Sari la conținut

MotoComuniste

Membru
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MotoComuniste

  1. Pedros, dacă facem treabă in condițiile menționate, apăi vin și io Schumydan ar fi încă un fericit
  2. Înainte să faci aprecieri, mai bine ţi-ai vedea propriul lungul nasului. E mai scurt decît bunsimţ. Cît despre subiect, s-a mai discutat şi prin alte părţi, şi pe aici, pistoane originale deci nimic nou, pistoane de Oltcit cu adaptări tralala. Deci? S-o dus dracului, da.... cu tăt felul de oameni ca matale care se cred jmekerii din umbră.
  3. Lobotomii merită şi au (avut) parte, doar sociopaţii. Dar nu stau la pupat. Şi nuş' ce te bagi în seamă acu',, neinvitat, în cearta altora. Atunci vă las să vă bunsimţiţi între voi. Aşa... alegoric, vrut-acidulat... ca apa răsuflată...
  4. Ce-mi place cînd unii cred că am vîrsta lor. Şi care nu-şi dau seamă că-cînd oi avea vîrsta lor, probabil am să ştiu mai multe. Eu unul care îmi vînd DOAR UNUL fier sovietic din cauza lipsei de spaţiu - că nu văd să se îngrămădească lumea la luat ceva bun. (Toţi vor rîsuri în care să bage muuult mai mult - şi mai prost - decît ar fi dat pe vreuna de-a gata). (oricum mai am ceva prin ogradă aşa de sămînţă, dar nu sunt dator nimănui să dau detalii. Un singur indiciu - e ultra-proba testării cunoştinţelor în domeniu). Şi prefer să am gura mare decît gîndirea mică.... să mă cred mare şmecher tăcînd în timp ce ţara se duce la vale. Ruşinos, da... Păstrează-ţi supărarea, io pot să trăiesc cu asta. Pentru ţinut partea - io am "gura mare" pentru că am principii şi ţin la ceva - părerea altora nu îmi ţine de foame, în acelaşi timp nimeni nu mă întreabă ce păreri am eu? Eu nu am dreptul să fiu deranjat? Eu sunt chibiţul de pe lîngă? Nu mulţumesc, atunci mă pot detaşa de astfel de societate deranjabilă la orice respiraţie! Eu am simţul umorului, pe lîngă bunul-simţ. Tot bun-simţ consider şi a-i spune omului în faţă "bă dute-n curăţul meu, că mă plictiseşti", ca omul măcar să ştie. Mulţumesc, o să am io grijă.
  5. Păcat că nu-s "vînzătorii" şi moderatori. Sau bine că nu-s! văd că e mai bine să fii "vînzător" decît ....moderator... Orice boxer, cu carburatoare bune, dar mai ales cu ulei foarte bun, trage de rupe. Nu poţi cere prea multe ture şi viteză prea mare de croazieră însă. E un motor gîndit pentru ataş, în principal. Totuşi. Pardon, rulează. Ca să vezi şi regionalismele astea.... pe la noi se zice "merge", dar se pare căcapitalismul e mai aproape de hamerica. Tîrt.
  6. Bursa comunistelor - VANZĂRI Ce să-i faci, nu e ca pe la alte porți...
  7. Are cumva un martor presiune ulei si un voltmetru, foarte precise? » Post actualizat in 29 Jul 2014 13:22 Voltmetru nu, pardon, dar temperatura uleiului pe sonda de apă.... Până la urma cred că pun si eu radiatorul si sondele
  8. Neculai... Stii cum zic americăcioșii? "One man's trash is another man's treasure" S-ar putea să fii uimit ce bijutier e nen-tu Victor... Moș Merlin! Hahaha
  9. Am 1,78 cu aprox 75 de kile. Vînă... destulă cred eu (lucrez ca pompier - nu zic să mă balig pe mine, ci doar orientativ....) Mi-a plăcut dintotdeauna o mocicletă masivă, (nu neapărat grea, dar impunătoare) iar cea mai masivă am văzut că e tenere-ul, dar la cărţi a căzut dr.bigul. Să vedem ce o ieşi; tratativele sunt abia la faza orientativă. Şi nu vin de la vitezane ci de la... IJ şi Nipră (de aia şi schimbul - dau o nipră deosebită plus încă una aproape completă... iaca aici /index.php?/topic/715379-11-dnepr/) Să vedem cum o decurge... Mulţam fain de lămuriri! E bun... şi aşa la astea nu prea mai am chef de apucat de modificări. - între timp m-am însurat şi nu prea mai am dispoziţia şi voiniciunea de al'dată să stau 15 ore la 35 de grade să dau la pedală.... cacumăn el jupiter.... în fine. S-auzim de bine.
  10. Du si salutarile mele, nenea Cristi, si mergi cu gândurile mele de drum bun!
  11. Salutare "dr bigări" ! Se pare că, în urma unui schimb, mă voi trece și eu în rândul călăreților de "boi". http://www.99poze.ro/dr_big/4/ http://www.99poze.ro/dr_big/2/ Așa că am și eu câteva întrebări: - ce rol are plasticul negru ridat din codiță si pata albă de sub el? - nu am văzut întinzătoarele de lanț - pentru 1,10 metri de crac, genunchii intră confortabil la locul lor? - ce rol au fantele pereche din spatele "ciocului" ? - viitezometrul e pe cablu sau senzor? - demarorul e versiunea bună sau cea defectuoasă? Mie îmi place mai mult modelul cu fante de evacuare aer cald sub rezervor (nu frige la craci aerul fierbinte?), codiță dreaptă si evacuare dublă. Deci: - se potrivește rezervorul/carenajul cu fante pe modelul ăsta? - se potrivește "y"-ul pentru evacuarea dublă sau trebe schimbată toată? - se potrivesc plasticele de protectie a tobelor? - cam cât m-ar costa transformarea cu cele spuse de mine? Vă mulțumesc!
  12. MotoComuniste

    Ij (izh)

    Mai curăţă şi tu carburatorul, şi dacă tot nu, ridică acul de dozaj o crestătură. Apropos, pornirea o faci regulamentar? înecat carburator din cuiul pentru supraplin - tras şocul - douătrei pedale fără contact - împins şocul - pus contact - pedală. Şi brbrbr. Ai remarcat că nu scrie nicăieri de pus mâna pe manşonul acceleraţiei.
  13. Eşti sigur? (ai fost pe-acolo?) Eşt sigur? Eşti sigur? Exemple: actuala nostalgie după Uniune, afacerea "FMI romînesc", (ulteriorul Bancorex adus la pămînt şi falimentat la comandă) industria auto/agricolă din anii 1975-1985 (nimeni din vecini nu avea cel puţin două uzine de autoturisme/autocamioane/tractoare. Tot ca exemplu, Polonia are o populaţie mai numeroasă decît România şi nu au avut O SINGURĂ UZINĂ similară Elba Timişoara. Nenorocite de baterii şi becuri; mai vorbim de camioane?)
  14. Exact. Lasă că io latru aşa ceva de vreo 6-7 ani. Şi m-au şi inclusiv scuipat în ochi... Şi-atunci mi-am dat seama, că la aşa turmă, cireadă populaţie, poi au cu cine să facă domnii cacatflauşat independenţa justiţiei d-astea.
  15. Capacul jos (e simplu), că s-a dus primul (poate şi al doilea) dinte în aşa fel că, iaca. Procură-ţi o şurubelniţotubulară de-aia tip pt drujbe, în formă de T. Semiluna poţi s-o încarci la sudură şi frezată corespunzător... sau semilună nouă.
  16. Deşi nu are legătura una cu alta, este foarte adevărat. Orientare de moment. "Iera ghini pe vremea iesăsăsărului; (iera trii rubli triszăşşinnşi di capinci dzîua di rabota) da' pîn una alta, trebi di făcut şeva să nu crăchi di foame"
  17. Independenţe de faţadă. TOATE, dar absolut TOATE ţările din fostul bloc sovietic vor reîntregirea, reînfăptuirea etc. a Marii Uniuni Sovietice. Întrebaţi orice moldovean, ucrainian, georgian... nu mai vorbim de alde gîzcîgSTAN.
  18. /index.php?/topic/715379-11-dnepr/
  19. http://racitcuaer.wordpress.com/2014/07/11/duotranscarpati/
  20. Coadă în pădure la vodcă. Vine ursul şi se bagă în faţă... iar iepuraşul din spate: păi daaa, că el e nenea ursul, se bagă în faţă, că.... Ursul se întoarce încetişor... - Care ai vorbit, mă? ...iepuraşul muclit, cu urechile pe spate... Işi ia ursul vodca, pleacă, ...trece rîndul, îşi ia şi iepuraşul vodca, se duce acasă, rade două pahare consecutive şi iese în prag: - IOOOO BĂĂĂĂ!!!!! - povestea, în curând -
  21. ...între Huși și Iași n-am prins decât 2 km de asfalt ud, deși alte păreau perspectivele. dar dragii mofului, de la iași la tg frumos ne-o udat în compensare... Poate s-o duce dracului pe ogoare cu păpșoi, unde-i e locul, nu pe șosele în fața mea!
  22. ...om vedea cîte zecimi se dilată kistoanele celea.....
  23. Exact. O să înveţi că IJ-ul e o motocicletă.... intuitivă. După ce o să mergi cu ea, în funcţie de cum se comportă ambreiajul (patinează sau nu debreiază) le mai strîngi sau le desfaci. Bilă e doar UNA între tije. Dacă îţi este de folos.... http://racitcuaer.wordpress.com/2012/10/01/operatie-in-mate-de-ij/
×
×
  • Creează nouă...