Sari la conținut

ytu60

Membru
  • Număr conținut

    271
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ytu60

  1. Bunle, nu mai bine pe Olt?? Poate iei si Barca. Tu te dai cu motorul si eu cu ratoiul.
  2. Multumesc @aquachrono, dar am o problema. Am gasit mai mule care se potrivesc insa imi trebuie si actele. Motorul meu este tip R22 si nu am gasit decat R21. inca nu stiu care este diferenta dintre ele. Dintr-o lista a producatorului indicativul R21 este "tip sasiu" si montat pe GS
  3. Cumpar cadru cu acte pentru BMW R 1150RT daca stie cineva. Multumesc @Dan Cata, adun intai informatii, este interesanta si propunerea ta.
  4. Ce vreți fraților sa vedeți trei zile la rând? Standuri cu motoare si echipamente la reducere? De cat timp ai nevoie sa vezi toată expoziția? Maxim o zi daca nu jumătate este arhi suficientă. Pentru intalnirea cu prietennii si/sau socializare mai bine ieșim la ture.
  5. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    quote name="dionysos" post="4139764" timestamp="1457725396"]Stai ca o sa vina "mesterii" sa-ti spuna ca iti merge greu pentru ca n-ai bagat lichid de frana Motul. Cand pui Motul se opreste singura cu puterea mintii )
  6. Ce permis de conducere ai? Ai numai B-ul atunci mergi pe 50cmc, ai ceva din gama A1, A2, sau A, încearcă un măcar un 125 cmc daca nu mai mare. Este mare diferența. Daca ești interesat de un Vento Phantom (nou) de125, trimite PM. Bafta
  7. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    A intrat apa si mizerie pe langa cablurile electrice si locasul bobinei era plin de mizerie si rugina. Am curatat si deblocat piesele mobile, insa bobina este intrerupta (nu masoara nimic) Garnitura de la robinet este ciupita iar cea mare pe care lucreaza sistemul electromagnetic este rarita se vede prin ea in cateva locuri. Ma gandeam sa o fac dintr-o garnitura de pompa de benzina mai mare. Pe vremuri aveam cu gramada membrane de Buceag dar acum... O idee ceva unde pot gasi material de membrana? Revin cu poze cand ajung la garaj.
  8. @Deea Monik, te rog o adresa completa, am mai multe reparații de facut. Sudura Sissy bar, sablare si vopsitorie jante Honda, vopsitorie Virago 535, strungărie piese mărunte etc. Vreau sa discutam la fata locului Rog PM Merci anticipat
  9. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Știe cineva unde pot găsi setul de Garnituri si bobina de la robinetul electromagnetic? Sau un bobinator bun
  10. http://www.amerotrading.ro/produse.php?id=37&p=sarma-pentru-arcuri Vezi daca te ajuta cumva link-ul. Sau poate asta http://www.arkmetal.ro
  11. ytu60

    Prezentati-va!

    Ce este asa de greu de inteles frate Ivan? @Romeo.C vrea sa faca o plimbare cu un "hodorog troglodit" si tu ii propui sa faca un nou topic?
  12. Foarte corecta remarca si dupa cum se vede exceptia intareste regula. Incheietorul grupului trebuie sa fie experimentat si cu un motor puternic. O masina intercalata in grup, sau o depasire care te intarzie/distanteaza de grup, te face sa tragi de gaz ca sa revii in formatie. La o viteza de 70km/h ca sa revii in formatie trebuie sa urci in viteza cu cel putin 20-25 Km/h. Insa din pacate putini sunt cei care stiu si care respecta acesta regula de mers in grup.
  13. ".... I se putea intampla si unuia cu permis, oricum nu se invata multe in scoala....." Ai mare dreptate @ Theos_ , da, se poate întâmpla ori si cui indiferent de experienta sau vechimea permisului. Insa prietenii sunt pentru a ajuta si a sfătui, sau cum se spune "la bine si la greu, la rău nici o data" Nu conteaza raza curbei sau vizibilitatea, experienta sau ne îndemânarea. Mare păcat de el si mai ales de cei ce au ramas in urma lui. Odihneasca-se in pace.
  14. RIP Dar .....Stimații lui prieteni este adevărat ca nu avea permis? Daca este adevărat ce au spus la tv (ca nu avea permis), parte din vina o purtați si voi. Regrete eterne pentru cel plecat prea devreme.
  15. Pleacă cineva din Bucuresti vineri dimineața? De unde si la ce ora?
  16. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    OK si merci
  17. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    @vlad58 mulțumesc, sunt începător in viroage. Dar de ulei ce zici?
  18. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am achiziționat o viroaga 535 pentru fiul meu (A2) si am înlocuit tot ce am considerat ca trebuie (plăcute, saboți, filtre, ulei, motor si cardan, am lustruit capacele motor, jambe (aluminiu si nikel) înlocuit bineînțeles tot setul de garnituri si oringuri de la motor, reglat culbutori etc. Toate bune si frumoase, merge perfect. Insa am o întrebare, pentru ca este prima mobra de acest fel. La turatie (in gol sau in sarcina) are un zgomot ca de turbo, un fluierat. Este normal sau este o problema? Am pus ulei bel-ray V-Twin 20W50 mineral, conform recomandărilor. Uleiul sa fie de vina sau este alta problema? Aștept un sfat de la cunoscători. Mulțumesc anticipat
  19. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cati litri imi intra la cardan? Valvoline 80w-90 Gear oil La cardan intra 190 ml
  20. Pai....daca tot donezi, fa-o direct catre Cristi PH. Un ban de curier sau posta o gasi el.
  21. Cric hidraulic 2tone tip "crocodil" au la Lidl la 100 lei
  22. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    N-am probat peticele alea, nu stiu cum sunt. E o cutie de carton cu aspect "vechi" si da, are si un tubulet de adeziv. Peticele alea sunt pentru biciclete, daca vrei petice la rece, folosește ceva de genul Tip Top. Alt material, alt pret, dar si alta calitate, atat la petic cat si la adeziv. Toti vulcanizatorii folosesc petice reci de acest tip, inclusiv la anvelope, in loc de șnur ( bineînțeles numai la tubeless). Dar la camere funcționează perfect.
  23. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Daca este cineva interesat, 70 euro » Post actualizat in 07 Mar 2015 05:25 Pret nou 250 lei » Post actualizat in 16 Mar 2015 06:19 Pret nou 200 lei, aștept propuneri
  24. ytu60

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Stimați prieteni, in decursul timpului am avut multe mobre si cam toate cu cric central. De curând am luat Viroaga pentru fiul meu care are aproape 20 de ani si a trecut la A2. Experienta lui este "maxima" si pentru el încercam sa găsesc o soluție mai ușoară in caz de pana. La varsta lui important este sa aibă rezervorul plin, ceva bani de buzunar, "pasagera" si.....asfalt uscat. Cu mecanica.......rezolva tata, doar avem telefoane mobile si in plus tata are si o mașina cu platforma. Pentru asta v-am intrebat pe voi cei cu vechime intr-ale Viroagelor, cum ați rezolvat situația. Toate sunt viabile si daca nu apare si altceva, rămâne sa aleg una din posibilități. Si apropo @Geo_ZGA, Mobra nu are sistemul de prindere pentru central, deci exclus suduri si alte modificări. Salutari maxime si respect vouă la toti.
×
×
  • Creează nouă...