prin zona.... Noi avem o gashca de nebuni aici in Boldesti . Toata saptamana suntem la munci dar duminica suntem sefi. Stapanii soavelor . Cativa atevisti si cativa motociclisti servesc in fiecare duminica un gratarel binemeritat in inima padurii dupa care incepe noroiala... . Tre' sa bagi ceva la ghiozdanel inainte sa iti pui mintea cu toate pantele . Hai sa va fac invidiosi...
  8. Dezmembrez Gilera RC 600 enduro . Cauciuc pe spate nou noutz Haidenau pe 17" de cross . Motocicleta este completa mai putin carenele si farul ! Tel : 0754.052.052.
  9. Salutare ! Mai fratilor vreau si eu sa trec la endureala !!! Care vrea un schimb ??? Am un gixxer de 750 SRAD din 96 de moare tata dupa el dar l-as da la schimb cu un endurache inmatriculat ! As prefera un KTM....poate un LC4 (nu sunt pretentios nu? ). Nu vreau sa las nici strada dar nici de coclauri n-as sta prea departe....asa ca as alege o cale de mijloc . Motoreta mea are 24000 km are actele la zi si fuge de rupe pamantul.....dar toti prietenii mei au cross-uri si enduroaice si eu nu pot sa ma tin cu gixxer-ul dupa ei...deh...nici ei dupa mine . Iete si cateva poze... :
  10. Slick

    Bursa locala

    De vanzare Suzuki GSXR 750 SRAD . 140cp, stare impecabila, 24000 Km, fabricatie 1996, unic proprietar , toba sport MIVV Titanium . Pret = 2300 Euro . Tel : 0754.052.052 ; 0722.781.344
  11. Slick

    Bursa locala

    Salut ! Cu mare parere de rau ma vad nevoit sa vand frumusete de Suzuki GSXR 750 SRAD care m-a purtat pe drumurile patriei ca vantu' si ca gandu' . Adevarul e ca nu prea am timp sa ma dau pe strada, nici cu cine sa ma dau nu prea am, si oricum imi place mult mai mult pe coclauri si prin mocirle grele . Asa ca o vand la pret de criza 2300 Euro !!! Eu am luat-o cu 3000 E acu un an si am ingrijit-o ca pe ochii din cap . Am incaltat-o cu gumitze noi noutze si am tinut-o numai pe Motul 300 V ... d-aia te duce la 300 KM/h cu cei 140 de calutzi . Imi convine si schimb cu un cross , de preferat in 4 timpi ....nu conteaza dak nu e inmatriculat sau n-are acte ! E tanara inca...are doar 24000 KM ! Atasez mai jos poze cu printzesa...
  12. N-ar trebui sa va mai mire nimic in tara asta de cacao. E o tara in care faci linistit puscarie daca ti se fura masina si ti-o gasesti singur, o tara in care iti iei amenda ca te-a prins radarul pe DN cu 500 la ora cu o Dacie din '80 dar dak ai X sau Q sau Z poti sa mergi cu cat vrea mushkiu tau ca ai "imunitate" , o tara in care poti sa bei un paharel ,2 , 3 la Golden Shlitz si sa te sui la volan filmat in direct de televiziune. O tara in care poti sa mori linistit cand esti operat de apendicita sau ti se extrage vreo masea . O tara in care nu poti sa donezi sange k sa salvezi un om pe duca, daca nu-i place asistentei de mecla ta . Suntem o tara plina de prosti, analfabeti cu functii de conducere, ministrii care scot ora de sport din scoli si pe urma vuiesc televiziunile ca suntem o tara de obezi !!! Singura lege pe care o respect este legea mea !!! Mai nou nu mai ai voie sa faci gratarul de weekend in padure sau pe domeniul public...vine un martalog cu liceul terminat la seral cu uniforma lui jegoasa pe care scrie "politia comunitara" si-ti da amenda .... k cica asa e in UE (ce-o fi aia...). Lucrez in vanzari si intalnesc zilnic fel de fel de specimene.....am vazut tzigani care nu stiau sa scrie si sa citeasca dar veneau la mine conducand E -Class sau S-class.... Cati ca ei credeti ca circula pe strazile din Romania ???? Va spun eu ..... MULTI ! Sunt niste arme letale pentru noi ceilalti...e de ajuns sa fi la locul nepotrivit in momentul nepotrivit si gata..... privesti lumea de sus ! Imi pare rau pentru cei doi si pentru toti cei care au murit nevinovati ! Imi pare mai rau pentru cei care au ramas in urma lor sa-i jeleasca si sa le aprinda o lumanare din cand in cand ! Si mie imi este frica sa nu o patesc la fel, imi este si mai frica sa nu omor eu pe cineva din greseala si eu sa supravietuiesc.....DAR CEL MAI FRICA IMI ESTE SA NU-MI FIE FRICA !!!
  13. Nu am fost la fata locului dar se pare ca Duminica a avut loc un grav accident de motocicleta pe DN1 la intrarea in Ploiesti dinspre Campina . Din cate am auzit un grup de motociclisti se intorceau de la munte si la un moment dat motocicleta implicata in accident, o Honda VFR 800 pe care se aflau 2 barbati, tata si fiu, a parasit partea carosabil , in linie dreapta si s-a izbit de un parapet de protectie al unui stalp de inalta tensiune de pe marginea drumului . Din auzite se pare ca tatal nu a patit mare lucru dar din pacate fiul in varsta de 16 ani se afla in coma la spitalul Floreasca . Nu ii cunosc pe cei implicati dar sunt ploiestean , sunt motociclist si mi-ar placea sa stiu ca amandoi sunt teferi ! Nu stiu care a fost pasager si care pilot dar mi se pare ciudat sa sari de pe sosea in linie dreapta, cu vizibilitate maxima, cu motocicleta grea , cu doua persoane pe ea si care nu este chiar atat de naravasa....... Stie cineva mai multe detalii ???
  14. Problema ta este pompa de apa !!! La fel am patit si eu tot la un Kawasaki ! Era un GPZ 600 de prin '92 si avea aceleasi simptome ca al tau , incingea si se albea uleiul....se facea ca laptele . Dupa ce am dat cu tunu in stanga si-n dreapta sa fac rost de o pompa de apa, in zadar insa, am gasit un strungar bun care mi-a desfacut pompa in bucatzele, i-a refacut axul , i-a facut nu stiu ce simeringuri si era k noua !!! Dupa ce am montat pompa de apa si am schimbat de cateva ori uleiul nu am mai avut probleme . Spor la reparatii !
  15. Slick

    Accident Gilera DNA

    " Nu vorbi fara sa stii, nu hali mereu ce auzi de la altii ... "
  16. CORECT ! Barem daca se strica drujba sa fi cu sufletul impacat k nu s-a stricat din cauza uleiului bagat de tine ! Vad ca topicul asta nu se mai termina.....ce atata tevatura pe seama uleiului ? Pana la urma e chestie de gusturi si "GUSTURILE NU SE DISCUTA" ! Baga fiecare ce ulei vrea ca doar e motorul lui si cum il pastreaza asa il are ! Si cat de mare e diferenta de pret ????? Schimbi uleiul in fiecare zi ca sa simti asa de puternic diferenta de 50 Ron sau 100 RON ??? MARE ECONOMIE NU FACI !!!.... DA...ASA SUNTEM NOI ROMANII ! DECAT SA LUAM UN LUCRU NOU MAI BINE LUAM CE ARUNCA ALTU' SAU UMBLAM CARPITI, CA DEH..."LAS-O BAH CA MERGE-ASA " . Si cand te gandesti ca sunt altii care au un amarat de scuter si nu stiu ce ulei mai scump si mai bun si ce benzina mai de calitate sa-i bage k sa-l mai "tuneze" unpik ! A, SI DACA VREI SA FACI CU ADEVARAT CEA MAI MARE ECONOMIE SI SA NU TE COSTE NICI UN LEUTZ ULEIUL, ITI TRIMIT EU ULEIUL PE CARE-L SCURG DIN MOTORUL MEU CA IL SCHIMB DESTUL DE DES SI INCA MAI E BUN !!! .....nah c-am zis-o ! ...Dusmaniti-ma toti !
  17. Uleiul de masina se fabrica la fel ca si cel de motocicleta....la baza este acelasi amarat de ulei . Diferenta de pret si de caracteristici vine de fapt din aditivii care se introduc in ulei in functie de specificatii !!! DECI : ADITIVII FAC DIFERENTA , NU ULEIUL !!!!! La fel ca la benzina ! La baza e aceeasi nenorocita de benzina de cand s-a descoperit petrolul incoace....diferenta insa o fac aditivii . Daca vrei sa faci economie nu ai decat sa bagi REGULAR....eu o sa bag intotdeauna CARRERA 100 . (oare pana la urma faci economie???)...la fel si la ulei ! MOTOCICLISMUL E O PASIUNE SCUMPA CARE NU ACCEPTA ECONOMII !!! ......VREI ECONOMIE ?...ia-ti bicicleta !
  18. Un ulei auto nu se compara niciodata cu unul moto !!!! Chiar daca scrie pe eticheta ca se poate folosi la orice motor , diesel sau benzinar.... Motorul unei masini are un regim de functionare intre 2000 si 6000 de ture, unul de motocicleta sta frecvent pe zona rosie (10000-15000 de ture) . Plus de asta daca stam sa gandim logic de ce nu punem acelasi ulei pe care-l punem in motorul masinii si in cutia de viteze ??????...ca doar la moto asa se intampla !!!!!!!!!!! PENTRU CA NU E IN REGULA !!! Uleiurile moto sunt SPECIAL PENTRU MOTO si sunt facute in asa fel sa impace si motorul si cutia de viteze si sa nu-si piarda proprietatile la turatii ridicate ! Daca din partea ta este OK sa pui orice ulei in motor n-ai decat ! Poti sa-i pui si diesel ca deh...e mai vascos si face presiune mai mare pe caldura ! LOL DACA PRODUCATORUL MOTOCICLETEI MELE A SCRIS CLAR SA-I PUN UN ANUME TIP DE ULEI, ATUNCI D-ALA II PUN INDIFERENT CAT COSTA !!! Daca a zis sa-i pun pishat in loc de ulei, pishat ii pun !!!!!!!!!!!!!!!! Puneti voi de capul vostru ce ulei vreti k doar stricati motoarele voastre nu p-al meu ! Pe urma o sa intrebati tot p-aci : De ce se supraincalzeste motorul? De ce nu-mi mai intra in viteza? De ce bate motorul?.... Si eu o sa zic : ETE D-AIA, K TE-AI ZGARCIT LA 1 MILION SI AI BAGAT ULEI DE TRACTOR !!!!!!!!!!!!!!!!
  19. LOL ! Pai dak acolo e pozitia neutra in ce vrei sa intre ? in a 6-a ? Ridica mai mult de schimbator si o nimeresti si p-adoua . Cat despre bataie ... e posibil sa fie din ambreiaj daca zici ca atunci cand apesi ambreiajul nu mai face ! Practic, atunci cand ambreiajul e apasat se aude zgomotul pur al motorului si daca asta merge frumos inseamna ca nu e el de vina !!!
  20. Slick

    Accident Mortal Craiova

    "CARPE DIEM" ... maybe tomorrow never comes !
  21. Salut ! Mi-am luat si eu permisul cat. A de curand . Am facut scoala cu dl. Gelu dar in poligon m-am intalnit si cu nea Mihai. Este un mosulik simpatic care nu inceteaza niciodata sa-ti dea sfaturi. Chiar daca nu eram elevul lui mi-a oferit Vostok-ul lui sa fac jaloane. Mergea mai bine decat cel pe care am facut eu scoala dar un singur lucru m-a deranjat. Are montat un ghidon foarte lat (care intr-adevar iti confera mai mult echilibru) si cand iei viraj sa faci 8-urile nu prea iti mai ajung mainile la el . Am vazut ca pentru iesiri in trafic are un Kawasaki Balius de 250 cc , 4 cilindrii in linie si....ATENTIE ! 20.000 de ture !!! Da ! Se tureaza rashnita k o masina de Formula 1 . Cat despre Amckart....nu am fost niciodata acolo dar din cate am inteles nu ai unde sa dai mai mult de a 2-a la un SS . Ala dupa parerea mea e circuit de carturi si SuperMoto . Nu sunt pilot de curse si nu trebuie sa ma antrenez pe nici un circuit pentru a merge pe strazile patriei. Pe circuit iti inveti mai bine motorul si iti descoperi limitele....dar eu nu merg la limita. EU MERG LA PLACERE !!! SINGURUL LUCRU CARE TE SCOATE DIN SITUATII PERICULOASE IN TRAFIC SE CHEAMA " CONDUITA PREVENTIVA " !!! ... si experienta pe Amckart nu are nici o legatura cu asta ! Ce vrea sa faca ala din fata mea ? Daca nu ma vede ala care iese cu spatele ? Daca nu-mi da ala prioritate de dreapta ? Depasesc ?... ia sa-mi arunc un ochi in oglinda sa nu vina vreunu din spate !!! Ce caut eu in kuru lu asta...dak pune frana ??? Vreau sa fac la stanga...ia sa bag ochii in oglinda k poate depaseste vreun smecker coloana pe contrasens ! ASTEA SUNT INTREBARI PE CARE TRE SA TI LE PUI ZILNIC CAND ESTI IN TRAFIC ! SUNT SITUATII PE CARE LE INTALNESTI LA ORICE PAS IN SCUMPA NOASTRA PATRIE, INDIFERENT DACA ESTI CU MOTORUL, BICICLETA, CARUTZA,MASINA...ETC. PAZESTE-TE TU !!!...k poate ingerul tau se uita dupa gagici !
  22. Slick

    Accident Mehedinti

    Dak te uiti bine la scuter parca ar semana a Burgman .....
  23. Slick

    Accident Mehedinti

    Ba.....daca ai o pereche de ochelari de soare se poate ! Si mai mult de atat nici nu ai nevoie...doar nu strici tu frumusete de coafura cu un rahat de casca, ce dreq . DIN PARTEA MEA FRATILOR NU AU DECAT SA SE DEA SI IN POOLA GOALA , SI PE VISCOL SI PE GHEATZA....PE UNDE VREA MUSCHIUL LOR ! SI VA PROMIT CA NU VOI PLANGE NICIODATA DUPA UN ASTFEL DE KAMIKAZE...SI FRATE DACA MI-AR FI !!! DACA LE ZICI SA POARTE CASCA TE INJURA SI-TI ARATA SI UN DEGET ! N-AU DECAT SA-SI IA ZBORUL ! CU CAT VOR RAMANE MAI PUTINI ASTFEL DE INDIVIZI, DE 2 SAU PE 4 ROTI, CU ATAT EU SI RESTUL CELOR CA MINE VOM FI MAI IN SIGURANTA CAND NE VOM PLIMBA LINISTITI FARA IMPRESII DE MANELIST ! DACA MI-AM LUAT VITEZANA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA BAT VREUN RECORD !
  24. Slick

    Accident

    Asa este ! Eu am trecut de la cross la vitezana si stiu cum e ! Cross-ul era o Yamaha de 250 in 2 timpi si avea 54-56 cp , vitezana e GSX750R si are 130 cp. Va spun din experienta proprie ca era mai nervoasa Yamaha la demaraj !!! Daca scapai mana in gaz te dadea pe o roata si cu a 3-a la turatie mica ! Decat sa comentati aiurea pe forum mai bine puneti mana pe un cross si dati 3 ture de pista la Campina (de exemplu) ! Va garantez ca dupa alea 3 ture o sa va doara incheieturile de la maini de n-o sa mai puteti sa apasati ambreiajul sau frana !!!!!!!!!! ..... E mai simplu cu SPACE...asa-i ?
  25. Trebuia sa asculti horoscopul de dimineata.......poate iti prevedea usa aia deschisa in fatza
×
×
  • Creează nouă...