Sari la conținut

aham

Super Membru
  • Număr conținut

    788
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aham

  1. Comentariu pe yt: "Un autoturism a incercat sa intoarca prin zona cu linie continua cu plecare de pe banda 1 (parcat ...a plecat fara sa caste ochii).Motociclistul,viteza mica (abia a trecut de linia tramvaiului ,foarte mari denivelari) nu a avut nici o sansa.Maxim 40 (raportat la viteza mea ,eu fiind la 34-40 m in fata lui). Sper ca a supravietuit .Prea tanar ca sa plece . A oprit un baiat care lucra la SMURD (era in afara programului) si s-a ocupat de ranit pana a sosit masina .Jos palaria in fata acestui om" Concluzia ramane: beliti ochii, ca daca nu.
  2. Nu era triciclu. L-am văzut de pe Grant că e viteaz apoi pe breteaua de coborâre l-am pierdut (deh, sunt două curbe pe coborâre). O fi vrut să demonstreze ceva, n-am idee. @petre: dacă doar te bagi în seamă, don't.
  3. Daca esti pe aici, viteazule bolnav de atentie cu xx-xx-FAN care ai trecut racheta la 20 cm de mine pe Grivitei azi, da-ti singur un sut in kur si zi mersi ca eram in intarziere.
  4. Incearca la Claudiu Albu https://www.facebook.com/claudiu.albu.56
  5. aham

    Accident Pod Grant

    Update. Omul e la Universitar. Jegul de taximetrist a dat-o la întors, ca nu ar fi fost vina lui. Din ce am înțeles martora și-a luat și ea viteză, deci situația va fi de cacao. Așa că ochii mari și atenția cât China!
  6. aham

    Accident Pod Grant

    Taximetristul a tras de volan sa intre pe breteaua care leagă Calea Giulesti de pod. Cică era obturat de un tir și de asta nu a văzut
  7. aham

    Accident Pod Grant

    BMW LT vs taximetrist Speed. Am stat pana a venit Smurd. Rider ok, acuza dureri la gleznă și la genunchi. Ceva zgârieturi pe mâini. Stare generala bună, puțin în stare de şoc. Venise și fiul la locul accidentului. Revin cu poze
  8. https://www.google.ro/maps/@47.5926083,22.3384471,3a,75y,243.81h,87.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCW4Ypag2EDOqr0bysqZ_-A!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Cam asa arata zona, din ce vad pe Google. Depasire imprudenta, pe linie continua, ignorand toate indicatoarele posibile. Pacat de o viata curmata aiurea.
  9. aham

    SHARK - Discutii Generale

    Ne vedem, de ce sa nu ne vedem. Eu nu am de ce sa ma plâng. A mea începe să facă urât la peste 130. În sensul în care se creează o presiune în interior care e deranjată. Ai chin guard? La mine, cu chin guard montat are o poziție în care intra un fir de aer pe lângă gât. Ei bine, acest fir de aer provoacă presiunea aia de care spuneam. În rest nu am ce să-i reproșez. Lasă un PM cu contact și vedem cum facem.
  10. aham

    SHARK - Discutii Generale

    Mulțumesc de post. Am descoperit de la ce e problema. Pinlock ul este ușor depărtat de viziera și creează acel efect.
  11. In ultima perioada procentul a crescut la cel putin 5. Sau poate sunt eu norocos.
  12. aham

    SHARK - Discutii Generale

    Ai dreptate, numai ca nu. SR2 are doua aerisiri: una in barbie, care se deschide ciudat in sus dar care arunca aerul extrem de interesant spre fata pilotului si una sus, cu o singura pozitie on/off, care baga aer pe cele 4 canale din interior. Senzatia este extrem de ciudata in mers, nu auzi aerul intrand dar simti extractoarele cum isi fac treaba. Acum, am doua probleme (dupa cum v-ati dat seama, am deja casca): 1. Eu nu am gasit acel cartonas de garantie in cutie. Mai caut. 2. Cu pinlock montat, noaptea, casca are niste reflectii ciudate rau de tot de la luminile farurilor. M-am uitat in contre-jour si tratamentul anti-ceva e facut in "valuri" extrem de subtiri (aspect de curcubeu valurit). Am dat jos pinlock, m-am uitat la un bec, imaginea este compusa (principala si alte 2 reflectii, stanga dreapta), not ok. Mai are cineva aceeasi problema sau e viziera mea defecta? Ca sa nu sara zeii: am pinlock pe un HJC, pe un Arai dar niciunul nu imi reflecta in halul asta lumina. La ambele casti (HJC si Arai) se vede tratamentul anti fog/anti glare/anti whatever dar nu-mi sparge atat de urat lumina ca SR2 asta. Daca e cineva din Bucuresti cu un SR2 m-ar tenta sa dau un ochi la viziera lui, sa fac o comparatie.
  13. aham

    SHARK - Discutii Generale

    Multumesc de lamuriri. Din ce vad nu e nimeni care are deja un Speed R2 si care sa lase un review. Am comandat o bucata, blind-buy, astept sa vina si postez impresii. Toate bune!
  14. aham

    SHARK - Discutii Generale

    Ce stiti de Speed-R generatia 2? Am vazut ceva-ceva prin topic dar mi-ar prinde bine niste informatii actualizate de posesori, nu doar o lista de componente diferite. Isi face treaba Pinlock MaxVis? Urla tare? Se aeriseste cumsecade? E de oras sau de ture? M Arai = M Shark? Pana dau o fuga la Motorteam sa o pun pe cap as aprecia niste pareri, daca exista. Multam
  15. Ca idee, modelul tau e foarte probabil un IXS Jet HX 118. Posteaza daca ai reusit sa strangi surubul ala, te rog
  16. Omule, pune si tu o poza cu problema. Sau descrie problema mai clar, ca nu intelege nimeni ce vrei sa zici. Incerc sa te ajut generic: Ai un surub desfacut la base-plate? Adica la plasticul ala lateral pe care gliseaza viziera? Daca da, cel mai probabil e surubul de sus, la care nu ai acces cand ridici viziera (ca altfel nu vad rostul postarii). Daca te uiti din lateral o sa vezi ca acel base-plate are, langa "gaura" in care intra "butonul" vizierei un sistem cu arc ce trebuie impins sa elibereze "butonul" Rabateaza maxim viziera, gaseste resortul ala, apasa/impinge si o sa sara singura. Strange surubul, repune viziera in acelasi loc ca atunci cand ai scos-o si apasa pe ea sa intre in locasul ala. Faci asta pe rand, in fiecare parte. Asigura-te ca e prinsa bine, rabatand-o de cateva ori sus-jos. Hope that helps
  17. Colegu', CE CASCA AI? Pune niste poze sa ne dam seama despre ce vorbesti. Sunt mii de modele de open-face, fiecare cu prinderile specifice.
  18. Daca-mi dai voie, ma ambalez cat vreau eu, in conditiile in care colegul a pus intrebari cel putin tendentioase. Nu frate, a venit cu acele intr-o batista, a scuipat pe ele si le-a sters de pulover. Timp in care mie imi atarna o baluta in coltul gurii. Hai sa mai zic o data: n-am deschis topicul sa strang adepti ai medicinii alternative, am relatat doar o experienta personala. Si cu tot respectul, mie mi s-a cam luat de cetatenii pe care-i futte grija de necunoscuti, doar pentru ca au ei o parere si TREBUIE sa o impartaseasca. Cu respect, nu cred ca cineva se gandeste la "limitati sau incuiati". Nu vreau sa alimentez o discutie inutila privind interesul farma in a trece traditionalele si alternativele in main-stream, fiecare are parerea lui. Sa ne intelegem: nu-s vreun (cuvant urat) pentru care vaccinul e diavolul si card=drac. Nici nu-s vreun slab de inger sa pun botul la samani, vrajitoare, apa neinceputa si alte cacaturi. Asta mic (chinezul) nu a incercat niciodata sa ma convinga de ceva, plus ca dupa primele doua sedinte i-am zis ca nu sesizez vreo schimbare. Omul a continuat sa faca ce stie sa faca si eu am vazut rezultate. Atat de simplu. Ca acele nu-s rezolvarea pentru orice - plm, cred ca e evident si pentru Olivia Steer. @ioiox: Corect. Un articol bazat pe cartea unui medic misionar care a activat in China intre 1883 si 1913, publicat pe un blog pe care-l cheama "Science based medicine" nu poate fi decat plin de informatii actuale si impartial.
  19. Pai poate ma lamuresti cu partea in care n-am inteles nimic. Incepand cu motivul pentru care te trezesti tragand semnale de alarma. Apreciez grija pentru sanatatea mea si a colegilor forumisti, dar iti mai spun inca o data: nu vand nimic, doar ma laud. Pentru ca nu ne cunoastem , mi-e greu sa cred ca-ti pasa daca ar fi sa crap cu un ac perfid infipt in ceva punct vital. Daca ai experiente pozitive cu onor doamna de mai sus, impartaseste-le. Daca esti adeptul unui singur tip de medicina, fa un pas in fata si spune-o. Daca ai avut experiente cu sarlatani, zi-ne si noua. Pana acum n-ai facut decat sa comentezi aiurea.
  20. Ca sa-ti satisfac curiozitatile: - da, acele sunt de unica folosinta, desigilate in fata mea. Sunt ace impachetate individual. - tu l-ai intreba, eu nu am avut astfel de probleme. Omul a venit recomandat de mai multe persoane, nu l-am agatat din Dragonul Rosu. Sincer sa fiu, ma intereseaza prea putin daca statul roman ii permite sa faca ce face bine. Data viitoare ii cer diplomele de absolvire a cursurilor de acupunctura (le are, nu la misto) si le postez aici sa fii tu linistit. Ca sa fie clar pentru carcotasi: nu e chinezul meu de acasa, nu am acte de provenienta pe el, nu stiu daca a fost tinut in garaj, daca a mers doar duminica la biserica cu o babuta, nu stiu daca e cazut si cand i-au fost schimbate consumabilele. Nu stiu daca a fost dat pe-o roata sau daca e mai bun decat una cu carburatia facuta la reprezentanta si cu factura de manopera in 3 culori. Si nici nu ma intereseaza. Am postat strict experienta rezultata in urma interactiunii mele cu omul. Ok?
  21. Omul cere in medie 60 de lei per sedinta, dureaza de la 30 de minute la 90 de minute, in functie de cum te simti, cat de grava e problema, cate zone afectate ai de tratat, etc. Mie mi s-a parut un pret decent, avand in vedere ca vine acasa. Pai m-a intepat la baza nasului cumva. Daca la prima sedinta nici nu am simtit nimic, la ultima deja urlam cand baga acele alea.
  22. Salutare Din ciclul "nu vand nimic, doar ma laud", am descoperit, la recomandarile unor prieteni, un chinez care le cam are cu acupunctura. Mie deja mi-a rezolvat o problema la sinusuri (in vreo patru sedinte) si acum l-am bagat in teste la chestii mai complexe, respectiv reparatia zonei lombare cu extensie spre nervul sciatic. Revin cu impresii despre rezultate.
×
×
  • Creează nouă...