Sari la conținut

Mariusik85

Membru
  • Număr conținut

    444
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mariusik85

  1. si eu sunt foarte curios despre ce dealer e vorba. poti sa ne spui te rog ? am in gand sa achizitionez si eu scuter honda, de aceea doresc sa stiu. macar pe PM te rog.
  2. @piticot am comandat mai multe lucruri de pe TEMU in ultima perioada si am platit exact pretul care apare pe site. fara vama fara nimic, primit direct prin curier acasa.
  3. dtf = direct to fiber ? :))
  4. daca nu ma insel, acelea sunt locurile unde acum cativa ani au ars toti copacii... plus inundatii etc... csf ncsf ...
  5. Daca nu ii vine colegului sau nu poate ajunge, ma inscriu si eu (stiu, slabe sanse , dar incerc... )
  6. Mariusik85

    Accidente 2023

    ce poate sa-i faca ? vezi cazul Huidu ... RIP
  7. poate se referea ca esti o persoana mai solida si ca nu prea se ia lumea de tine :))
  8. Va rog sa ma ajutati cu o curiozitate : care este viteza maxima ? de asemenea, care este viteza de croaziera la care se simte bine Cruisym-ul ?
  9. nu se stie exact. probabil pentru asta urmeaza un topic separat
  10. https://www.autodoc24.ro/anvelope/motocicleta/140-60-r17?gadw=1&gclid=Cj0KCQjw7aqkBhDPARIsAKGa0oJZ8avufr5oPcAQ6HzC3fiu56Q4Qbc2voYvyeOP6ijGxeJZfcnE5I8aAlOcEALw_wcB spre exemplu. sau https://www.compara-anvelope.ro/anvelope-motocicleta/140-60-r17.htm . personal as merge direct pe pirelli
  11. daca ai facturile de la accesorii ma gandesc sa mergi cu ele la asigurator sa le depui la dosar. trebuie justificate cumva. si aici ma refer la accesoriile ce au patit ceva (crash bar, genti laterale etc), nu la un suport de telefon care nu a patit nimic spre exemplu.
  12. super frumos. felicitari si multumesc pentru impartasirea pozelor si a experientei.
  13. si eu sunt interesat de acest site. sunt f ok ca preturi.
  14. recunosc cu mana pe inima, chiar daca eu nu folosesc asa ceva, in putinele dati cand l-am folosit am pus doar cu grafica spre exterior, nu spre corpul flexului ... Si chiar nu intelegeam de ce, la un moment dat, un disc proaspat cumparat, s-a dezintegrat la prima utilizare normala, si nu intelegeam de ce nu taie... acum am invatat de ce . deci grafica spre corpul felxului, respectiv ma uit pe grafica dupa rotatie si montat corespunzator. va multumesc de iluminare :))
  15. Am zis ca se vede Ploiestiul de acolo, dar sunt cam 30 km distanta. na, ca am mai dat un hint ... :))
  16. Multumesc mult de idee, BikeHub chiar e f aproape de mine, nici nu stiam. Voi merge intai pe la ei si pe urma o sa vad ce si cum. Ca idee, ma astept sa fie o geaca mai bulky, dar nu vreau sa arata a geaca moto sport. Ceva intre mi se pare ok. Cum se vede in poze si cum zici tu ca e mai "discreta" cred ca e f ok.
  17. ideea era ca am nevoie de o geaca sanatoasa pe care sa pot merge o suta de km la temperaturi spre zero grade. Exact ca tine @Escanor, vreau ca geaca sa arate a geaca normala, nu de motor. O sa o achizitionez curand, sper sa fie ce trebuie.
  18. se pare ca "suntem" din zona. hai sa pun si eu o poza pe care nu cred ca o s-o bunghiti : va dau si un hint : la 180 de grade de cum e facuta poza, este un păr foarte vechi. in fata de tot, cum se termina dealurile, se vede Ploiestiul.
  19. @EscanorSalut. Ti-a ajuns geaca ? Ai reusit sa o probezi pe vreme rece si/sau ploioasa ? Cum e ?
×
×
  • Creează nouă...